Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska Nogometna Reprezentacija  (Pročitano 230894 puta)
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                            Ringov: Sreća Bilićeva da mu treba samo bod!

Gledao sam igre Luke Modrića i u reprezentaciji i u Dinamu. Iznenadilo me koliko je igrački jak. Fantastičan je! Nosi igru, lomi suparnika, razigrava, može zabiti...Vasil Ringov legenda je makedonskog nogometa, bio je vrstan napadač. Početkom osamdesetih zabijao je i za zagrebački Dinamo. Danas u Skoplju ima svoju tvrtku, savjetnik je u Vardaru.

U skupini je bivših igrača koji ne mogu ni blizu savezu, koji ne kriju nezadovoljstvo stanjem u makedonskom nogometu.

- Talenata smo uvijek imali, ali organizacijski smo uvijek zaostajali. U moje igračko doba, pet do šest godina za ostalima, danas puno, puno više. Sve radi toga jer nema sustava - tvrdi Ringov.

Bwin.com: Makedonija  5.10  X  3.35   Hrvatska  1.65 + Registracija

Odražava li se to i na reprezentaciju? - Svakako. Igraju samo igrači iz inozemstva, ne iz naše lige. Premda su neki čvrsto samo pričuve u svojim klubovima. Ja ne bih tako, prednost bih dao onima koji kontinuirano igraju.

Može li Makedonija Hrvatskoj u subotu pokvariti planove da ode na Euro? - Može. Možemo biti i u najlošijoj formi, ali u 90 minuta možemo napraviti čudo. Takvog smo mentaliteta. Ako nam krene, opasni smo! Premda, objektivno, Hrvatska ima kvalitetu da ode u Austriju i Švicarsku.

Aduti? - Makedonija je jača u obrambenoj liniji, Hrvatska u vezi i napadu, u igri prema naprijed. Modrić je fenomenalan, Eduardo je mister gol. Znate, lako je zabiti peti gol, ali on zabija kad je 0:0, to je najteže i najvažnije.

U kakvim ste odnosima s Katancem? - S njegovim pomoćnikom Stanojkovićem sam dobar, Srečku se nisu dopali neki moji komentari o igri. Ja više volim izgubiti s 5:4, nego kalkulirati na 0:0. Takva je i naša publika. Kako će Hrvati biti dočekani?

- Korektno. U dosadašnjim susretima nikad nije bilo incidenata. Na utakmici s Andorom bio je pun stadion, 20 tisuća ljudi.

- Bit će i u subotu. Dobro je što je Andora pobijeđena, jer naši dugo nisu slavili kod kuće. Bolje igraju u gostima, jer nema pritiska. Rekao sam, eto došlo je vrijeme i da se radujemo pobjedi nad Andorom. Znate li ljuti li se Katanec još na Prosinečkog nakon što su se zakvačili u Maksimiru.

- Poznajem Žutog i vjerujem njegovoj verziji događaja. Ha, u žaru utakmice se i opsuje. Uostalom, Žuti je odmah rekao da je spreman ispričati se. Katanec bi to trebao prihvatiti.

Katančeva je plaća deset tisuća eura. Kako to prihvaća puk u državi u kojoj se mjesečno prosječno u džep stavi oko tristo eura? - Narod voli nogomet i dao bi i više samo da bude rezultata. A peto mjesto nije korak više. Katancu zamjeram što ne gleda utakmice naše lige, što ne drži seminare za naše trenere.

A priče o dogovoru? - Ne vjerujem u njih nimalo. Nikad nisam sudjelovao u tome, ne znam kako se to radi i mislim da su to samo priče.

Preuzeto s Večernji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                              Eduardo: Nek' ispadnu ispadnu bahati Englezi

I dok Slaven Bilić još važe hoće li igrati Mladen Petrić ili Ivica Olić, Eduardo da Silva mirno čeka presudnu bitku u Skoplju.
U posljednje vrijeme ne igra konstantno, no igrač je koji jednim potezom, jednim pokretom može odlučiti o pobjedniku. To je toliko puta dosad učinio.

Jedva čekam Luku
- Najvažnije je da sam odmoran, zdrav, sve ostalo nije važno. Arsenal je veliki klub, igramo u sjajnoj formi i nisam nezadovoljan. Jednom igrate, drugi put ne. Postigao sam neke pogotke, ma potpuno sam zadovoljan  - počeo je Eduardo da Silva dobro raspoložen.

