Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska Nogometna Reprezentacija  (Pročitano 230803 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat: latifovich
Cito sam danas u novinama intervju Cira Blazevica, i on se najvise plasi da Englezi ne stimuliraju makedonce sa milionom-dva funti
  Smile
Ćiro često priča gluposti ... sam to priznaje   Smile
Kako je M.Đurovski rekao: "... možete vi nekome dati i milijun eura, kada kvaliteta odlučuje ..."

A, već smo i sami zaključili - uzalud svi odlični rezultati do sad u kvalifikacijama - ali, ako u zadnje dve utakmice, od mogućih šest (6) ne osvojimo barem jedan jedini bod - tada i ne zaslužujemo odlazak na EP !!!    Smile

« Poslednja izmena: 23. Okt 2007, 21:10:11 od Dinamo-ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                           FIFA ljestvica: Hrvatska i dalje deseta, Argentina prva, Engleska 11.

Hrvatska je zadržala deseto mjesto na najnovijoj Fifinoj listi na kojoj ovaj mjesec vodi Argentina, ispred Brazila i Italije. Hrvatska je dobila četiri boda, ali joj to nije pomoglo da pretekne Češku koja je na devetom mjestu s 19 bodova više.

Argentina je ovaj mjesec bila bolja od Italije koja je prošli mjesec bila prva, zahvaljujući dobrim rezultatima u kvalifikacijama za SP 2010. za zonu Južne Amerike.

Brazil je također pretekao Italiju (3), a Francuska je četvrta. Najveći gubitnik ovaj mjesec ja Engleska koja je ispala iz prvih deset i nalazi se na 11. mjestu zbog loših rezultata u kvalifikacijama za Euro 2008.

Sljedeća FIFA ljestvica biti će objavljena 23. studenog 2007. godine.

Ranking: Reprezentacija: Bodovi: Promjena rankinga: Bodovna razlika:

1  Argentina 1533 1  82
2  Brazil 1459 1  15
3  Italy 1387 -2  -101
4  France 1271 2  51
5  Germany 1245 -1  -85
6  Spain 1226 1  48
7  Netherlands 1207 -2  -39
8  Portugal 1203 0  34
9  Czech Republic 1174 2  92
10  Hrvatska 1155 0  4
11  England 1137 -2  -28
12  Romania 1086 0  49
13  Scotland 1049 1  24
14  Greece 1034 1  94
15  Mexico 978 -2  -48
16  Russia 960 10  109
17  Uruguay 900 2  11
18  USA 886 0  -11
19  Nigeria 841 4  -26
20  Poland 837 -4  -89
21  Norway 830 8  67
22  Ukraine 828 -5  -72
23  Cameroon 822 2  -34
24  Sweden 821 -4  -67
25  Colombia 801 -1  -61
26  Paraguay 799 5  49
27  Serbia 786 -5  -91
28  Turkey 771 -7  -112
29  Denmark 769 -1  -25
30  Japan 758 4  27
31  Guinea 727 -1  -25
32  Republic of Ireland 722 0  -11
32  Côte d'Ivoire 722 -5  -84
34  Bulgaria 717 1  -10
34  Senegal 717 6  32
36  Northern Ireland 716 0  9
37  Israel 707 -4  -25
38  Iran 703 2  18
39  Egypt 698 4  19
40  Mali 694 9  81
41  Switzerland 676 1  -7
42  Morocco 674 -4  -14
43  Tunisia 668 -6  -24
44  Finland 667 0  -11
45  Chile 644 2  20
46  Korea Republic 633 4  28
47  Ghana 632 -2  -39
48  Hungary 630 7  86
48  Bosnia-Herzegovina 630 -9  -56
50  Slovakia 600 -4  -63
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                             Runje i Olić u europskoj momčadi vikenda!

