Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 00:58:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska nema nameru da se izvini Srbiji  (Pročitano 40665 puta)
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple N73
Djecu, crni Škorpione, DJECU!!!!! Pa ako vi ne poštujete svoju DJECU-ŽRTVE onda tko drugi treba to poštovati?????? Kad netko ubija djecu kao žrtve a najmoćnija su vojna sila - to fino pokazuje da nisu imali ni poštovanja ni dobrih namjera ka žiteljima zemlje koju su okupirali.

Узгред буди речено,кад смо већ код дјеце, логор Јастребарско (за вријеме НДХ) је познат као једини логор на свијету који је био намијењен дјеци. Толико о фашистима - ни Хитлер није имао логор специјално намијењен дјеци, само су га имале звијери, највеће звијери које су икада ходале по овој планети!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
Neko je morao da radi to sto je Nedic radio. Inace zna se; ne das spisak, skupljaju prve koje nadju i presudjuju

pa koliko je ljudi poslao u logor nedic? koliko???
Citat
Узгред буди речено,кад смо већ код дјеце, логор Јастребарско (за вријеме НДХ) је познат као једини логор на свијету који је био намијењен дјеци. Толико о фашистима - ни Хитлер није имао логор специјално намијењен дјеци, само су га имале звијери, највеће звијери које су икада ходале по овој планети!!!

to su radili nedicevi istomisljenici!!!!!!!!!! i oni se danas vade da su tako stitili hrvate!!!! nacizam je odneo toliko zrtava i ja to ne poricem pa pobogu zato se i 60 godina posle tog rata toliko prica o tome zato sto je to bilo ZLO!
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Dosta više o Nediću. Imate temu o njemu pa tamo raspravljajte.

http://forum.burek.com/index.php/topic,352598.0.html
« Poslednja izmena: 07. Dec 2008, 00:34:30 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 6230
Koji ste vi bre pecinari to je nevidjeno.I po internetu sirite memlu pecine i undergrounda.
Nema bato, to sto si naucio u pecini i nema druge.
Pa posto je tema za izvinjenje Hrvatskoj, ja o tome sam govorio: nema u Srbiji nikakve akcije da se ispostavi celokupni racun.
O tome govorim da sa takvim pecinarima  Hrvartska ce biti konacni pobednik svih ratova.
Lepo sroceno ovaj srle ili kako se zove. Bato mi smo sami sebe ubijali tako je, to i Hrvati zele: eto Srbi vidite kako ste sami sebe ubijali.
necemo Srbe na vrbe, hocemo Srbe na Srbe.
To su decenijama pripremani komunisticki stavovi.Gde li vas jos vade jebote, kad nas tako malo ima?
Pogledajte se sta pisete, pa ce Hrvati ne da budu pobednici, nego ce kako sam rekao ispasti da smo se sami spalili.
jebeni Vukovar im je Staljingrad i mucenistvo sve u jednom.
Takvom analizom srpske istorije 100 Hrvatskih Vukovarcana su gromada spram par miliona Srba.
A ti ovaj sto me nazivas crnim, jebi ga vala ne mislis da se radujem za ubijanje dece u Kragujevcu? pa opet plitka pamet. Komunisticka ucenja pecine i udergrounda. A zasto se dotle doslo?To se ne pitas? Ko je do toga doveo? Dobro ja cu vam reci ipak to je nivo nekih ovde: papa i Soros.
Bas mi je juce papa doneo neke lokatore, da stavljam kuda prolazim da slusa sta Srbi govore. Smile Smile Smile
I ovo pismeno sto imamo ucilo krive skole.Pored 70% nepismenih. pa ti opstani sa kvarnim Hrvatima i handzarlijama.
nema sanse.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2008, 01:33:02 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Koji ste vi bre pecinari to je nevidjeno.I po internetu sirite memlu pecine i undergrounda.
Nema bato, to sto si naucio u pecini i nema druge.
Obicno je pecinar onaj koji non-stop spominje pecinu , koliko se da primetiti to si jedino ti , i to nisi obican pecinar vec banderaš pecinar koji je prolupao pa ne zna šta prica !
Citat
Bas mi je juce papa doneo neke lokatore
Odavno si ti u fazi lokatora , prkljucen si osim sa papom i sa bogom i ko zna vec cim !

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Sony xperia
Hajde bez kategorisanja medju clanovima. Da li uopste neka tema moze da prodje koju stranu bez toga ??   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ovo bi moglo bit u svezi teme
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2008/12/08/0105006.html
skabrnja sta je to
vucic se paravi lud
pokolja u skabrnji nije ni bilo
toliko o iskrenosti
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mesaru, odskakutaj na neki "domicilni" crnokosuljaski forum, tamo se bolje snalazis, ti ces da pricas o pokoljima...! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Mesaru, odskakutaj na neki "domicilni" crnokosuljaski forum, tamo se bolje snalazis, ti ces da pricas o pokoljima...! Smile
da ja cu da pricam o tome sta su tvoji mojima uradili imas sta protiv
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ako ne umete lepo da diskutujete, bolje nemojte nikako.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 00:58:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.339 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.