Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 08:12:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska od Srbije traži milijarde dolara  (Pročitano 7615 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Stami ako neznas kako je romima u HR onda nemoj o tome pricati jer nije bas u skladu sa normalnim razgovorom koji vodimo ovdje...ako imas samo Z1 program u HR i poslusaj tamo malo kako je njima pogotovo Bracu da slusas i sta on prica...sto se tice siromastva,Srbija nije ni HR a ni SLO davala novac za siromasne pokrajine jer ih nije ni imala u tom obliku koji je Kosovo i Metohija,najsiromasnija je pokrajina u Europi..! I ja neznam kako to nama siptari prodaju te sve firme mocne koje su bile Srpske i na KiMu daj mi ti reci koje su to barem dvije tri..!?

Трепча, Термоелектрана у Обилићу, Пећка пивара... тражио си три! Smile

I ti mi reci da su to sve prodane ili poklonjene firme...sta Hrvatska je mnogo firma kupila i u Srbiji sta to treba da znaci onda?!
Niko ne kaze za firme iz Srbije koje su kupile Hrvatske firme. novac ne zna za granice. profit je svima najbitniji.
Medjutim problem su firme koje su siptari poceli da prodaju sa blagoslovom mirovnjaka belosvetskih.
neka se saceka sa privatizacijom pod patronatom vlade Srbije i onda kupujte sta hocete, tada nece biti problema.
Slovenija i hrvatska su bile sastavni deo SFRJ . Sve razvijene republike su trebale da daju sredstva za nerazvijene- KiM, BiH, makedoniju.
Ipak najveci deo novca izdvajala je Srbija - oko 70%  novca za nerazvijene a oko 5-% je islo za BiH i makedoniju, Preko svega toga izvajalose za Kosovo .
Znas li da Srbija i sada dnevno izdvaja za ti nerazvijenu Srpsku pokrajinu Kosovo oko 1700.000 evra za kamate, a KFOr i medjunarodna zajednica po rezoluciji 1244  ne daju Srpskoj vladi da ima nadleznost               i da se pita a ne samo da je vlada dobra kada finansira ?
Ostalo da ne pricam ali niko to ne prigovara. siop[tari se navsovase imanja proteranih Srba iako je to zabranjeno da se prodaje ali Ahtisari i ostali mirovnjaci dozvoljavaju sve samo da se promeni demografska slika na KiM.
Znas  li koliko Albanaca iz Albanije- rodjenih tamo i koji su ziveli do 1999. godine - do ulaska KFOR-a na KiM- ima trenutno na Kosovu im koje probleme zadaju jednostavnim zaposedanjem Srpskih imanja uz blagoslov KFOR-a ?

Neznam,znam da ih je i 1990 i 1950 bilo malo vise nego Srba na Kosovu,to je dugotrajan proces sto se tih Albanaca tice.
Molim te izdvoji mi negdje to da je Srbija najvise izdvajala novac za siromasne pokrajine..neki izvor toga..!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@stami4

Slušaj ... ebe se meni za sve ove tužbe
Mislim da HR folira, tkz. "napad je najbolja odbrana" - jer ne očekujemo mi ništa od vas
Međunarodni podaci govore o 20-30 mlrd $ dolara štete u ratu
Oporavili smo se, hvala Bogu i bez vas. Živimo svakim danom sve bolje ...
Za nas je najveća nagrada, što ne živimo više zajedno; ili kako Kombi kaže: "nismo više u braku"
Daljnji prijevod, ako ne shvaćaš: "moj novčanik je u mom džepu - tvoj u tvom"   OK. ???

Ne znam živiš li ti uopće na Zemlji ili .... ne znam , kad takva idiotska / djetinjasta pitanja pitaš, kao npr. "A gde su fabrike preseljene iz Srbije posle II sv. rata da bi se rzavijala privreda u Hrvatskoj ( isto vazi i za Slovence)"   

Očito si u svoj profil ili  pogrešno unio svoje 44 godine - ili ti je mozak još na nivou dječijeg vrtića i bajki

Ima na ovom forumu zrelih ljudi za raspravljati i polemizirati - ali tu sigurno nisi ti ... 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
@stami4

Slušaj ... ebe se meni za sve ove tužbe
Mislim da HR folira, tkz. "napad je najbolja odbrana" - jer ne očekujemo mi ništa od vas
Međunarodni podaci govore o 20-30 mlrd $ dolara štete u ratu
Oporavili smo se, hvala Bogu i bez vas. Živimo svakim danom sve bolje ...
Za nas je najveća nagrada, što ne živimo više zajedno; ili kako Kombi kaže: "nismo više u braku"
Daljnji prijevod, ako ne shvaćaš: "moj novčanik je u mom džepu - tvoj u tvom"   OK. ???