ZAGREB - Udruga nogometnih dnevnih i tjednih listova, ESM, čiji su članovi A Bola (Portugal), Don Balón (Španjolska), Fanatik (Turska), Foot Magazine (Belgija), Kicker (Njemačka), La Gazzetta dello Sport (Italija), Sport Express (Rusija), Voetbal international (Nizozemska) i World Soccer (V. Britanija), svakog utorka objavljuje europsku momčad vikenda.

Ovaj put u njoj su mjesto našla dvojica Hrvata, i to često osporavanih reprezentativaca: Vedran Runje na vratima te Ivica Olić u napadu.

Iako je Lens izgubio u Marseilleu, Runjina refleksna obrana udarca glavom domaćeg igrača nakon kornera proglašena je obranom vikenda u Europi, dok je “eins, zwei, drei” Olić protiv Stuttgarta zabio prvi hat-trick u HSV-ovoj povijesti u Bundesligi.

Lijepo priznanje za naše igrače, a pogotovo Olića, koji je u napadu snova s Riberyjem (zabio petom Bochumu) i Rooneyjem.

EUROPSKA MOMČAD VIKENDA (4-3-3)

Runje (Lens) - D. Alves (Sevilla), Alex (Chelsea), Torrejon (Espanyol), Van Bronckhorst (Feyenoord) - M. Rodriguez (Atletico), Elano (Man. City), A. Diarra (Bordeaux) - Ribery (Bayern), Rooney (Man. United), Olić (HSV) 

Preuzeto s Jutarnji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                  Eduardo, Petrić i Olić strijelci u Kupu

Nakon Klasnića u utorak, hrvatski napadači bili su iznimno uspješni i u srijedu. U 2. kolu Njemačkog kupa u strijelce su se upisali Mladen Petrić i Ivica Olića, dok je u dresu Arsenala u Carling cupu Eduardo Da Silva zabio dva gola.

Eintracht je poveo u Dortmundu pogotkom Amanitidisa u 11. minuti, no na kraju je ipak poražen. Prvo je Brzenska u prvoj minuti drugog dijela pogodio nakon kornera, pa je za konačnih 2:1 u 63. minuti zabio i Mladen Petrić nakon što je pretrčao Kyrgiakosa.

Petrić je, kao i njegov suigrač Robert Kovač, koji je usput zaradio i žuti karton, odradio svih 90 minuta.

Hamburger SV imao je puno lakši zadatak. U Hamburg je stigao drugoligaš Freiburg, koji je poražen sa 3:1. Gosti su u 12. minuti doduše poveli pogotkom glavom Matmoura, no već 5 minuta kasnije izjednačio je Trochowski. Sa 1:1 se otišlo na odmora, a u vodstvo je Hamburžane doveo Ivica Olić glavom nakon ubacivanja Trochowskog.

U 72. minuti trener Stevens je Olića zamijenio Van der Vaartom, koji se u strijelce upisao u posljednjoj minuti. Ivica Banović je prekršajem u kaznenom prostoru zaustavio Guerrera i Nizozemac je bio siguran s bijele točke. Olić i Banović zaradili su svaki po žuti karton.

Werder je s glatkih 4:0 golovima Borowskog, Huga Almeide, Rosenberga i Mosquere svladao Duisburg, a u njegovim redovima od 72. minute umjesto Diega igrao je Jurica Vranješ.

U engleskom Carling Kupu u tijeku je susret Sheffield Uniteda i Arsenala, a gosti vode sa 0:2 golovima hrvatskog napadača Eduarda Da Silve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
sta smo mi Srbi doziveli da ispred nas bude Hrvatska i USA!!! Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
sta smo mi Srbi doziveli da ispred nas bude Hrvatska i USA!!! Smile Smile Smile Smile Smile

Hrvatska je zasluzeno ispred, USA nikako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Da li je zasluzeno ili ne ali nikako niste bolji.Amerikanci dane pricamo!!!!!Dokle smp dosli...... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Da li je zasluzeno ili ne ali nikako niste bolji.Amerikanci dane pricamo!!!!!Dokle smp dosli...... Smile Smile Smile Smile

