Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 05:21:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska odustaje od tuzbe protiv Srbije!?  (Pročitano 6976 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
i sta sad, da smo cisti? aaaa, ne...  Smile  tisucama svjetslosnih milja smo daleko od cistine....  Smile

Sta Rasse gdje svrbi...kazem lijepo vi tuzite za sto zelite mi cemo tuziti na medjunarodnom sudu prave za prosli rat pa sto bude bude....

U Srbiji priželjkuju da Hrvatska odustane od tužbe za genocid

Srpski mediji spekuliraju da bi Hrvatska mogla odustati od tužbe za genocid pred haškim sudom nakon isprike Borisa Tadića, javlja B92.

Nakon Tadićeve isprike uslijedila je rasprava hoće li Hrvatska nastaviti sa tužbom pred Međunarodnim sudom pravde. Žarko Puhovski je za B92 izjavio da postoje 'dobre šanse' da Hrvatska nakon jesenskih parlamentarnih izbora odustane od tužbe, a glavni pravni zastupnik Srbije Radoslav Stojanović potvrdio je spremnost da se spor riješi van suda.

Žarko Puhovski je izjavio da bi Hrvatska lako mogla dokazati umiješanost Srbije u sukob u Hrvatskoj, ali da sud ne bi te zločine kvalificirao kao genocid. B92 prenosi da bi eventualna odluka o odustajanju od tužbe mogla ovisiti o presudi bivšem šefu Državne bezbednosti Srbije Jovici Stanišiću.

Glavni pravni zastupnik Srbije Radoslav Stojanović izjavio je da je izvansudsko rješenje najbolji model za uspostavljanje pomirdbe u regiji, ali da to otežava povratak ratne retorike u hrvatskim medijima.

"Zagrebačkoj televiziji toliko puta je Srbija agresor u Hrvatskoj, koji ne napravio te i te zločine. Važno je da to prestane, jer moramo tome prići ozbiljno... Moramo sa tim prestati, paliti narod i dizati tenzije, i u takvoj retorici se uspijeva stvoriti javno mnijenje u odnosu na koje je sada teško vladi Hrvatske da povuče tužbu", rekao je Stojanović.
(Vecernji list.hr)
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
i sta sad, da smo cisti? aaaa, ne...  Smile  tisucama svjetslosnih milja smo daleko od cistine....  Smile

Sta Rasse gdje svrbi...kazem lijepo vi tuzite za sto zelite mi cemo tuziti na medjunarodnom sudu prave za prosli rat pa sto bude bude....

ma nigdje, samo kazem, nista od cistine.. meni je to sve sa sudovima glupost. za vas je to nekako tipicno, a mene strasno nervira kad ovi nasi mudraci hoce da idu na nekakve sudove pravde. vi slobodno, sto se mene tice... Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

ma nigdje, samo kazem, nista od cistine.. meni je to sve sa sudovima glupost. za vas je to nekako tipicno, a mene strasno nervira kad ovi nasi mudraci hoce da idu na nekakve sudove pravde. vi slobodno, sto se mene tice... Smile

Pa bolje je i sud pa da smo cisti sa racunima,a ne kao danas da se prica gdje je se sudilo HR za Jasenovac ili te zlocine...bolje je da dodje do sudjenja pa kako bude neka bude..ali barem nece biti vise prepucavanja kakvoga danas ima.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Чист рачун, дуга љубав... Хм...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ma naravno, znam ja da bi ti najradije da smo cisti sa racunima... a to sto se prica, jbs to, psi laju, karavani prolaze...
neka nama prljavih racuna bar jos stotinjak godina. i granica, razumije se.
 Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat

Srpski mediji spekuliraju da bi Hrvatska mogla odustati od tužbe za genocid pred haškim sudom nakon isprike Borisa Tadića, javlja B92.
A i ti si nasao izvor za informisanje svaka ti cast.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung D780
Kakve veze ima izvinjenje sa tuzbom. Hrvati ce najverovatnije povuci tuzbu jer nece moci da je dobiju ni u kom slucaju ma sta govorili hrvatski nacionalisti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Citat

A i ti si nasao izvor za informisanje svaka ti cast.

Ne predlozi mi ti momcino izvor neki...kurir ili rts!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Kakav crni Kurir........B92 ne moze da reprezentuje misljenje naroda jer jednostavno nije najgledanija
televizija, a to sto se ona vama, onako, subjektivno najvise svidja to je vec vas problem.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A da mi podnesemo tužbu protiv Hrvatske za Genocid i Šovinizam,prema proteranim Srbima!Pa više mi imaamo razloga za tužbu od Hrvatske!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 05:21:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.