Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 13:54:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska nema nameru da se izvini Srbiji  (Pročitano 41138 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ne mozes ti moj narod poniziti sa svojim glupavim porukama koliko te moj narod u borbi moze prehebati  Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 00:46:53 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Ne mozes ti moj narod poniziti sa svojim glupavim porukama koliko te moj narod u borbi moze prehebati  Smile

Ovo je jedna od boljih odvala koje sam cuo.  Smile

Sada na temu a za viceve i osalo postoji deo foruma predvidjen za to.

IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1557
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia e61i
Sramota sto i njemu poruku ne obrises!!! ziveli braca hrvati pored tebe Smile
IP sačuvana
social share

-  jer nju cuva neko mnogo jak  -
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Sramota sto i njemu poruku ne obrises!!! ziveli braca hrvati pored tebe Smile

Tako je Zivela braca Hrvati.....
A sada Tema ! ! !
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 06:42:18 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 5

Naravno. To je za svaku osudu.

Medjutim, posto sam te nekoliko puta u zadnje vreme opomenuo, a vidim to tebe uopste ne dotice... 24 casa imas da se odlucis hoces li nastaviti svoj prljavi spam ili ces se ponasati normalno.

Ukoliko nastavis sa istim fazonima, moraces da otvoris nikolu35 ili 36.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Znaci to ce teci ovakvim tokom nikola 425  Smile Smile

Sto se tice izvinjenja ono je bitno jer mozrmo da vidimo da se odnosi izmedju republika na balkanu bitno mjenjaju i u direktnoj su zavisnosti od trenutnih politickih odluka njihovih premijera ili presednika.
Koliko su Hrvati spremni na to zaviis i od toga da li sazrijela dovoljno svijet o tome da nije sve bilo onako kako se predstavljalo u oficijelnoj politici 90-ih. Da bi ta svjest uopste postojala potrebno je mnogo rada,prije svega gradjanskih inicijativa, zelje da se razumiju neke stvari.
Medljutim ja ne bih nikada polagao mnogo nade u te nase odnose mislim da mogo biti bolji od ovogo sto imamo danas ali da ce biti takvi da ce ovo danas izgledati kao daleka proslost, mislim da mi nismo u stanju da to postignemo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
SonyEricsson G 502
Znaci to ce teci ovakvim tokom nikola 425  Smile Smile

Sto se tice izvinjenja ono je bitno jer mozrmo da vidimo da se odnosi izmedju republika na balkanu bitno mjenjaju i u direktnoj su zavisnosti od trenutnih politickih odluka njihovih premijera ili presednika.
Koliko su Hrvati spremni na to zaviis i od toga da li sazrijela dovoljno svijet o tome da nije sve bilo onako kako se predstavljalo u oficijelnoj politici 90-ih. Da bi ta svjest uopste postojala potrebno je mnogo rada,prije svega gradjanskih inicijativa, zelje da se razumiju neke stvari.
Medljutim ja ne bih nikada polagao mnogo nade u te nase odnose mislim da mogo biti bolji od ovogo sto imamo danas ali da ce biti takvi da ce ovo danas izgledati kao daleka proslost, mislim da mi nismo u stanju da to postignemo.

Vjeruj mi da izvinjenje vašeg predsjednika,premijera itd malo znači npr.jednoj našoj Vukovarki čija su 4 sina pobijena od strane Srba.
A to vrijedi i obratno,izvinjenje našeg predsjednika ili premijera ocu ili majki poginulih Srba!
Naši odnosi su takvi kakvi jesu,po meni treba ih držati na nivou "normal"koliko je to god moguće i izvodljivo u ovom trenutku,ionako prijatelja ima dovoljno za vas i nas u okruženju ili svijetu..
 Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 12:15:58 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
kome pa treba hr izvinjenje?!
izvinjenje ludom radovanje!

a i hrvatskoj vise treba izvinjenje todorica,sanadera, hdz-a, generala-trgovaca oruzjem i hypo banke nego li tadicevo izvinjenje!
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
Sad si samo podvukao suštinu i šteta da ti kao neko ko je lično stradao to ne razumeš. Suština niko ovde ne spori da su Hrvati hteli da se otcepe.

E sad zamisli ti hoćeš da voziš do prodavnice, a na ulici deca igraju fudbal. I ti polako kreneš, deca se ne pomere. Da li je legitimno da ti dodaš gas i izgaziš ih?

Ja ti stalno govorim ali ti ne želiš da razumeš suštinu. Srbi u Hrvatskoj su bili kao žrtva genocida zaštićeni od preglasavanja da se ne bi Hrvati okorištavali tim genocidom. Zato je Hrvatska načinom kako je postupila prema svojim građanima Srbima tri puta tokom jednog veka samu sebe trajno delegitimizovala i postala otrovni plod otrovnog drveta isto kao NDH. Ova Hrvatska ima dve mogućnosti jedna je da postupi u skladu sa rešavanjem te situacije, a to bi značilo suočavanje sa greškama koje su učinjene u vreme Mesić-Tuđman osovine i da rešavanjem pitanja vlasništva Srba u Hrvatskoj sebe pokuša da legitimizuje. Drugo je da nastavi dalje sa pritiskom protiv Srba kroz divljanje neonacista i da sebi trajno zatvori vrata EU, ali da zaštiti nedodirljivost Stjepana Mesića.

Evo vidiš kako je twice to lijepo objasnio"Da je jna pre svega prvo sravnio Sloveniju,a onda i vas"..
Da je,ali nije,a zašto nije!!!
Pa zato što Srbiju nije zanimala jugoslavija već V.Srbija,a koja se trebala nalaziti i na djelovima RH...
Al' ne ide...
BTW twice nikada mi nećemo ići na Srbiju,nema potrebe,kažu da je tuđe prokleto,ne znam jel' to istinito nikad nisam haračio po tuđim zemljama u potrazi za V.Hrvatskom...I ova mi je sasvim dovoljna...

Ajde bre dosta vise o Velikoj Srbiji ja ne znam da li je taj projekat stvarno bio cilj rata, ja koji sam Srbin ali zato vi 'rvati samo pricate o tome, velika srbija velika srbija bla bla bla, ja ne znam da i jedan Srbin ovde na forumu toliko puta spomenuo Veliku Srbiju kao vi 'rvati.

Koliko ustvari Srbija treba da bude mala da bi bila Velika???? ajde odgovori mi na to pitanje!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Qtek 小米
У суштини то и не би била велика Србија, већ права Србија. Велика Србија би била када би дошли до Рима.
Тешко да ћемо у блиској будућности повратити западне границе РСК, али то и не треба да нам буде сада приоритет.
Данас је приоритет сачувати какву такву РС која би сутра била независна или у саставу матице Србије.
Привући матици два православна народа која су кренула погрешним путем, пре свега захваљујући европској србофобији, јер обе државе стоје на стакленим ногама са већинским народом који лако сутра може постати мањина и завршити у избеглиштву. Где ? Наравно у Србији, која ће их примити.
Кад је у питању КиМ, зна се , без милости до последњег.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Nov 2008, 13:53:31 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 13:54:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.