Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vs Japan  (Pročitano 21421 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 329
Zastava Hercegovina - Lan-wars.com
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson P1i + 8 giga
tu si u pravu Wink nažalost neće gol i neće  Smile
IP sačuvana
social share
LW/klan
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Yo sere grasun, pero no soy grosero

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Jajare uklete, znao sam da će ovako ispasti. Čim su se počeli kefat međusobno po treninzima. I čim su po naslovima novina letile uberoptimistične prognoze. Uvijek isto.

Vrag me tjerao danas ujutro da uplatim X, imo sam neki mučni hunch,  ali me savjest odvratila.

Evo zašto ne volim kad se glupani junače po forumima s porukama "E, razbit ćemo ih 10:0, jebote!!!", to uvijek sa tobože autsajderima ispada ovakav jinx.
God damn them! Sad treba bit kuš za Australce sa svim glupim junačkim komentarima.
IP sačuvana
social share
***Porteño de ley***
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Koliko god mnogi htjeli da hrvatska spakira kofere i vrati se kući, to se još neće dogoditi... Smile
Ostaje još jedna utakmica protiv jedne jake momčadi koju moramo dobiti... Ja vjerujem u njih.
Stalno sam govorio da kako god odigraju moraju ostaviti srce na terenu, protiv Japana nisu mogli pravilno loptu puknuti i ništa nije polazilo za nogom, ali dali su sve od sebe!  Smile Tko se od vas može toliko zbrukati pa da kaže da su kamikaze bile bolje? Pa imali su jednu jedinu priliku, dok smo mi redali šansu za šansom, al isto tako i promašaje... I to je realan pogled na jednu borbenu tekmu koja je izgubila na ljepoti, al Japan sigurno nije zaslužio više od boda, ako je i to! Jedan jedini igrač me stalno razočarava, mnogi mu bezrezervno vjeruju a on nikako da opravda to povjerenje, al dobro... Smile
Ako i ne dobijemo klokane, nitko im nemože ništa prigovoriti jer ovog trenutka sam siguran da dečki daju SVE od sebe! Al dobit ćemo mi njih... Pih!
IP sačuvana
social share
Creature of the night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma jebemumater... pa ne može to ovako... Pet jebenih utakmica – PET UTAKMICA – mi ne možemo dat jedan jedini gol!!!! Pa to je očajno!!!! Grozno!!!

Imamo momčad sa 5 asistenata i nijednim strijelcem!!! Ne može Pršo sve sam radit!! Čovjek ionako ima sjebana koljena, a najbviše trči i kida se na terenu!

Pa pizda strinina i materina onom kretenu Klasniću!! Koji je on kurac? Zašto ne puca? Zašto ne grize? Zašto svaki jebeni duel izgubi?

Niko Kranjčar – posebna priča. Uvijek sam ga branio, govorio da je dobar igrač, da ima ideju, da zna podvalit loptu, da zna složit šansu... ALI VIŠE NEĆU. JEBEMIMATER, NEĆU VIŠE!!!

NIKO AJDE U TRI PIZDE MATERINE!!!! TI SI KURAC!!! U pet utakmica on šansu nije složio niti je loptu podvalio... a radijus kretanja mu je manji nego u umirovljenog puža sa invalidskom mirovinom!!! O jebem ti tatu koji te stavio u reprezentaciju!!!

Pa ne može se ovako igrat. Drkeljaju, drkeljaju, muvaju se oko centra, Pršo primi loptu na 40 metara od gola, prođe tri igrača i doda... KOME? Klasniću? Pa taj idiot ne može dat gol da je branka široka 17 metara a na golu da stoji patuljak!!!

Ljudi moji, znam da je to samo jedna utakmica, ali ja sam izgubio svaku nadu. Pozdravljam se sa plasmanom u drugi krug, i vidimo se za četiri godine... Možda. Veliko MOŽDA.

