Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:34:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 49931 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Надам се да ће Турци бити на висини задатка.
А Томсон нек пукне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Ajmo nazad na temu....
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To nije tomsonova pjesma vec od joska tomicica
Zbog Anice i bokala vina,
zapalit ću Krajinu do Knina.
  Zapalit ću dva-tri srpska štaba,
da ja nisam dolazio džaba.
Hoces da kazes da ni ovo nije Tompsonova pesma?!

Убиј Србина Тхомпсоном!!!

Овако би смо могли у три речи приказати хрватско начело којим желе ући у Е.У, а истовремено запитати господу политичаре и из Србије и из Српске, да ли они заиста мисле да је Србима сигурно ући са  Хрватима у Е.У??? Да ли је то уопште могуће, јер Хрвати једини бренд који имају за Е.У јесу и јесте усташтво и само усташтво а то у преводу значи клање Срба и Јевреја и осталог недужног становништва или пролазника кроз Хрватску!!!

Ма, дај! Рећи ће неко ко ово чита, али свако ко то каже, нек се запита слободно и провери у било којим медијима демократске усташке Хрватске и видеће, увериће се да је 150 тисућа ( тисућа*-стара српска реч) било присутно  у центру престонице крваве и усташке Хрватске, међу којима и маса политичара и наравно представника културе! А, како и да не буду, када су они прво усташе па онда све остало! Убиј Србина! Клицали су млади Хрвати њих мали број само 150 тисућа, то је група малолетника окупљена у центру Загреба, каже неко! А, ми?  Шта кажемо ми, јел чекамо да нам се извини Санадер, ил Месић, или да ћутимо да нас случајно не нападну и не кажу да смо ми криви, јер смо то заслужили.

Ми смо тенковима кренули а Хрватској да бранимо недужне Србе које су усташе демокраски убијале на усташкој земљи, јер су им Срби сметали! једноставно сметали су Срби тад у Хрватској, а сад на Косову, а сутра, већ ћемо да видимо где смета неки Србин! Али, откуд то да тај пост ратни синдром, од кога мало мало па полуди неки Хрват и побије пола села или породице, откуд то да се деси неком-им, Хрватима кад нису били злочинци у рату, само су убијали Србе, откуд толико психо оболелих Хрвата?! Сачекајте, па сад су убијали Србе ватреним оружијем, али у Другом Светском Рату су вадили и по пуне кесе извађених српских очију су носили у Ватикан Да би се хвалили, па јел то тада није оставило последице да се тај ген у ДНК пренесе на младе усташе којих све више и више има и који су прави бренд -усташе за Е.У.

У Хрватској се ипак иза 12 поена са Евровизије крије 150 тисуча поена у прилог убиј Србина, У Бих, мало па се чује Србе на врбе а такође и монтенегрини, да се не муче стално, они то напису на више места у сваком граду, Србе на врбе, наравно све они ово пишу кад не види нико, а када их гледа Планета цела, онда нам дају 12 поена на Еуросонгу да нам се продају као браћа само да видимо поводом овог концерта када ће Тадић, Љајић, Јеремић и остали  да се извину Хрватској.
А тек замисли те тај злочиначки град Београд или Бања Луку, шта ли се тек тамо пева на концертима и да ли се нешто слично овоме пева ?!

« Poslednja izmena: 17. Jun 2008, 13:19:23 od PavleCutura »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Ko su Hrvati i kakav je to mentalitet, pokazuje i titlovan srpski film, koji su svojevremeno prikazali na TV-u Smile Smile Tragikomedija  Smile  Smile

Kao, "da se razumemo"  Smile Smile

Tompson je samo indijanac  Smile ... Lozac dece  Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Овако би смо могли у три речи приказати хрватско начело којим желе ући у Е.У, а истовремено запитати господу политичаре и из Србије и из Српске, да ли они заиста мисле да је Србима сигурно ући са  Хрватима у Е.У??? Да ли је то уопште могуће, јер Хрвати једини бренд који имају за Е.У јесу и јесте усташтво и само усташтво а то у преводу значи клање Срба и Јевреја и осталог недужног становништва или пролазника кроз Хрватску!!!

