Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 333 334 336 337 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska Nogometna Reprezentacija  (Pročitano 231021 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Eduardo, Modrić, Pletikosa, Jurić, Vejić, Mandžukić, Petrić  ne igraju protiv Kazahstana....

U prijateljskoj se povredio Kranjcar....

Danas na treningu Olic...

I Simunic je pod znakom pitanja....

Smile

Bas nemate srece....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
sve mi se nesto cini da ce ukrajinci da idu u taj baraz Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Најебаше опасно Smile
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 13:56:40 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung SGH-E590
I onako su Ukrajinci bolji...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nisu bolji.....ali nikako.

Trstra, Jaksa i ostali fudbalski seksperti.........sta vi mislite?

Ukrajina ili Hrvatska? Ko je bolji?
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 15:28:45 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung S500
Eduardo, Modrić, Pletikosa, Jurić, Vejić, Mandžukić, Petrić  ne igraju protiv Kazahstana....

U prijateljskoj se povredio Kranjcar....

Danas na treningu Olic...

I Simunic je pod znakom pitanja....

Smile

Bas nemate srece....

Nema to veze sa srećom, prika....

Ove kvalifikacije smo odigrali sramotno. Baš sramotno. Osim devet šamarčina od Engleza, i u Harkovu i u Zagrebu protiv Ukrajine igra je bila negledljiva, nepovezana i apsolutno neprobavljiva.

Čak i da pobijedimo Kazahstan (u šta iskreno sumnajm) popušit ćemo u play-offu.

Jednostavno, ova ekipa je demotivirana, apatična, osrednja i bez volje, želje, lidera i borbenosti.

Ukratko - niti smo zaslužili ić n aSP, niti ćemo otić tamo.

P.S. mene osobno živo zaboli ona stvar za prošireni Dinamo i Bilićevo samoreklamiranje. Pih.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat

По мени Хрвати, али не дешава се да увек квалитетнија репрезентација оде на СП.

По именима, заиста заслужују и једни и други да се нађу на СП, али жреб је био немилосрдан. Пред жреб за СП мислим да су по листи Фифе били 1. Хрватска 2. Енглеска 3. Украјина. Сада ме мрзи да проверавам али мислим да је сада жреб ситуација била 1. Енглеска 2. Хрватска 3. Украјина тј. мислим да Украјинцима Хрвати јакооооо мало беже и сада се сигурно не би састали јер и једни и други спадају у "других десет".

О томе ко има већу шансу да преко жреба дође до СП не бих говорио, јер свашта може да се деси.

Е сад Украјински фудбал се онако више заснива на домаћинсту, па као и свим репрезентацијама са тих простора. 95% играча је из домаће лиге и то из Динама и Шахтјора и по који из Дњипра. Остатак репрезентације чине они који су јако много играли у домаћој лиги. Познато је да и Динамо и Шахтјор јако дуго држе своје младе играче јер су у стању да им понуде одличне уговоре + Мафија  Smile

Фудбал им се такође заснивао на дај лопту Шевченку па шта он уради  Smile Нашли су се помало у були када је Шевченко отишао у Челси али и даље пружа одличне партије за репрезентацију (ако се не варам Хрватима дао и гол). Остатак тима и није нешто. Тј. може се рећи да Украјина у свакој линији има само по једног одличног или мање одличног играча Smiley Шовковски, Чигрински, Тимошчук и Шевченко.

Остатак тима је јако блед. Други голман Пјатов је скроз ок. У одбрани Андиј Русол је још добар, остатак одбране је на свакој утакмици другачији. Средина је у односу на Хрватску јад и биједа, Тимошчук једини чупа просек, али и он је у годинама. Напад Шевченко који није у форми, за остале немам коментар... Ипак скоро сваку игра Вороњин а мислим да му је просек голова скоро као Пантелићу. А за ове поене у квалификацијама Украјина може захвалити само Сергеју Назаренку који је експлодирао... Али опет ја сматрам да је Украјина доста квалитетнија од Шведске, Швајцарске, Грчке, Словеније, Словачке, Босне итд. Али шта је ту је....

Што се тиче Хрватске, они су у некој благој кризи пре свега што су им Енглези петоструко вратили за претходно ЕП. Али највећи проблем у њиховој игри је ауторитет на терену тј. вођа.

Нико Ковач можда није био врхунски фудбалер, али као вођа је био непрејебив. Одласком у пензију Хрватска је мноооого изгубила. То се сада очекује од оног Вукојевића али није он ни близу Ковача.