Četiri i pol milijuna Hrvata gleda u vas u toj velikoj suboti našeg nogometa, u prvoj, ali većoj, meč-lopti na putu prema Euru sljedeće godine.
- Imam osjećaj da neću postići pogodak. No, ne morate se brinuti, o pobjedniku u Skoplju odlučit će netko od naših veznih nogometaša.

Imate li osjećaj tko bi to mogao biti?
- Sva četvorica su sjajna. Kranjčar igra izvrsno, Srna i Niko Kovač su naši temelji, a Luka Modrić naš velemajstor.

Chelseu spominju kao novi klub Luke Modrića?
- O tome doista ne znam ništa, no Modrić je veliki igrač i može igrati u svakoj momčadi na svijetu, pa i u Chelsei. Bio bih presretan da dođe u London, pa da budemo blizu.

Makedonija je u gostima opasnija, vidite li u tome svoju prednost?
- Ponajprije sam nesretan jer smo igrali sjajno, jer smo najbolja reprezentacija u skupini, a još nismo izborili odlazak na Euro. A Makedonija me ne zanima previše, Hrvatska ima klasu, uza Španjolsku, Portugal i Nizozemsku, mi igramo najljepše u Europi. Mislim da nam se Makedonija ne može oduprijeti.
Nogomet je ponekad vražja igra. Što ako ne uspijemo u Skoplju?

Hrvati i Rusi na Euru
- O tomu uopće ne razmišljam, mislim da će u subotu sve biti gotovo, da će Hrvatska i Rusija taj dan biti na Euru.

Hoće li vam biti žao Engleza?
- Ne, ni najmanje. Bahati su i tako se ponašaju i u  kvalifikacijama. A na Wembley ćemo doći kao turisti, oni su sve svoje prilike propustili. posebno u Moskvi. 

Vecernji.hr

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Sad će mu ovi iz Arsenala puknut neku kaznu Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 20:00:07 od pilac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
nije nista krivo rekao
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
nije on nista pogresno rekao, to stoji, samo sto ce oni verovatno to shvatiti na svoj retardirani nacin.

njima je to ponasanje normalno... jer oni se smatraju naj naj u svemu... bagra kakve nema.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2007, 15:24:41 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Večernji list:      "Hoće li vam biti žao Engleza?"
Eduardo da Silva:    "Ne, ni najmanje. Bahati su i tako se ponašaju i u  kvalifikacijama. A na Wembley, mi ćemo doći kao turisti ..."
Citat: Almeyda
nije on nista pogresno rekao, to stoji, samo sto ce oni verovatno to shvatiti na svoj retardirani nacin.
njima je to ponasanje normalno... jer oni se smatraju naj naj u svemu... bagra kakve nema.
Smile

Zar nije nedavno u Timesu izašao članak da bi se trebao donijeti neki zakon po kojem Engleska treba obavezno sudjelovati u svim velikim natjecanjima - bez obzira na kvalifikacije ... Smile Smile Smile

a, Englezi bi, automatski - bez doigravanja, igrati svako finale !  Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2007, 18:25:36 od Dinamo-ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung Galaxy
pa da... i jos da se svako sp igra kod njih, jer oni su kolevka fudbala... ma sta fudbala, covecanstva uopste  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Dva dana prije nogometne utakmice u kojoj hrvatska reprezentacija mora osigurati plasman na završnicu Europskog prvenstva iduće godine umjesto o nogometu, priča se najviše o – politici. Izborna kampanja nije mogla proći bez uplitanja brojnih sportaša, pa tako ni kapetan Niko Kovač nije propustio priliku savjetovati kome bi trebalo dati svoj glas. Iako su politika i sport često imali zajedničke interese, predizborno razdoblje poremetilo je pripreme naših nogometaša.

Na današnjoj konferenciji za novinare u slovenskoj bazi glavna tema nije bila subotnja utakmica s Makedonijom, već upravo politika.
"Vidio sam napise u medijima i to me uznemirilo. Nisu me zvali ni iz SDP-a, ni iz HDZ-a da sudjelujem u njihovoj izbornoj kampanji. Zahvalan sam im na pruženom miru i još jednom moram ponoviti kako nisam nikakav poziv na tu temu primio. Znam da im je osoba koja obnaša izborničku funkciju itekako zanimljiva, ali nisam zainteresiran za suradnju", kazao je odlučno Bilić te se zatim vratio na one ipak nama važnije teme.

http://www.sportnet.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
ajmo hrvatska danas po pobjedu
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajmo hrvatska danas po pobjedu
Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.