Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska Nogometna Reprezentacija  (Pročitano 230811 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 339
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 
,a od hrvata i srba tko igra,igra zato sto nije mogao u svojoj repki.
Upravu si za ovo 1000 %. Da nam igraju svi igrači koji su rođeni u BiH ili da su im roditelji iz BiH, već bi se plasirali na SP u JAR...

Al ko ih hebe  Smile, imamo mi svoje, kako je lijepo vidjeti repku sa 11 muslimana na terenu, nema dalje...
Svi srcem igraju za svoju državu, a ne ko prije po kljucu, pa ne mozes nikog dobiti, samo da im se prodati...

Mi imamo Srbina shto na golu stoji...
  Smile

Pa mozak ekipe je takodje chistokrvni Boshnjak Smile

Nadam se da si se shalio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 155
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ma zar je bitno koje je vjeroispovijesti pojedini igrac. Nevidim kakve veze ima vjeroispovjest s nogometom, meni je bitno da covjek srcano igra za svoju zemlju, cak nemora biti uslov da je rodjen u toj zemlji zasto neki npr. Brazilac koji nema mjesta u Brazilskoj rep. nebi igrao negdje drugo. Takvih primjera ima dosta u svijetu. Zato ne serite ko se gdje rodio i ko na koji nacin vjeruje.
IP sačuvana
social share
Bosna, da prostiš, jedna zemlja imade
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Samsung S8
Ma zar je bitno koje je vjeroispovijesti pojedini igrac. Nevidim kakve veze ima vjeroispovjest s nogometom, meni je bitno da covjek srcano igra za svoju zemlju, cak nemora biti uslov da je rodjen u toj zemlji zasto neki npr. Brazilac koji nema mjesta u Brazilskoj rep. nebi igrao negdje drugo. Takvih primjera ima dosta u svijetu. Zato ne serite ko se gdje rodio i ko na koji nacin vjeruje.

Apsolutno tacno. Ja to oduvek pricam.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung S500

Pa kakva je onda svrha reprezentacije?

Tako mogu recimo Ujedinjeni Arapski emirati dovest 20 igrača iz Brazila i Argentine i postat prvaci svijeta.

Oprostit ćeš, ali to je kurac a ne reprezentativni nogomet. Onda se slobodno mogu ukinut reprezentacije, pa neka samo klubovi igraju.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Citat
Al ko ih hebe  Smile, imamo mi svoje, kako je lijepo vidjeti repku sa 11 muslimana na terenu, nema dalje...
Svi srcem igraju za svoju državu, a ne ko prije po kljucu, pa ne mozes nikog dobiti, samo da im se prodati...

Nadam se da si se šalio sa ovim?! Smile Smile

Sorry za off, ali ovo nije moglo proći nezapaženo i neprokomentarisano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Nadam se da si se šalio sa ovim?!
Za što bi se šalio covek , stvarno je prelepo videti 11 muslimana na terenu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Citat
Za što bi se šalio covek , stvarno je prelepo videti 11 muslimana na terenu  Smile Smile Smile

Možda njemu(doduše, još uvijek želim da vjerujem da se šalio), ali meni je najljepše da vidim 11 nogometaša koji "ginu" u dresu repke. Pri tome me uopšte ne zanima da li se neko od njih zove Nemanja, Edin, Dario ili nekako drugačije.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2009, 19:40:24 od Juve girl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mladi

HR-SRB 3-1 zasluzeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
u prevodu nemamo pojma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Citat

Možda njemu(doduše, još uvijek želim da vjerujem da se šalio), ali meni je najljepše da vidim 11 nogometaša koji "ginu" u dresu repke. Pri tome me uopšte ne zanima da li se neko od njih zove Nemanja, Edin, Dario ili nekako drugačije.

Гледај овако, неки Хрвоје, Дарио, Милош или Стеван, могу гинути за дрес БиХ највише због професионализма, а можда и да покажу како су се у Србији или Хрватској огрешили о њих кад их нису звали.

Наравно ту је и прилика, да их сними менаџер неког јачег клуба, где се може зарадити довољно за цео живот.

Оно о чему ти причаш, приврженост земљи и осталим двеју нацијама у њој, је прилична утопија. Тако је како је, а тешко ће се икад променити.

Не треба нам свакако присилне љубави, какву смо већ имали, а онда да у њој изгоримо, што се такође десило.

Сумњам да је Дино био озбиљан, али на неки начин је у праву, јер ако ти хоћеш да видиш неког ко ће у свакој ситуацији дати најбоље од себе, за дрес своје репрезентације, онда је сва прилика да та репрезентација неће бити вишенародна.

Mladi

HR-SRB 3-1 zasluzeno.

Ужас!

Ови наши су играли, као да их је неко натерао да се појаве на терену.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2009, 20:32:18 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 340 341 343 344 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.344 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.