Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:45:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska vlada podrzava Tompsona!  (Pročitano 49494 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
 Smile Smile Smile Stvarno nemam riječi za vas dvojicu. Pa šta čovjek treba da uradi da bi vi nešto osudili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple N73
zbog cega bi provocirao ikog? ne slusam ni jednog ni drugog samo po meni licno (subjektivno) kao sto je tompson tamo tako je za vas baja.
uostalom neka pjevaju sto oce,dok god tompsonu odgovara da smao po hrvatskoj zjapi i ne smije izac nidje.

Теби стварно треба цртати неке ствари. Баја је музички маргиналац и нема га нигдје, а Томпсон је најпопуларнији и најплаћенији "музичар" у Хрватској! Да ли ти је јасно? То ти је и мјерило да они нас мрзе 100 пута више него ми њих! Да ли би као неутралац смио доћи на његов концерт и представити се да си из Црне Горе?
« Poslednja izmena: 24. Jul 2008, 01:21:33 od Predrag_NK_77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 321
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia n97
ne bi smio ni na njegov a bogami ni na bajin.tako da nama iz CG to dodje na isto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a što nebi smio na bajin Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple N73
ne bi smio ni na njegov a bogami ni na bajin.tako da nama iz CG to dodje na isto

Zašto ne bi smio na Bajin? Neko bi ti nešto uradio loše zato što si iz CG? Lupetaš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
Smile Smile Smile Ovi na Bajinim su posebno opasni. Ja na tvom mjestu ne bih išao  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
startreker  na kojem je thomsonovom albumu ta pjema Jasenovac i Gradiska Stara ja neznma pa bi tebe molio da mi kazes
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung GALXY S3
startreker  na kojem je thomsonovom albumu ta pjema Jasenovac i Gradiska Stara ja neznma pa bi tebe molio da mi kazes
Samo je trebalo da je još to snimio na nekom albumu! Nemoj mi samo reći da to nije prije pjevao na koncertima, pa se sad malo ušutio. Ajde da se ne pravimo ludi, molim te!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
"Ponosan sam što sam Šakića vidio u ustaškoj odori"

"NEZAVISNA država Hrvatska temelj je današnje domovine Hrvatske, za koju je naš mučenik Alojzije Stepinac hrabro posvjedočio pred bezbožnim komunističkim sudom", rekao je na posljednjem ispraćaju ustaškog zločinca Dinka Šakića na zagrebačkom Mirogoju pater Vjekoslav Lasić, prenosi Jutarnji list.

"To je razlog da se svaki pošteni Hrvat ponosi imenom Dinka Šakića. Ponosan sam što sam ga u bolnici Dubrava na odru vidio u ustaškoj odori!", dodao je Lasić i istaknuo kako je Šakić pripadao ustaškom pokretu koji je 10. travnja 1941. obnovio državu Hrvatsku.

Suđenjem Dinku Šakiću, sud nije samo osudio njega, već i Hrvatsku i njezin narod, rekao je Lasić i napomenuo kako je Bog Šakiću oprostio sve što nije bilo u skladu s božjim zakonom, ako je on takvo što i bio učinio.

Posljednjem ispraćaju Dinka Šakića nazočilo je tristotinjak ljudi, među kojima su bili njegov brat Tomislav i sestra Mira, nekoliko članova šire obitelji te javne osobe među kojima su zamijećeni Anto Kovačević, Ana Lučić, Ivan Gabelica i Slavica Hruškar.

K.S.

виђено на Индексу.хр
--------------------------------------------------------------------------------------

То је земља из које смрдљивац Месић дели лекције?!
« Poslednja izmena: 25. Jul 2008, 00:59:58 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia E
Pa jel pricam ja da je to ta ista NDH a ovi nasi forumski 'rvati se ljute! Sad imam priznanje jednog od vecih sinova njihovih naroda i narodnosti ovekovecenog ustase i fasiste ovaj text memorisem neka stoji u arhivi kao priznanje!

Da je velika Hrvatska, sa čitavom Bosnom i Hercegovinom, do Drine, državnotvorni ideal i misao vodilja Hrvata dokaz je i to što se ovih dana, sa predikaonice crkve Ranjenoga Isusa, usred Zagreba, oglasio i jedan sveštenik. U svojoj propovedi on je tražio da Hrvatska bude "ljepša, bolja, veća i sretnija", da toj Hrvatskoj središte bude Banja Luka, kako je to želeo poglavnik Ante Pavelić. Propovednik, Vjekoslav Lasić, izrazio je nadu da će se poglavnikova želja ostvariti, utoliko pre što je "ovaj sadašnji oblik Hrvatske malo čudan"

Ma dal sam ja to procitao termin velika hrvatska, a???  ito ni manje ni vis enego po pavelicevim nacrtima Smile

Sa tim ustaskim govnima je trebalo odavno da se rascisti al ajd sad malo je kasno, mada.....nikad nije kasno Smile
« Poslednja izmena: 25. Jul 2008, 02:24:47 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:45:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.