Ne znam živiš li ti uopće na Zemlji ili .... ne znam , kad takva idiotska / djetinjasta pitanja pitaš, kao npr. "A gde su fabrike preseljene iz Srbije posle II sv. rata da bi se rzavijala privreda u Hrvatskoj ( isto vazi i za Slovence)"   

Očito si u svoj profil ili  pogrešno unio svoje 44 godine - ili ti je mozak još na nivou dječijeg vrtića i bajki

Ima na ovom forumu zrelih ljudi za raspravljati i polemizirati - ali tu sigurno nisi ti ... 

Dinamo ... svaka cast i meni je najbitnije to da smo kvit sa svime...imamo drzavu i na njoj gradimo nasu buducnost ako zajebemo bicemo mi kao narod krivi...BDP nam raste ove godine 7% a place takodje,kao i turizam sto raste...to ja volim cuti...i zato  Smile Smile Smile nama...sto se tice tuzbe isto mislim kao i ti,ako Srbi zele da optuzivaju nas za neke najbolje je da mi onda takodje po tom putu krenemo pa mozemo da gledamo tko ce gjde...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Hrvatska traži 10 milijardi dolara
2. jul 2007. | 15:39 | Izvor: FoNet
Zagreb -- Ministarstvo odbrane Hrvatske od Srbije potražuje svoj deo vojne imovine SFRJ u vrednosti 10 milijardi američkih dolara.

Iznos uključuje brojne nekretnine, ali i svu "vojnu" imovinu koja obuhvata stotine aviona i helikoptera, hiljade tenkova, većinu pomorske flote i stotine hiljada pušaka i milione komada municije, preneo je Radio Slobodna Evropa.

Predsednik Saveta za sukcesiju vojne imovine Želimir Latković izjavio je da Hrvatsku ne interesuje zastarela oprema, nego novac za nadoknadu vojne imovine "otete iz Hrvatske za vreme rata".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Hrvatska od Srbije traži milijarde dolara?
Smesno...nema nista od toga.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 22:19:53 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Daćemo, Smile samo da pozajmimo od Makedonije, ako nas ne uvate...
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 22:21:05 od miroslav.p »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Do sada je palilo da vidim mozda ce i sada :

Ostajte sami na temi. Posto smatrate da ste svu pamet posisali ovpg sveta raspravljate se hrvoji aja se odjavljujem posto ocito vi nioste drustvo za mene a ne ja za vas. Mozda ce se pridruziti seldzuk i poneki bosnjak ami Srbi imamo pametnija posla nego da vam dokazujemo istoriju .
Na kraju TAM iz MAribora je cista Slovenacka fabrika preseljena iz Rakovice u Maribor.

Haug hrvoji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Oporavili smo se, hvala Bogu i bez vas.
Za nas je najveća nagrada, što ne živimo više zajedno

Ne treba ti "i" . Znamo da vam je to najveca nagrada. Sve si rekao.

@stami4

Ne znam na kojoj Zemlji ti zivis, ali ovo vredjanje ti nece proci. Poslednji put opominjem da nema vredjanja clanova. Ako nemas nista pametno da kazes nekom clanu, ili da izneses svoje misljenje o temi, uzdrzi se od vredjanja, jer necu vise to da tolerisem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

@stami4

Ne znam na kojoj Zemlji ti zivis, ali ovo vredjanje ti nece proci. Poslednji put opominjem da nema vredjanja clanova. Ako nemas nista pametno da kazes nekom clanu, ili da izneses svoje misljenje o temi, uzdrzi se od vredjanja, jer necu vise to da tolerisem.

Neces MunkaZe da tolerises kod Hrvata ili kod svih ucesnika..? Jer Dinamo nikada nije vrijedjao nekoga i neznam zasto dobiva posljednji put..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

@stami4

Neces MunkaZe da tolerises kod Hrvata ili kod svih ucesnika..? Jer Dinamo nikada nije vrijedjao nekoga i neznam zasto dobiva posljednji put..
U pravu je Mumka, tiger je onda kriv Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 08:12:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.