Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 09:40:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: da li ste odlazili u hrvatsku nakon ovog rata?
istra
50%  (4)
dalmacija
50%  (4)
Ukupno glasova: 8
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hrvatska  (Pročitano 17520 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ali, zasto u Hrvatsku, kad se za te pare moze otici u Egipat, Tunis, Maroko...  Smile
... ča će mi Copacabana, Acapulco il Madrid
kad ja imam svoju galu, kad ja imam svoju malu
tamo je moj cili svit ... 
.........................................................................................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
ljudi, ako idete u HR, izbegavajte dubrovnik i sve je ok.
tamo je kvadrat stana od 30000 do 100000 eura!
cisto preterivanje...
rovinj je zakon!
Smile
30-100.000  € po m2 ... mislim da si se zabunio.
rekorder je, bilo u novinama, prije dva mjeseca ... čovjek je prodao, ponavljam: ne tražio, već prodao po cca. 16 000 Eura / kvadrat u Dubrovniku
U Rovinju je prosjek 3-4000 €/m2   Smile
nisam.
to je u starom gradu toliko, ne u celom dubrovniku.
moji su bili pre tacno 25 dana i raspitali se, onako, zanimalo ih a poznaju coveka koji ima stancic...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@zemunac

1 ... da je "idealno" - nije. Ali, svakim danom ide na bolje ... govorim o Srpski turistima. Pročitaj stranicu / dve  prije o mojim iskustvima s vašim turistima; vidimo se svaki dan, pričamo, nikakvi problemi s Bg registracijom ... kod mene na Kvarneru

2 ... da smo skupi - istina !
ALI - to je zakon tržišta ...
 Dubrovnik, npr. ima hotele s cijenom 3 - 5000 Eura/ noć ... Predsjednički apartmani - i sve je rasprodano; moraš rezervirati mjesecima unaprijed ... šetnja zidinama je , mislim 10 ili 15 Eura - i možeš biti sretan ako uspiješ ući, zbog gužve
Dubrovnik je Hit destinacija već par godina, to sve svjetske TV objavljuju
Plitvička jezera, npr... od ove godine moraju uvoditi ograničenje broja turista; zbog nemogućih gužvi i zbog ekologije. Naime, imaju 100% rast broja turista, u samo prvih četiri mjeseca ove godine
Najbrojniji turisti u HR su: Austrijanci,Talijani,Njemci, Slovenci ... tek nakon njih Česi i Mađari - koji su Hvala Bogu, sve više Gospoda i ima ih po restoranima (ne vole ribu; ali tu su kobasice i pivo)

Slušaj, Dubrovnik je izvikan još iz vremena bivše SFRJ, veruj mi da čak kada bih odlučio da letujem u HR, apsolutno poslednji na listi prioriteta bi mi bio Dubrovnik. Pre bih izabrao neko ostrvo, možda Brač koji je predložio nikola34. Ovo govorim prvenstveno sa ekonomskog aspekta, mada je u Dubrovniku i bezbednosni rizik vrlo visok, za nas iz Srbije.

Pozdravljam tvoj kulturan i civilizovan odnos sa ljudima iz Beograda, ali nisu svi Hrvati tako dobronamerni, kad smo mi u pitanju. Dovoljno je da se nađe jedna budala da napravi incident. Nikom normalnom nije u interesu da 10(15) dana strepi da li će ga neko prebiti zato što je u lokalnoj prodavnici pokušao da kupi litar mleka za dete. Naglašavam reč mleko, nadam se da razumeš.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Evo, pročitao sam kompletan topic... a pošto sam ja od "komšija" ovde na forumu jedini koji živi i radi u, recimo to tako, turističkom dijelu Hrvatske, evo da i ja dam moj osvrt na ovu temu:

1. turistima iz Srbije ljetovanje u Hrvatskoj još uvijek je riskantno - to je istina. Nikad ne znaš kad ćeš naić na budalu kojoj je dovoljno da čuje ekavicu pa da mu proradi ubilački nagon. Ponavljam - budala ima. Svugdje, pa tako i u Hrvatskoj. Rekao bih da su šanse da turisti iz Srbije nalete na agresivnu budalu negdje oko 25%. Što je prilično visoko. Nažalost.

2. šta se tiče ljepote obale, kvalitete smještaja, ugodnog provoda... definitivno su broj 1. srednjedalmatinski otoci - Hvar, Brač, Vis, Korčula, Mljet, Pag... te dalmatinska obala - Split, Trogir, Makarska, Vodice. Ove nezgode koje je Anea navela da su se njoj dogodile, vjerujem da se toliko nezgoda nije dogodilo jednoj osobi u zadnjih 50 godina, koliko se njoj izdogađalo.

Dubrovnik je u zadnje vrijeme razvikan po cijelom svijetu, pa je zato i skup. Grad je prekrasan, obala također, ali za prosječan džep - preskupo.

Istra - na obali je infrastruktura vrhunska (hoteli, restorani) ali sama obala ne može se usporedit s Dalmacijom. Unutrašnjost Istre je fenomenalna - svaki Talijan s kojim sam pričao (a pričao sam i pričam s dosta Talijana) kaže mi da je unutrašnjost Istre lijepa kao i Toskana. Pa sad...

