Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 06:13:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska: Opelo za Pavelića  (Pročitano 43101 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Ti znaš što bi ja tvrdio?
Bogati, već mi i čitaš misli?

Imaš parapsihološke sposobnosti? Ili je riječ o psihopatologiji?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ima veze jer su ZNG bile regularne vojne jedinice, jer su u zgradi postojali drugi oficiri Hrvatske, jer je funkcionisala policija a ipak nisu reagovali. Znači da je iza proterivanja stajala država odnosno državni službenici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson G 502
Ima veze jer su ZNG bile regularne vojne jedinice, jer su u zgradi postojali drugi oficiri Hrvatske, jer je funkcionisala policija a ipak nisu reagovali. Znači da je iza proterivanja stajala država odnosno državni službenici.

Slažem se sa simijon...Trebalo je reagirati,kao i kod obitelji Zec,bez obzira na rat i stradanja,pravna država je trebala funcionirati..
Pa opet znam dosta Srba u Rijeci koji su bili u sastavu i MUP-a i ZNG-a i koji su branili svoju državu 1991 god i dan danas su tu...Ako twice ima za susjede Hrvate koji su po njemu "normalni" Hrvati,a ne ustaše tako i ja mogu reći da imamo Srbe iz RH koji su za svoju državu izabrali RH,a ne neke šerifove krajine ili Srbiju.. Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Ne, iza tog konkretnog slučaja koji si ti ispričala ne stoji nikakav službeni akt službenog državnog organa.

To je bilo ponašanje skupine pojedinaca, lišen bilo kakve službene državne inicijative

Na primjer, da ti ja sada ispričam slučaj u kojem trojica vojnika ondašnje JNA (kasnije JA) pljačkaju bijelu tehniku iz jedne kuće u istočnoj Slavoniji, da li bi to značilo da je službena svrha tadašnjih redovnih vojnih formacija tadašnje Jugoslavije bilo prikupljanje bijele tehnike?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
mob
Nokia 
Ne, iza tog konkretnog slučaja koji si ti ispričala ne stoji nikakav službeni akt službenog državnog organa.

To je bilo ponašanje skupine pojedinaca, lišen bilo kakve službene državne inicijative

Na primjer, da ti ja sada ispričam slučaj u kojem trojica vojnika ondašnje JNA (kasnije JA) pljačkaju bijelu tehniku iz jedne kuće u istočnoj Slavoniji, da li bi to značilo da je službena svrha tadašnjih redovnih vojnih formacija tadašnje Jugoslavije bilo prikupljanje bijele tehnike?
sarkazam:

Nisu oni pljačkali, oni su spašavali  napuštenu belu tehniku od propadanja tokom ratnih deistava. Ako ti to kažem da li će ti srce biti na mestu?
 Ili
Da nisi ti bio jedan od njih?

Ozbiljno me pitaš da li smatram da je to regularno i zakonito? Ne. Ali nivo bezakonja na frontu i nivo bezakonja u Zagrebu 91. zaista ne bi smeli da budu uporedivi. Posebno ako se poredi šporet i ljudi.
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 18:09:51 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Bio to sarkazam ili ne...

Ne možeš tvrdit da akcija jednog ili više pojedinaca u biti predstavlja organiziranu i planiranu državnu djelatnost.

Ja nigdje nisam porekao da je taj slučaj koji si ti navela nezakonit. Niti sam osporio da to zaslužuje kaznu.

Samo kažem da je to bilo djelovanje "na svoju ruku" a ne dio nekog šireg državnog plana...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
mob
Nokia 
Splićo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Неки чак иду толико далеко ширећи своју усташку идеологију да чак тврде да данас у хр живи више Срба него '91.  

Twice nemoj me tjerati da psujem jer sam toliko poludio tako da si blizu mene nikako se nebi veselo proveo , bilo bi ti gore nego srbima u oluji , ako ja pocnem da vrijedjam bit ce te stid sto si se rodio, nemoj molim te , evo vec se tresem od muke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemoj biti tokiko bolestan , da meni kazes da ja sirim ustasku ideologiju je... jesam ti dao internet stranicu, jel mozes da provjeris, ako ti istina ne pase boli me k.... , tuzi Hrvatski statisticki zavod boli me !

IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ukupno : za 2001                   Ukupno : 1991           

Hrvati : 3.977.171                   Hrvati :  3.521.581

Srbi :    201.631                      Srbi  :   193.050

Izvor zavod za statistiku Republike Hrvatske! molim lijepo ako ne vjerujes provjeri !

Pa evo vidiš da nije bilo teško...Znači to tvoje" vi hrvati" demonstrira se u postu člana foruma pod nickom generacija...
Jebi ga sad ako smo svi "hrvati"= generacija onda ok...
Samo neznam koliko je relevantno mišljenje generacije  ( uz sve uvažavanje)s obzirom da je čovjek kao svoju domovinu naveo BiH..Dakle Hrvat iz BiH...
I ako se složimo da je lupio glupost o broju Srba u RH 1991 god i 2001 god,da li njegovo mišljenje automatski se može staviti kao mišljenje svakog Hrvata koji dolazi na ovaj forum???
I ti twice lupaš gluposti pa nikada nisam tvoj niti jedan post sstavio pod zajednički nazvinik "vi Srbi"..Sačuvaj Bože!!!
Pitaš se koje gluposti..Pa tvoja teza kako nema Srba u RH,opet i opet i opet...Možda ih  twice nema u broju u kojem bi ti volio da ih ima,ali ih ipak ih ima sviđalo se to tebi ili ne...I u stvari šta ti znaš koliko npr.ima Srba ovdje kod mene u Rijeci..Jel' ih možda poznaš,znaš kako im je???Jesi se susreo s njima???
Pardon jednog ipak znaš D.Žilića... Smile Smile

pa ja stvarno neznam u cemu je problem ove cifre nisam ja izmislio idite na prilozenu stranicu pa se uvjerite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja stvarno neznam u cemu je problem!!!!!!!!

i sta sada posto sam ja Hrvat iz BiH nisam kao Hrvat iz Splita, Rovinja, Osjeka,Zagreba.......
e bas hvala na tome!!
IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Jun 2025, 06:13:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.