Ма, дај! Рећи ће неко ко ово чита, али свако ко то каже, нек се запита слободно и провери у било којим медијима демократске усташке Хрватске и видеће, увериће се да је 150 тисућа ( тисућа*-стара српска реч) било присутно  у центру престонице крваве и усташке Хрватске, међу којима и маса политичара и наравно представника културе! А, како и да не буду, када су они прво усташе па онда све остало! Убиј Србина! Клицали су млади Хрвати њих мали број само 150 тисућа, то је група малолетника окупљена у центру Загреба, каже неко! А, ми?  Шта кажемо ми, јел чекамо да нам се извини Санадер, ил Месић, или да ћутимо да нас случајно не нападну и не кажу да смо ми криви, јер смо то заслужили.

Ми смо тенковима кренули а Хрватској да бранимо недужне Србе које су усташе демокраски убијале на усташкој земљи, јер су им Срби сметали! једноставно сметали су Срби тад у Хрватској, а сад на Косову, а сутра, већ ћемо да видимо где смета неки Србин! Али, откуд то да тај пост ратни синдром, од кога мало мало па полуди неки Хрват и побије пола села или породице, откуд то да се деси неком-им, Хрватима кад нису били злочинци у рату, само су убијали Србе, откуд толико психо оболелих Хрвата?! Сачекајте, па сад су убијали Србе ватреним оружијем, али у Другом Светском Рату су вадили и по пуне кесе извађених српских очију су носили у Ватикан Да би се хвалили, па јел то тада није оставило последице да се тај ген у ДНК пренесе на младе усташе којих све више и више има и који су прави бренд -усташе за Е.У.

У Хрватској се ипак иза 12 поена са Евровизије крије 150 тисуча поена у прилог убиј Србина, У Бих, мало па се чује Србе на врбе а такође и монтенегрини, да се не муче стално, они то напису на више места у сваком граду, Србе на врбе, наравно све они ово пишу кад не види нико, а када их гледа Планета цела, онда нам дају 12 поена на Еуросонгу да нам се продају као браћа само да видимо поводом овог концерта када ће Тадић, Љајић, Јеремић и остали  да се извину Хрватској.
А тек замисли те тај злочиначки град Београд или Бања Луку, шта ли се тек тамо пева на концертима и да ли се нешто слично овоме пева ?!

Ta je pjesma napisana kad su nevini srbi palili sve oko njegova sela a njega nisu mogli tada su nastale ta pjesam i cavoglave
o cemu tada treba pjevat o bratstvu i jeinstvu a ovi ruse i ubijaju znance na hrvatskoj zemlji
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Slušaj , to što ti voliš ili ne doticnog to je tvoja stvar i ja se u to ne mešam ,ali tvrditi suprotno od toga što doticni sam tvrdi je u najmanju ruku licemerno !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 440
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Ta je pjesma napisana kad su nevini srbi palili sve oko njegova sela a njega nisu mogli tada su nastale ta pjesam i cavoglave
o cemu tada treba pjevat o bratstvu i jeinstvu a ovi ruse i ubijaju znance na hrvatskoj zemlji
Srbi su vam sve popalili?! Ma s kim se ja uopste prepirem, za tebe su Bljesak i Oluja sigurno legalne vojne operacije, i tad se nije desilo etnicko ciscenje! :boxing:Sta si ti, njegov advokat pa ga toliko branis? Pa on sam za sebe kaze da je ustasa, ne znam sta pokusavas, da ga opravdas u nasim ocima? Onaj koji velica Pavelica i Stepinca, poziva na linc Srba, zna se ko je i sta je, a vasa zemlja ustaska NDH ga stiti i jos ga tapse po ramenu! Rekoh ti da se ne javljas na ovu temu i da ne provociras.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Мени није јасно да неко говори да није усташа онај што се буса у груди да је усташа највећи... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Srbi su vam sve popalili?!

Ne!!!Došli su Eskim pa su poravnali Vukovar,pobili i potjerali sve ne Srbe sa jedne trećine Hrvatske,napravili pokolje od Ovčare do Škabrnje,pravili ljepši i stariji Dubrovnik,Zadar,Šibenik itd itd... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Видим да ти недостаје то време спорта и разоноде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:34:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.