Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novljani se žale da im nudisti uznemiravaju goste i ugrožavaju biznis  (Pročitano 2552 puta)
18. Sep 2011, 00:23:08
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
"Na plaži ima male djece i familijarnih ljudi, pa nam se turisti stalno žale. I to malo što bi izdali ne možemo od tih golaća", kaže mještanin
Naviknuti na tradicionalno uživanje u čarima ljeta, mještani Igala negodovali su zbog "malo slobodnijih" kupača na ušću Sutorine u more.

Ta sloboda ne bi bila problem da ne ugrožava slobodu drugih, smatraju mještani, kojima su kuće na oko deset metara od plaže na kojoj od skoro ima i veliki broj nudista.
Mještanin Igala Dragiša Đurišić kaže da se turisti stalno žale jer kupači na toj plaži i nužde, što potvrđuje i mještanin Rajko Katić.

Do sad su se bezuspješno obraćali nadležnima u Opštini, JP Morsko dobro i MUP-u, pa im je jedina nada peticija koju će potpisati, kako kažu od 500 do 1000 mještana.

Iz policije je televiziji Vijesti rečeno da su zbog negodovanja mještana, reagovali nekoliko puta u skladu sa zakonom, udaljavaju nudiste koje bi zatekli na plaži uz prijetnju krivičnim prijavama.
Na plaži je nekada bio natpis da je zabranjeno kupanje bez kupaćeg kostima, ali je uklonjen kako bi se nudisti kupali.

IZ JP Morsko dobro kažu da nisu zakupci ove plaže, pa nisu ni nadležni za rješavanje ovog problema.

Turistkinja Ljiljana Mitrović kaže da je do sad nedaleko odatle postojala nudistička plaža koja nikome nije smetala jer nije bila na dohvat turistima ni maloj djeci.

Kupanje na toj plaži nudistima predlaže i mještanin Rajko Katić.

"Neka idu tamo, gdje nisu povezani s mojim gostima, a ne ovdje da ih uznemiravaju i ugrožavaju", kaže on.

Mještani objašnjavaju da nisu protiv nudista, samo zahtjevaju da se taj dio plaže ogradi i da se "oni spasu".

Vijesti
« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 00:24:04 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Citat
familijarnih ljudi
A plaši ih seksualnost?

Su oni napravili tu familiju kroz rupu u čaršavu ili veštačkom oplodnjom?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
LG Nexus 5
Zamisli, nekima to smeta?

E svasta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
HTC One
Stvarno svasta... cuo sam da kad vidis golu osobu makar samo u prolazu, sa 30metara udaljenosti, otpadaju obrve i trepavice... a ako te pogledaju poremete ti genetsku sliku, pa ce ti deca biti nudisti.  Smile

Neverovatno je kako se ljudi bave nekim potpuno nebitnim stvarima.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 15:34:50 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
nudizam je jedina kompletno sjajna stvar u celokupnom letnjem turizmu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
molim vas,kliknite na link i poslušajte zabrinute turiste(i ugostitelje)   Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 18:00:17 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
ovi su malo pretjerali u izjavama,djeluju k'o da su nudisti zaraženi,a ne samo goli. e sad,ajmo realno-postoji toliko plaža samo za nudiste,mora postojati odredjena udaljenost od obične plaže . sasvim je logično da ,ako dodje porodica ko zna odakle da odmori 5 dana,imaju malu djecu...pogled na skroz gole  ljude  ih uznemirava,nije im ok. ko želi da se kupa go,to je njegovo pravo. ko želi da podje tamo,on će poći. ali ajde da ispoštujemo one kojima to smeta i da svako ide u svoj kutak. ima sasvim dovoljno prostora za obje kategorije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Nokia 6220
Slazem se sa njima. Juna, kad su pocele vrucine, vracao sam se sa faksa po keju, i blizu moje zgrade , jedno desetak kupaca, sa ukupno dva zuba. Srecom, ovi su imali kupace, da su bili nudisti, ne bi znao covek dal je musko dal je zensko. E sad, razumem ja i devojke i tete i mlade mame i starije dame (jos se i rimuje), ali da mi ovako nesto bude preko puta kuce, i ja bih trazio zabranu.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Apple 15
Ma, ovo se neko zeza... sigurno...

Ovo je prepisan scenario za film Lepota poroka...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.