Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 05:47:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 48846 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
Mesic welica bleiburg...cuj to...pa nikad nije ni otisao tamo...imas temu od prije par dana o mesicu,bleiburgu i jasenowcu...
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
potpuno se slažem,ljudi misle ako mrze Srbina da su domoljubi ili ako si domoljub onda si automatski ustaša.Može se biti i domoljub i nacionalist i čovjekoljub.
Nemoj mi prosipati o granatama i stradanjima u ratu i opravdavati povampireno ustastvo, pa jel' neko mora biti rodjen s leve strane Drine da bi mogao pisati na ove teme, a ja jesam...obratio si se na pogresnu adresu, stradala je i moja rodbina, pa i sve da sam odrastao u srcu Sumadije pored Morave imam pravo da dam svoj sud za desavanja na ovim prostorima u dvadesetom veku!
E sad to sto ti pokusavas da umanjis ustastvo u svom narodu je ok, ali ja sam cesto u Hercegovini jer sam vezan za to podneblje i iz prve ruke sam saznao od ljudi iz tih krajeva sta se zbivalo u Avtovcu, Gacku, Korickoj jami, Konjicu, Capljini...kakvi su to brutalni pokolji bili, onda se pojavi neka kreatura poput tebe i prica mi pricu tipa: "Cuj da ti ja objasnim, mozda nesto i naucis...", ej bre pa to je drsko!
Ja nikad necu opravdati ni jedan zlocin pocinjen u ime mog naroda, a tvoje vidjenje dzelat-zrtva takodje nikad nece biti prihvaceno kao takvo kod nas, mozda na nekom pan-hrvatskom forumu, to sto mislis da su "pripadnici ravnogorskog pokreta bili aljkavi, ovakvi onakvi i nisu licili na vojsku sa sve komadom slanine u zubima, niz ciju bradu curi loj", je takodje deo komunisticke propagande, tako da biti objektivan u svemu je nemoguce, svi su manje-vise pristrasni!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
Mesic welica bleiburg...cuj to...pa nikad nije ni otisao tamo...imas temu od prije par dana o mesicu,bleiburgu i jasenowcu...
ej ne tupi ga, sv esto je vezano za bleiburg i njegovo velicanje poteklo je od zna se koga zaobidji me molim te sa tom retorikom, nije nikad bio to nema nikakve veze sa "gabaritom" koji daje tom mestu!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 151
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Jasenovac i Blajburg ne bi smeli da se nađu u istoj rečenici. Blajburg je bilo mesto bitke oruzanih snaga a Jasenovac mesto mučeničkog ubijanja civila a među njima i dece, prema tome svaki pokušaj priblizavanja ta dva pojma ne pije vodu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
@Dominick Ajde reci mi bar koga bi wolio widjet na celu RH posto ne mogu a da ne primjetim da ti sve smeta,da su svi hrvati ustase i slicne nebuloze?
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Dominick Ajde reci mi bar koga bi wolio widjet na celu RH posto ne mogu a da ne primjetim da ti sve smeta,da su svi hrvati ustase i slicne nebuloze?

Pa recimo po mom ukusu bi bio Zoran Milanovic bez obzira na sve, SDP mi je nekako cool stranka , nekako su ponajmanje optereceni Srbima, a i vise furaju gradjanski koncept i sekularizam!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E
budi realan ajade sad koji je hrvatski predsednik nije sistematski unistavao Srbe na teritoriji austrougarske ndh sfrj pa i danas? N I J E D A N to je odgovor na prvo ptanje!
kao drugo ne mislim da su svi hrvati ustase ko ti je to rekao? mozda ima nekih 4 500000 ustasa u hrvatskoj, ostali nisu Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
dominiče,ti sve pišeš što si negdje nešto čuo ili ti netko rekao ,ti sam si ništa ne zaključuješ sam.O Thompsonovim pjesmama jednostavno lažeš, u stvari nisi jer tebi je sve što mi pjevamo ustaško.Na internetu su sve Thompsonove pjesme pa mi nađi neku koja tebe vrijeđa(osim možda čavoglave).O Mesiću mislim šta i ti jedino sigurno je protiv ustaša a mjenjao je mišljenje radi karijere.Ja sam iz kategorije koju ti ne možeš svatiti.Vjera mi je ispred nacije.Ja sam domoljub i poštivam sve ljude.U mojim člancima ovdije nikad ne vrijeđam nikoga,već samo istinu.Pjesme o salati i klanju u vas pjevaju samo pojedini debili a kako kad nas "celi stadion"To nije pjesma a da nije opera?Sto puta ponavljam ustaše su počinili zločine ali su i četnici i partizani isto i ne manje.Samo u Rami 1200 a u ovom ratu samo ste pobili 9000 civila u Hrvatskoj,a Manjača,Srebreniica,Ovčara,Škabranja....To nisu činili smo pojedinci.Zato vas je pun Hag.Blajburg ,istine radi nije bilo mjesto nikakve bitke,već su zarobljenike mučili ubijali i "decu" i žene.Ne samo Hrvate već i Crnogorce,Kozake i Vaše četnike.Ti si Dominiče malo bolestan,opsjednut si ustašama,ratom,ubijanjem.Svi su ti Hrvati ustaše,onda sam i ja,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
ustaše su počinili zločine ali su i četnici i partizani isto i ne manje

Због оваквог безобразлука и провокације треба ти...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola Fire X311
Citat
Na internetu su sve Thompsonove pjesme pa mi nađi neku koja tebe vrijeđa(osim možda čavoglave).
ima toga jos sad evo gledam na net-u ti to malo bolje prostudiraj,izgleda da jedino melodiju i slusas a sta on izgovara nisi svjestan.
Citat
Svi su ti Hrvati ustaše,onda sam i ja
za dom spreman a? Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 05:47:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.