BTW – Srna NIJE dobro pucao penal. Pucao ga je točno onako kako vratari žele – slab udarac, poluvisoko, idealno za paradu. A da ne govorim o 4 (ČETIRI!!!!) uzastopna kornera u kojima lopta izlazi izvan granice igrališta. Takav podvig može izvest samo potpuni kreten kvocijenta inteligencije 11.5. Drugi riječima, takav podvig može izvest samo Darijo Srna. Bit će sretan ako završi karijeru u Šahtjoru.

Evo, ljudi moji i štovani "komšije".. to vam je mišljenje jednog gorko razočaranog navijača koji je gledao (u nevjerici) kako njegovi junaci muku muče sa poluamaterskim netalentiranim poluproizvodima iz zemlje izlazećeg sunca, iz zemlje u kojoj nogomet još nije svanuo, iz zemlje kojoj Hrvatska ne može dat gol...

E moj Pršo, gdje se i s kime se ti lomiš...

Ali, dobro.. još ima nade.. možda.. eventualno.. protiv klokana i ragbijaša iz "Down Under"... ali sumnjam... ne mogu se u 3 dana naučit davat golovi
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Born to be wild

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4116
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k770
samo cu rec.... jadnije ne moze biti...
protiv brazila smo igrali predobro, i taj jedan gol nas je s*ebo
a protiv japana smo lose igrali(cast izuzecima-PRSO)
sad moramo POBIJEDITI(valjda nisu nasi zaboraviil kaj to znaci...) soccerose, iliti klokane...
sretno Hrvatska!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 Smile Smile st faca  Smile Smile
Ti si jedna obična xxxx! A kakva to ti visoka životna postignuća imaš da se možeš tako iživljavati nad nekim tko predstavlja tebe i tvoju zemlju, a? Imaš primitivan način razmišljanja i izražavanja, koliko god, a to je očito, suprotno mislio o sebi.
Sram te može biti! Da sam i ja tijekom tekme sterao puno njih u k..., jesam, ali to je zbog takve atmosfere, ali sad, ovako, pljuvati po ljudima u čije ime si se do nedavno kleo je tako licemjerno i jadno...
 Ako ti je toliko zlo od hrvatske repke, pa nemoj je brate gledati! Gledaj neki sport u kojem nema iznenađenja i xxxxx , a mi ostali ćemo slaviti naše pobjede, ili tugovati naše poraze. Al u svakom slučaju,zajedno....i dosljedno...  Smile Smiley 1

P.S. Nako što sam još jednom pročitao tvoj post, morao sam izmijeniti svoj i dodati još ovo...
[glow=red,2,300]Koja si ti xxxx!!!!!!!!!!!![/glow]

[size=8pt][Edit by djole242:Zabranjeno je vredjanje učesnika foruma Pravilnikom Burek Foruma.
« Poslednja izmena: 18. Jun 2006, 23:20:10 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Creature of the night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Samsung 
realno gledano Hrvati su bolji od Japanaca (da se razumemo pričamo o fudbalu) ali je ova utakmica bila poprilično izjednačena, uz blagu nadmoć komšija.
E sad, kad se ne postigne penal...   Smile

i čudi me tolika neefikasnost navale Hrvatske?!
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ma sve nas je to začudilo... Šta ja znam loš dan, mala kriza, nešto....
Pitanje je samo hoće li se stići izvući iz toga do sljedeće utakmice.
Ovoliko prilika nikad nisu promašili, i nikad nisu imali većih problema s realizacijom...
IP sačuvana
social share
Creature of the night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50161
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
meni se cini da ce sve ovo izaci na razocaranje, jer je Australija je tim koji stvarno sve daje od sebe, a imaju tri gola protiv Japana gdje su se Hrvati pokazali poprilicno nevjesto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 332
Zastava Spalato
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson K700
ja nisam vidio da su cro i jednom posteno sutnuli na gol
Nisam ni ja, osim jednog penala, jedne prečke i 5 stopostotnih prilika
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.