Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska Nogometna Reprezentacija  (Pročitano 230794 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Pri tome me uopšte ne zanima da li se neko od njih zove Nemanja, Edin, Dario ili nekako drugačije.
Normalne to i ne zanima   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Citat
Гледај овако, неки Хрвоје, Дарио, Милош или Стеван, могу гинути за дрес БиХ највише због професионализма, а можда и да покажу како су се у Србији или Хрватској огрешили о њих кад их нису звали.

Najveći problem je što ljudi gotovo sve pokušavaju generalizovati. Shvatite jednom, ništa, ama baš ništa se ne može generalizovati.

Ne poričem ja da Mirko igra za BiH zato što nije mogao za Hrvatsku, da je Ninoslav Milenković igrao za BiH zato što nije mogao za Srbiju(uostalom, njih dvojica nisu ni rođeni u BiH), ne poričem da ima još par igrača koji iz istih razloga igraju za BiH. Ali isto tako, istina je da ne igraju svi nogometaši(koji nisu muslimani) za BiH iz navedenog razloga ili iz pukog profesionalizma.

Uostalom, ovo je tema o nogometnoj reprezentaciji Hrvatske, stoga ne želim više off-ovati. A baš ovo o čemu pričamo i ne treba imati veze sa sportom, pogotovo u ovom (h)istorijskom/povijesnom trenutku za bh. nogomet. Smile

« Poslednja izmena: 14. Okt 2009, 00:34:47 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.25
Pa jarane, ne treba ti BiH da bi navijao za 11 muslimana na terenu koji igraju za svoju državu. Takvih reprezentacija sa 11 muslimana na terenu imaš koliko hoćeš: Iran; irak, Indonezcija, Saudijska Arabija, Egipat, Tunis, Alžir, Maroko.....

A ako nisi baš radikalan, pa ti je dosta i 6-7 muslimana na terenu, možeš slobodno navijat za i Francusku. Oni su ti čak bili i svjetski prvaci, znaš  Smile
Сумњам да је Дино био озбиљан, али на неки начин је у праву, јер ако ти хоћеш да видиш неког ко ће у свакој ситуацији дати најбоље од себе, за дрес своје репрезентације, онда је сва прилика да та репрезентација неће бити вишенародна.
Samo ovoj dvojici gospodina da odgovorim, jer su razumjeli moj post kako treba. Ha dobro, st_faca zna...  Smile Samo što nema pojma o Trezege-u  Smile

Pogledaj te još jednom sasatav BiH koji je igrao u subotu i vidjecete da nije bilo 11 muslimana, nego 10  Smile. Al ovaj jedan što nije musliman, vrijedi nam ko svi ostali, i pored vede i seje mi je najdraži naš igrač. Al on voli ovu repku, gine za nju, i on je "moj". Kao što su bili Nenad Marković, Sergej Barbarez, samo kad se sjetim kolko sam puta skandirao njihovo ime, a nisu muslimani... Al takvih je nažalost malo, vole susjedne države i to je to. Koji nisu muslimani,bošnjaci a nisu neki fudbaleri, hoće da igraju za našu repku samo da bi se prodali, i pun mi j e k.r.c takvih, kojih je najviše bilo u vremenu Sliškovića. I ja koji volim ovu državu svim srcem radi takvih moram da tugujem, ma naj.bem im se mame...

Nije meni bitno hoce li biti 11 muslimana, hrvata, srba na terenu, bitno mi je da ce ti 11 ginuti za grb BiH. Da će je voljeti u pola kao ja, a ne da su tu samo da se prodaju.

Ali budimo realni, ne Laži mo se bezze, ne nadaj mo se  (za ove moje iz BiH,sem rinake  Smile), nema tih 11 srba, hrvata koji bi ginuli za BiH kao 11 muslimana.

Kao što st_faca reće 6-7 muslimana i ostalo drugi narodi u BiH...

@st_faca ma navijam ja za te sve muslimanske zemlje, nisi ih moro nabrajati znam koje su  Smile
A isto tako znam i za Francusku, koji su igrači muslimani, koji su prešli na islam, al ima kod njih i skrivenih...  Smile

Al ne navijam za Fra, nego sam navijao na svim takmičenjima za Italiju (a oni katolici), i to sam navijao ko da mi BiH igra, kad njihova himna svira ja ustanem i pjevam  Smile. Kad se sjetim kako sam ruku razbio od radovanja kad ga je materazi zabio u finalu Fra. Pa onda kad je trezge fulio penal  Smile.

Navijam za njih samo zato što mi se sviđa njihov fudbal (evo vam lopta i zabite nam go ako možete  Smile)

Al izgleda da ce biti ovo prvo SP u kojem necu navijati za Italiju nego za neku drugu reprezentaciju...  Smile   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Hrvati ponudili premije Andori

Hrvatski fudbalski savez ponudio je premije igračima Andore ukoliko ne izgube utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za SP protiv Ukrajine.

Tu Informaciju potvrdio je reprezentativac Andore Mark Bernaus, a preneo je Jutarnji list. Čelnici Fudbalske federacije Andore su pre početka utakmice, koju je Ukrajina dobila rezultatom 6:0, saopštili igračima da će u slučaju nerešenog rezultata svima biti isplaćeno po 5.000 evra, odnosno po 8.000 ukoliko pobede.

Komentarišući tu vest, hrvatski mediji konstatuju da je HNS, ako je već odučio da ponudi premije igračima Andore, mogao zaista da "odreši kesu". Uostalom, taj bod bi nacionalnom savezu doneo skoro 20 miliona era, ukoliko bi Hrvatska kasnije uspela da prođe baraž i ode na Mondijal.

S tim u vezi, navodi se da je Fudbalska asocijacija Engleske (FA) u istoj situaciji pre dve godine reprezentativcima Andore navodno ponudila po 300.000 evra za pozitivan rezultat protiv Rusije. Tada je Englezima u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope bilo potrebno da Rusi ne pobede Andoru, kako bi zazuzeli drugo mesto u grupi, ali je Andora i tada bila poražena.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Енисе та утакмица је прошла, касниш више од једног дана  Smile

иначе, користим ову прилику да се исмејем хрватској репрезентацији  Smile Smile Smile Smile

навијајте за нас  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Ma nema veze Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung S500
навијајте за нас  Smile

Hahahahahahahahahahahaha...  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Hahahahahahahahahahahaha...  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Добро, онда за Словенце, ако су вам они дражи.  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung S500
Srbija ili Slovenija, zaista, teško se odlučit.

To je kao da biraš između plavokose i crnokose - a obje imaju triper.

Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.27
Off obrisan i bez vredjanja i sta ti ja znam cudnih komentara  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.