Pa i ja sam Srbin  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                 Bilić objavio popis za Makedoniju i Englesku

"Smatram da smo napravili sve da ranije osiguramo naš plasman na Euro, ali nismo uspjeli ne svojom krivicom. Imamo dovoljno kvalitete, znanja, morala i snage da napravimo dodatan korak da se plasiramo na Euro koji smo i zaslužili," uvodno je rekao izbornik Slaven Bilić prije nego što je pročitao popis od 24 igrača koja će konkurirati za dvije ključne utakmice za plasman Hrvatske na Euro.

Većih iznenađenja među kandidatima nema. Vraća se oporavljeni kapetan Niko Kovač, a zbog kartona protiv Makedonaca neće moći nastupiti Jerko Leko. Budan i Balaban su i dalje dovoljno neoporavljeni.

"Nadamo se da će u nedjelju svi doći zdravi na okupljanje. Neke od reprezentativaca očekuju još dvije ili tri utakmice, a znamo kakve sreće smo do sada imali. Nažalost niti Budan, niti Balaban nisu uspjeli sanirati ozlijede i zato smo mladoj reprezentaciji morali uzeti Kalinića."

Bilić je prokomentirao i situaciju oko Boška Balabana koji nije na popisu reprezentativaca iako je najavljeno da će konkurirati za nastup Dinama protiv Basela.

"Ovo s Balabanom mi je malo nejasno. Pričajući sa zdravstvenom službom Dinama, dobio sam odgovor da Balaban neće biti spreman za Makedoniju, a sada čitam u novinama da će igrati protiv Basela. Ukoliko dobijemo informaciju da bi Boško mogao biti spreman, sigurno da ćemo ga priključiti."

O samim utakmicama Bilić je ponovio već ranije rečeno. Makedonija je trenutačno prioritet i sve je usmjereno na tu utakmicu.

"O ove dvije važne utakmice pričamo još od trenutka kad smo uspješno apsolvirali Izrael, tako da se tu nema više što puno pričati. Očekujemo dvije teške utakmice protiv dva kvalitetna protivnika", kazao je Bilić i dodao:

"Trenutačno smo koncentrirani na Skopje. Znamo da nas očekuje teška utakmica pošto ćemo igrati protiv kvalitetne ekipe koja je svoju snagu dokazala u više navrata i protiv Engleza, ali i protiv Rusa kada su do 78. minute imali aktivan rezultat. Oni su ponosan narod, a mora se uzeti i u obzir i rivalitet zbog života u zajedničkoj utakmici. Još jednom ponavljkam da smo svjesni da nas očekuje teška utakmica."

Izbornika, ali i cijelu javnost, raduje odlična igra Petrića i Eduarda koji obojica zabijaju u svojim klubovima. Iako se u engleskim medijima pričalo o ozljedi Eduarda, izbornik je demantirao takve glasine.

"Eduardo je bio izvanredan i ja sam mu poslao poruku da mu čestitam na golovima. Kasnije sam tek čuo da su bile informacije da je izašao zbog ozljeda, pa smo se i jučer čuli, ali on kaže da je dobro. Malo ga je jedan igrač jače nagazio, ali će konkurirati za sutrašnju utakmicu."

Popis kandidata za utakmice s Makedonijom i Engleskom:

Pletikosa, Runje, Galinović, Šimić, Ćorluka, Šimić, R. Kovač, Šimunić, Knežević, Drpić, Vejić, N.Kovač, Srna, Modrić, Kranjčar, Leko, Babić, Pranjić, Rakitić, Vranješ, Vukojević, Da Silva, Petić, Olić, Kalinić.

Preuzeto s Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 

Pa i ja sam Srbin  Smile
Ok I ja sam Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 346
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.