Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:31:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 49924 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
FilipFr da nisi ti mozda od onih vojvodjanskih autonomasa,kad nam pametujes oko ustase??!!

Sta to podrazumeva,biti autonomas?

Pa ti osnovne pojmove ne znas, a raspravljas sa ljudima na politickom forumu! Smile Smile Smile To ti je taj tvoj potpis, treba da kazes Zivela Srbija! Vojvodina je deo Srbije, a ne obrnuto! Pa kako ja sa tobom da raspravljam o ustaskoj NDH i seljacicu Tompsonu, kad ti pravis podelu Srbije... Smile Smile Ali, posto ti jos nemas pravo glasa, svaka rasprava sa tobom je uzaludna... Smile

I ja sam za to, sto kazes ti, ubaceni elementi teze da odvuku raspravu na drugu stranu. Od mene dosta ovde.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jun 2008, 23:23:46 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Tako je brate moj Radikalni,reci autonomasu!!!!Garant ga je Canak lepo ucio,da je hrvatska sve do zemuna i garant slusaju Tompsona svi zajedno!!!jebo ih on u usta..MunkaZe ovo je vezano za temu,posto covek izgleda brani ustasu!!!! Smile Ja brate kad bi te cuo da govoris zivela vojvodina bilo bi  Smile Smile death!!!!
Novi Sad Srbija Vojvodina nikada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do smrti za Srbiju!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
alo decaci  Smile

(sto mrzim ovo) ... ovaj, ajde lepo, jel njega neko pitao lepo jasno i glasno: decko, jel bi ti zeleo Vojvodini autonomiju i kakvu autonomiju bi joj zeleo ukoliko je odgovor na prvo pitanje "da" ?

Ajde lepo neka vam odgovori sada i onda prestanite da se prozivate oko Vojvodine jer ovo nije tema o tome, vec o necem drugom ... ako moze, a mora da moze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
E sad,sto se tice tompsona to je jedan obican kreten i kukavica,velica zlocine ustaskih koljca,koji su uglavnom pocinjeni na prostoru Hercegovine odakle sam,ponosi se time sto je ustasa,a svima je poznato da su ustase bile najvece kukavice i ida su svoje zklocine cinili pod italijansokm zastitom,kukavice koje nikad bitku protiv nasih Cetnickih odreda nisu dobile!!!tako da bi tog ustasu rado video mrtvog!E da,jeste vi ikad culi za Srboek??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
E sad,sto se tice tompsona to je jedan obican kreten i kukavica,velica zlocine ustaskih koljca,koji su uglavnom pocinjeni na prostoru Hercegovine odakle sam,ponosi se time sto je ustasa,a svima je poznato da su ustase bile najvece kukavice i ida su svoje zklocine cinili pod italijansokm zastitom,kukavice koje nikad bitku protiv nasih Cetnickih odreda nisu dobile!!!tako da bi tog ustasu rado video mrtvog!E da,jeste vi ikad culi za Srboek??
Italijanskom zastitom i najvise zastitom ,nemam epiteta trenutno, rimokatolicke crkve i pape! Smile batali pricu o srboseku, jasenovcu i jamama na velebitu ovde ima bar 10 tema koje su o tome govorile, necemo nikud stici veruj mi! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Pa da,katolicka crkva je odgovorna za naveca zlodela sveta!!To nije crkva to je satanisticka sekta!!!Pa jbg kako da batalim to kad su te stvati pocinjene nad Srpski zivljem u Hercegovini odakle sam,mog pradedu su izboli bajonetom,bacili u Koricku jamu,pucali po njima pa zatrpali kamenjem ustase ali on je ipak preziveo i izasao odatle prvi,o tome ima knjiga napisana..Ja taj narod toliko mrzim da ja to nemogu da opisem!!!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa da,katolicka crkva je odgovorna za naveca zlodela sveta!!To nije crkva to je satanisticka sekta!!!Pa jbg kako da batalim to kad su te stvati pocinjene nad Srpski zivljem u Hercegovini odakle sam,mog pradedu su izboli bajonetom,bacili u Koricku jamu,pucali po njima pa zatrpali kamenjem ustase ali on je ipak preziveo i izasao odatle prvi,o tome ima knjiga napisana..Ja taj narod toliko mrzim da ja to nemogu da opisem!!!!! Smile Smile
Ma sve je to u redu sto kazes, ali te covek samo savetuje da ne padas u vatru jer nikuda neces stici. Uvek ce da se pojavi neki novi koji ce prosipati svoju mudrost o odbrani ustastva i tako u krug, dok ne pobrisu postove. I ja sam iz Hercegovine, i ja znam sta su tamo ustase radile, samo se drzi teme, u ovom slucaju selje Tompsona. Vidis da su neki njihovi ovde osudili tu bandu sa koncerata koja slavi fasizam i ustastvo, a to nam je cilj, da pocnu medjusobno da se pljuju!  Smile pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Brat hercegovac,na to se retko naidje po forumima.. Smile Smile Odakle si,mislim iz kog dela?To si upravu ali kako da se ne iznerviram kad neko ladno dodje i kao nesmeta mu to,neko kao onaj autonomas!! Smile Ma dzaba nama sto se oni pljuju medjusobno,to pljuje jedan pa njih 200 ne,pa opet jedan i sve tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 5610
Шта нас је из Херцеговине...  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

KOSMET SRCE SRBIJE!!!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 196
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Шта нас је из Херцеговине...  Smile
I ti si iz Hercegovine,koga dela? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:31:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.