Одбрана им је дефинитивно најкритичнија. Поготово лева страна са Прањићем који није играч који зна да стане на лопту, да не излеће сваки пут када је пресече... Али не може му се замерити јер је ипак лево крило. Зашто игра ту? Па ја мислим зато што немају другог играча  Smile Једини који ми пада на памет је Хрвоје Чале али он је грбави Анђелковић фазон  Smile

Средина феноменална, и то им је највећа одлика свих ових година. Билић је заиста понекад у недоумици кога да стави на терен када има такве играче. Ту највише испашта Ракитић који је за Крањчара (по мом мишљењу) много бољи фубалер.

Напад Олић, Петрић, Класнић, Едуардо, Калинић, Манџукић>>>>>>>>> Шевченко, Милевски, Вороњин

Citat

Не верујем, јер је Блатер увео ново правило да ће се противник у плеј офу бирати на основу Фифа Ранкинга.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 16:13:40 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

По мени Хрвати, али не дешава се да увек квалитетнија репрезентација оде на СП.

По именима, заиста заслужују и једни и други да се нађу на СП, али жреб је био немилосрдан. Пред жреб за СП мислим да су по листи Фифе били 1. Хрватска 2. Енглеска 3. Украјина. Сада ме мрзи да проверавам али мислим да је сада жреб ситуација била 1. Енглеска 2. Хрватска 3. Украјина тј. мислим да Украјинцима Хрвати јакооооо мало беже и сада се сигурно не би састали јер и једни и други спадају у "других десет".

О томе ко има већу шансу да преко жреба дође до СП не бих говорио, јер свашта може да се деси.

Е сад Украјински фудбал се онако више заснива на домаћинсту, па као и свим репрезентацијама са тих простора. 95% играча је из домаће лиге и то из Динама и Шахтјора и по који из Дњипра. Остатак репрезентације чине они који су јако много играли у домаћој лиги. Познато је да и Динамо и Шахтјор јако дуго држе своје младе играче јер су у стању да им понуде одличне уговоре + Мафија  Smile

Фудбал им се такође заснивао на дај лопту Шевченку па шта он уради  Smile Нашли су се помало у були када је Шевченко отишао у Челси али и даље пружа одличне партије за репрезентацију (ако се не варам Хрватима дао и гол). Остатак тима и није нешто. Тј. може се рећи да Украјина у свакој линији има само по једног одличног или мање одличног играча Smiley Шовковски, Чигрински, Тимошчук и Шевченко.

Остатак тима је јако блед. Други голман Пјатов је скроз ок. У одбрани Андиј Русол је још добар, остатак одбране је на свакој утакмици другачији. Средина је у односу на Хрватску јад и биједа, Тимошчук једини чупа просек, али и он је у годинама. Напад Шевченко који није у форми, за остале немам коментар... Ипак скоро сваку игра Вороњин а мислим да му је просек голова скоро као Пантелићу. А за ове поене у квалификацијама Украјина може захвалити само Сергеју Назаренку који је експлодирао... Али опет ја сматрам да је Украјина доста квалитетнија од Шведске, Швајцарске, Грчке, Словеније, Словачке, Босне итд. Али шта је ту је....

Што се тиче Хрватске, они су у некој благој кризи пре свега што су им Енглези петоструко вратили за претходно ЕП. Али највећи проблем у њиховој игри је ауторитет на терену тј. вођа.

Нико Ковач можда није био врхунски фудбалер, али као вођа је био непрејебив. Одласком у пензију Хрватска је мноооого изгубила. То се сада очекује од оног Вукојевића али није он ни близу Ковача.

Одбрана им је дефинитивно најкритичнија. Поготово лева страна са Прањићем који није играч који зна да стане на лопту, да не излеће сваки пут када је пресече... Али не може му се замерити јер је ипак лево крило. Зашто игра ту? Па ја мислим зато што немају другог играча  Smile Једини који ми пада на памет је Хрвоје Чале али он је грбави Анђелковић фазон  Smile

Средина феноменална, и то им је највећа одлика свих ових година. Билић је заиста понекад у недоумици кога да стави на терен када има такве играче. Ту највише испашта Ракитић који је за Крањчара (по мом мишљењу) много бољи фубалер.

Напад Олић, Петрић, Класнић, Едуардо, Калинић, Манџукић>>>>>>>>> Шевченко, Милевски, Вороњин

Citat

Не верујем, јер је Блатер увео ново правило да ће се противник у плеј офу бирати на основу Фифа Ранкинга.

Smile

Bravo Trle......sve ja to isto mislim, al ti to bolje kazes Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Ја још мислио да напишем нешто, као ајде и ја сам међу експертима, кад овај опали летопис и оде све у 3 лепе. Нећу да се брукам Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Отиш'о форум у 3 лепе... и трста постао експерт...   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 333 334 336 337 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.