Eto, to bi bio nekakav moj stav.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Unutrašnjost Istre je stvarno fantastična -- Motovun, Grožnjan..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Da... Fenomenalno nešto. A srećom, još nije "prezasićena" turistima. I infrastruktura je na najvišem nivou.

Doduše, treba napomenut da se cijela Istra svojim turističkim kapacitetima orijentira na nekakav "elitniji" segment gostiju... Tako da su cijene (a i kapaciteti) u de luxe kategoriji. Naravno, ima i pristupačnih aranžmana, ali globalno gledajući Istra cilja na višu platežnu kategoriju
« Poslednja izmena: 28. Maj 2007, 17:05:33 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
... Dubrovnik ...
Slažem se ... o Dubrovniku.
Razumem ... mleko ... OK.   Smile

Doduše, treba napomenut da se cijela Istra svojim turističkim kapacitetima orijentira na nekakav "elitinij" segment gostiju... Tako da su cijene (a i kapaciteti) u de luxe kategoriji. Naravno, ima i pristupačnih aranžmana, ali globalno gledajući Istra cilja na višu platežnu kategoriju
Smile
Ako smijem dodati ... nema više onih jeftinih "odmarališta"
Sada se svako trudi napraviti ne samo fasadu na kući - već i dobiti što više "zvijezdica" u apartmanu (ja prvi !)
U tome je "štos" ... uložiš - dobiješ više
« Poslednja izmena: 28. Maj 2007, 17:05:59 od Dinamo-ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

navik on živi, ki pošteno zgine

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
kad je tako prljavo to jadransko more zasto ga hvale ko jedno od najciscih  u svjetu, zasto za obalu kazu da je netaknuta, ja znam ljude koji su bili i u tunisu buraz mi je proso masu zemalja od onih kojima je vidio neke djelove obale tu su turska, grcka, egipad, norveska, kina (sangaj, pa ga nebi racuno jer je to luka pa mora bit prljava) mozad sam jos neku zaboravio prebivaliste mu je u italiji i bio sam s njim u veneciji i smrdi ko kuga ito ne samo kad je kisa. na maturalcu smo bili u spanjolskoj i na azurnoj obali, , kako oni kazu a ja smijem potvrdit za ova mjesta di sam bio sve je to ruznije od naseg mora

iako opet svako ima svoj ukus, ja osobno nevolim more, kad budem imo priliku posjetio bi skandinaviju , skotsku, irsku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Imamo 3 kuce na Hvaru zapravu u Starom Gradu.Svake godine dolaze sve vise turista iz Srbije,vidio sam i onu Olju Crnogorac u Hvaru sa njenim A4 Audi,automobilu nije nista falilo...ali evo sto je se desilo jednom.Sjedio sam sa curom u jednom kaficu u Starom Gradu kada je ta zena pocela nesto da prica o Srbima kako joj su oni poklali familije i pocela da vice i histerise,ja sam prisao toj gospodji lijepo i objasnio joj da nije HR samo njena drzava i ako dalje pocne vikati ja sam joj sapnuo da cu joj polomiti neki dio tjela,jer nezelim uopce da cujem takve gluposti u jednom kaficu gdje sjede razni turisti a i moja cura iz Srbije.

Ljudi meni je zao sto ima takvih budala ali i sto vas turiste uznemiravaju,ja sam uvijek do sada bio ljubazan prema Srbima koji dolaze u HR,i svake godine ih je sve vise i vise,i naravno ima i budala koji neshvataju da ti isti ljudi nama donose novac i da sigurno nisu lose raspolozeni prema HR cim gostuju u njoj...

Sto se tice cjena u HR,dragi ljudi ja neznam gdje ste vi bili ali sigurno niste bili u destinacijama gdje najveci dio Svijeta ide,a to je Spanija,Italija,pa i Francuska..tamo ce te platiti za jednu kavu i do 10€ jer onda je uracunat i baksis..a na Hvaru jedna kava kosta 10kn negdje i 15kn ali daleko je od skupe kave.
Sto se tice lijepote,Hvar je 2002 proglasen za jedan od 10 naljepsih otoka na Svijetu u jednim od najpoznatijim novinama ( the traveler). Hrvatska nemoze da nudi jos onu zabavu koja ima jedna Francuska ili Spanija, ali svake godine se sve vise i vise. Jednostavno Hrvatska je postala jedna od najbitnijih turistickih destinacija u Svijetu a i kod njemaca je veoma popularna,a neznam dali znate ali Njemacka nacija je ona koja najvise putuje po svijetu.

U svakom slucaju samo da sto manje incidenta bude i sve ce biti uredu...Srbi nama nisu potrebni za turizam,ali je bitno da se covijeka nevidi odkuda dolazi i kako prica nego da je svaki turista isto cijenjen...

Da i to sam zaboravio,Hrvatsko more glasi za jedno od najcistih mora na svijetu...daleko cisce je od Talijanskog mora ili djelovima Spanjolskog..
« Poslednja izmena: 28. Maj 2007, 17:33:38 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
"Sto se tice lijepote,Hvar je 2002 proglasen za jedan od 10 naljepsih otoka na Svijetu"
http://www.youtube.com/watch?v=7HUsUXdL96w
...................................................................................................................
« Poslednja izmena: 28. Maj 2007, 17:54:31 od Dinamo-ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 09:40:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.