Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:45:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska sledeća država koja ulazi u EU  (Pročitano 23280 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung Galaxy S2
Nisi odgovorio na pitanje...Zar stvarno mislis da ces nesto da dobijes tek onako? Jesi li nekad u zivotu cuo za takav slucaj?   Pusti me tih izjava u stilu b92, "Srbi se plase promaje" i sl.  Smile

Aha, sada ide standardna prica da "dajemo Kosovo" koje smo izgubili 98'. Ustvari izgubljeno je mnogo ranije.

Ako je tolikom broju drzava dobro u EU, onda ce biti dobro i Srbiji i Hrvatskoj.

Samo nemoj molim te da pomninjes "propale" Italije, Spanje i Grcke, jer da je Srbija tako "propala" pevali
bi smo od srece. Eh, da i zaboravi poredjenje sa Svedskom, Svajcarskom jer to je neka druga planeta.

Donacije, krediti i slicno se naravno dobijaju na osnovu do sada ispunjenog, uz to postoje jos i mnogi uslovi.

U suprotnom bi politikanti to potrosili na skup eskort.

« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 16:44:03 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citav svet ce da propadne,samo cemo mi opstati.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Samsung S8 Plus
I dalje mi nisi odgovorio na pitanje..........Zajebi Kosovo, Milosevica itd.Odgovori na pitanje ako mozes ili otkaci sa teme

Citat
Donacije, krediti i slicno se naravno dobijaju na osnovu do sada ispunjenog,

Ma daj bre. Pa ZASTO???Zasto bi ti neko dao nesto na lepe oci a da nema ili da nece imati neke koristi od toga?Mislis da ce Srbija dobijati iz tih fondova pare a da nece morati nista da da? Pa gde to ima? Logika, alo!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6300
Jaвљају ми људи, кренули камиони пуни пара из Словеније у Хрватску, инвеститори само зову и траже да отварају нова радна места  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
uopšte mi nije jasno, da se neko ko je bio punopravan član jedne države, ako ne i po kadrovima možda i prvi? iz iste te zajednice poželi da izadje uz ogromne žrtve i razaranja, da bi nakon dvadesetdve godine kasnije, tu svoju nezavisnost menjali za nekakvo zajedništvo,kao dvadesetosmi član te iste zajednice? u čemu je tu problem, ja zaista ne znam? ovo bez rata ne može proći, ne mislim na pristup hrvatske EU, već na opšte stanje na kontinentu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
+ dodaj na to da su tu "nezavisnu" zeleli koliko decenija, vekova  Smile

pa dugo im je trajala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Sta,kad udju u EU nisu vise nezavisna država?  Smile

Kao podsmevamo se komsijama,pogledajmo njihov BDP i nas,pa se pokrijmo usima.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 18:52:29 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Niko se ne podsmeva komsijama ali dobro ti volis tako malo da dramatizujes  Smile - susjedi imaju tu neku politicku mudrost vezanu za ostvarivanje sopstvenih interesa vecu nego mi - ali sto da me to sprecava da ih komentarisem - bezgresni su?  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 19:00:14 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Motorola 
Srećno ! Započeli radno novi privredni trend... Smile

Večernje novosti ( pogledati ovde ) :

Mladi : Nema carine - jupi !

Među najvećim prednostima koje izdvajaju mladi ljudi u Hrvatskoj nakon ulaska u EU je ukidanje carfina na narudžbe preko interneta. Mnogi najavljuju da će od sada kupovati mnogo više na internetskim stranicama, a svakodnevno dobijaju pozive i prijatelja iz regiona koji mole da na adrese u Hrvatskoj ubuduće dolazi kupljena roba.

Od ponedeljka je značajno pojeftinilo i telefoniranje mobilnim u inostranstvo. Cene rominga će još da padaju, a kako su Hrvati dobri potrošači usluga mobilnog telefoniranja već su i druge svetske kompanije najavile dolazak na ovo tržište.

Dobro će da prođu i svi oni koji žele da kupe polovni automobil u zemljama EU, jer više nema ni carine ni PDV-a za kupovinu.

Daleko veće nezadovoljstvo ulaskom u EU pokazuju prodavci na pijacama, koji su u ponedeljak štrajkovali u celoj zemlji zbog uvođenja fiskalnih blagajni. Tvrde da toga nema nigde u Evropi i da je nemoguće kase držati na otvorenim prostorima pijaca. U Zadru je došlo i do tučnjave prodavaca, jer su neki ipak odlučili da koriste fiskalne blagajne, a drugi su ih zbog toga napali.
-------------------------------------------------------------------

Slatko me nasmeja komentar ovoga tipa na Bi Bi Sijev članak o pridruživanju ´rvatske EU... Mislim,jasno mi je da se tamošnja ( evro-unijska ) sitnurija nada : evo nam još jednoga glasa , pa da konačno potkrešemo krila Švabama , ali... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

´rvati demokratizuju Evropu.jpg
(26.38 KB, 443x133)
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 20:50:53 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung Galaxy S2
I dalje mi nisi odgovorio na pitanje..........Zajebi Kosovo, Milosevica itd.Odgovori na pitanje ako mozes ili otkaci sa teme

Citat
Donacije, krediti i slicno se naravno dobijaju na osnovu do sada ispunjenog,

Ma daj bre. Pa ZASTO???Zasto bi ti neko dao nesto na lepe oci a da nema ili da nece imati neke koristi od toga?Mislis da ce Srbija dobijati iz tih fondova pare a da nece morati nista da da? Pa gde to ima? Logika, alo!!!

Odgovorio sam ti, niko ti nista ne daje "na lepe oci". Informisi se sam o tome, imas google.

Zasto ? Pa radi razvoja same EU.
Zasto ? Pa da bi koristili bojlere umesto ognjista.
Zasto ? Pa zato sto je lepse.

Uz to imas jednostavniju cirkulaciju ljudi, roba i usluga (nema carine).

To pitanje koje postavljas je isto kao kada bi pitao:
Zasto ljudska rasa napreduje i zasto istrazuje, razvija nove tehnologije ?

Nikada nisam cuo od nekog zvanicnika izjavu EU da ce donositi novac kamionima u Srbiju ili Hrvatsku i
taj novac deliti.

Kako mislis da sama Srbija ili neka druga balkanska zemlja konkurisu Kini, Indiji, Japanu ili USA ?
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 21:03:15 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:45:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.