Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jan 2025, 13:07:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska prodaje deo svoje teritorije?!?!  (Pročitano 7063 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Citat: Perudji
Novinarska patka je u pitanju, jer su briono nacionalni park i ne mogu se prodati.
Smile
o tom i ja pišem već na prvoj stranici ...
"nazovi vijest" prvo lansira talijanski profašistički list, prenesu alpski pederi, začini vaš Blic
ma općenarodno veselje  Smile
šta bi vi-komšije da nema ovakvih "vijesti"... propao bi vam forum  Smile

A, po vama, propadamo već 20 godina i više - no nikako da stvarno propadnemo
Uživajte sanjajte i dalje  Smile
svak ima svoje veselje

Ko ti klacka kosti? Smile
Je*e mi se za vas , cvetajte propadajte, vaša stvar.Koliko vidim ti zabijaš nos u srpski forum, a ne mi u hrvatski.Šetnja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Nista cudno.
Najzaduzeniji su po glavi stanovnika, a nimalo ne smanjuju javnu potrosnju.
Da su bogatiji od Srbije ili BiH jesu, ali ne toliko koliko su im plate naduvane.
Taj balon kad-tad mora da pukne, a vlast ne zna ili ne smije nista da uradi.
A prodaja nacionalnog blaga je u Hrvatskoj pocela odavno. Ne znam odakle bi se moglo poceti u nabrajanju, a Telekom je bio jedan od prvi vecih dilova.

Telekom ti je ejdan od uslova za EU, zeleznica, telekomunikacije, voda, struja, u EU je sve privatno

Ми смо већ "продали"... и превише..., Срби - слаби трговци!

Pa kad je trgovac strpo sebi svu marzu u dzep
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Novinarska patka je u pitanju, jer su briono nacionalni park i ne mogu se prodati.
Smile
"nazovi vijest" prvo lansira talijanski profašistički list, prenesu alpski pederi, začini vaš Blic

svak ima svoje veselje

nemoj si na kraj srca,pa to se mi zabrinuli za vas   Smile

samo nismo verovali da ce dotle da dodje brioni na dobos nemoguce Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Maradic, železnice su u nekim zemljama, koliko ja znam u vlasništvu države, recimo u Nemačkoj.Mreža je gotovo svuda državna, a prevpz je negde privatan. Pokazalo se na primeru Engleske, da privatne firme uopšte ne vode računa o sigurnosti, već samo o zaradi. Naime privatizacijom engleske železnice, koje su bile za uzor, gotvo da su u potponosti propale. Englezi su morali , radi sigurnosti , ponovo da podržave mrežu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Smile

svak ima svoje veselje

Citat
Britanski list „Indipendent“ tvrdi da je Hrvatska zbog besparice odlučila da za 2,5 milijardi evra ponudi na prodaju ostrva Brione, arhipelag koji se nalazi na oko osam kilometara od obala Istre, u blizini Pule.

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple Iphone 4s
ja sam stavio temu ne zato sto me interesuje sta se desava u Hrvatskoj,nego zato sto je ovo stvarno boom za jednu zemlju...o kakvom mi standardu pricamo,ne moze Hrvatska nikako biti bolje stojeca od Srbije iz prostog razloga sto Srbija nema ja mislim ni osminu hrvatske zaduzenosti  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Maradic, železnice su u nekim zemljama, koliko ja znam u vlasništvu države, recimo u Nemačkoj.Mreža je gotovo svuda državna, a prevpz je negde privatan. Pokazalo se na primeru Engleske, da privatne firme uopšte ne vode računa o sigurnosti, već samo o zaradi. Naime privatizacijom engleske železnice, koje su bile za uzor, gotvo da su u potponosti propale. Englezi su morali , radi sigurnosti , ponovo da podržave mrežu.

Nemci odavno pripremaju privatizaciju zeleznice. Neke linije su vec privatizovane i imas vec privatnih vozova, prvo su poceli sa teretnim, kasnije sa putnickim. Telekom je vec privatizovan davno.
Sto se tice sigurnosti zeleznica, tu su napravili propust u kontrolnim mehanizmima. Avio kompanije su isto privatne pa se tu itekako vodi racuna o sigurnosti, vise nego u nekim drugim zemljama drzavne kompanije. E, a sad da me pitas kolko je to dobro il losa, nemam pojma.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
ja sam stavio temu ne zato sto me interesuje sta se desava u Hrvatskoj,nego zato sto je ovo stvarno boom za jednu zemlju...o kakvom mi standardu pricamo,ne moze Hrvatska nikako biti bolje stojeca od Srbije iz prostog razloga sto Srbija nema ja mislim ni osminu hrvatske zaduzenosti  Smile

Pa standard je naoko bolji al ruku na srce, rade po dva posla da otplate kredite za novu kuhinju, auto, namestaj, tv, kucu itd. E, sad je sistem takav da se tamo isplati raditi pa svi nesto i rade. Sa druge strane postoji zaduzenost al postoje i vrednosti koje se daju unovciti ako je stani pani u vidu raznojakih koncesija... Manje stanovnika, ima razvijenu poljoprivredu, nesto idnustrije i naravno, turizam kao i nesto gastarbajtera koji naravno donose dosta kapitala u Hrvatsku.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jan 2025, 13:07:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.