Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:36:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska nema nameru da se izvini Srbiji  (Pročitano 41067 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Citat
nisam znao da si i nepismen

A ja znam da si napisao i ovo SRS nikad nije bila najjaca stranka u Srbiji..
Ja ti postavim link na kojem su rezultati izbora iz 2003 god.za skupštinu R.Srbije,a koji pokazuju da je srs na izborima osvojila 27,61 % glasova ili 82 poslanička mjesta,a drugi iza njih su bili Demokratska stranka Srbije sa 17,72% glasova ili 53 poslanička mjesta!!
Drastična razlika!!!
Ja te uopće nisam pitao ko je formirao vladu(opet ponavljam koalicije čine čuda pa tako onaj ko je pojedinačno dobio najviše glasova na izborima ne mora nužno i formirati vladu) jer me to nije zanimalo ,samo sam htio pokazati koliko je srs sa svojim programom uspio privući glasača i kako je u biti bila najjača politička stranka u Srbiji do prije par godina!!!
 Smile Smile

Ovo za vlast sdp bilo je namijenjeno rinaki..

Док је Шешељ био ту, СРС је био вишеструко слабији. Кад је Николић преузео странку, успео је да привуче доста људи са стране, као и велики број СПС-ових гласача, махом старих људи и незапослених, који једва састављају крај с крајем. СРС је толико гласова добијала причама како ће кад они дођу на власт хлеб коштати три динара (у то време хлеб је коштао око 25, а данас је ваљда 36-37 динара) и како ће вратити радницима лоповки приватизоване фирме. Ретко су они помињали Велику Србију и то углавном кад су држали митинге по местима где има доста избеглица из Крајине.

Уосталом погледај СРС сад, кад је Томислав Николић отишао из странке. На ванредним локалним изборима у неколико општина су били око цензуса од 5%, а негде га нису ни прешли. Да се данас одрже парламентарни избори, СРС би тешко извукла и 10%.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2008, 13:54:35 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nije problem u Hrvatima,. . .  oni ce ostvariti ono sto su sebi zacrtali!! Medjutim, problem je u Srbima.  Mi ne da nemamo metod, vec nemamo ni cilj! Ko bi nas Srbe, ozbiljno shvatio, kada dopustamo rad organizacijama, koje svoj legitimitet kupe, preko pljuvanja po svemu sto je srpsko,. . . .  isterujemo diplomate, pa ih vracamo,. . . .  norveski vojnici u sastavu KFOR-a snimaju spotove u kojima je refren "Obelicu Milose, kurvin sine",. . . .  Da ne idem dalje, nema nama napretka, dok se ne postigne opsta homogenizacija narodne volje!
No, jedini nacin, da se Srpsko-Hrvatsko pitanje resi, jeste da se prica argumentovano! Sto se tice bratimljenja sa Hrvatima, iskreno ne bih zeleo da se puno druzimo, samo koliko je neophodno.  Nemam nista protiv tog naroda, jer svuda ima i dobrih i losih ljudi, pa je tupavo generalizovati.
Prvo pa muško !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nije problem u Hrvatima,. . .  oni ce ostvariti ono sto su sebi zacrtali!! Medjutim, problem je u Srbima.  Mi ne da nemamo metod, vec nemamo ni cilj! Ko bi nas Srbe, ozbiljno shvatio, kada dopustamo rad organizacijama, koje svoj legitimitet kupe, preko pljuvanja po svemu sto je srpsko,. . . .  isterujemo diplomate, pa ih vracamo,. . . .  norveski vojnici u sastavu KFOR-a snimaju spotove u kojima je refren "Obelicu Milose, kurvin sine",. . . .  Da ne idem dalje, nema nama napretka, dok se ne postigne opsta homogenizacija narodne volje!
No, jedini nacin, da se Srpsko-Hrvatsko pitanje resi, jeste da se prica argumentovano! Sto se tice bratimljenja sa Hrvatima, iskreno ne bih zeleo da se puno druzimo, samo koliko je neophodno.  Nemam nista protiv tog naroda, jer svuda ima i dobrih i losih ljudi, pa je tupavo generalizovati.
Ja ne znam šta se i natežemo sa njima i po forumima, i po sudovima. Imaju to primorje i Plitvice, i kulturu na nešto nižem nivou od naše. Kad čujem Magazin, Fosile i Prolivera, tek tada shvatim kolka je Ceca konceptualna umetnica. Istorija im je isto 0, za razliku od svih drugih naroda nemaju ni jednog nacionalnog junaka tipa Dejvi Kroketa, Miloša Obilića, Vilijama Valasa i sl koje imaju praktično svi narodi na svetu. Ostaci srednjevekovne države se nalaze na 2 pergamenta i 3 zdele gde se pominju kao neki hrvatski vladari. Mali narod, bezvezne kulture i još bezveznije istorije, tako da se pitam koji će nam oni qrac? Da se natežemo sa njima nema šanse, jer njih ne zanima neka trka u kulturnim i civilizacijskim dostignućima, nego samo uništavanje svega što je bolje od njihovog. Možemo samo da se iskvarimo, što se dobrim delo i desilo. Što se mene tiče daleko im lepa kuća, i da ih naše oči nikad više ne vide.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Сребрни Летач је све лепо рекао.
Браво за Сребрног Летача!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ja ne znam šta se i natežemo sa njima i po forumima, i po sudovima. Imaju to primorje i Plitvice, i kulturu na nešto nižem nivou od naše. Kad čujem Magazin, Fosile i Prolivera, tek tada shvatim kolka je Ceca konceptualna umetnica. Istorija im je isto 0, za razliku od svih drugih naroda nemaju ni jednog nacionalnog junaka tipa Dejvi Kroketa, Miloša Obilića, Vilijama Valasa i sl koje imaju praktično svi narodi na svetu. Ostaci srednjevekovne države se nalaze na 2 pergamenta i 3 zdele gde se pominju kao neki hrvatski vladari. Mali narod, bezvezne kulture i još bezveznije istorije, tako da se pitam koji će nam oni qrac? Da se natežemo sa njima nema šanse, jer njih ne zanima neka trka u kulturnim i civilizacijskim dostignućima, nego samo uništavanje svega što je bolje od njihovog. Možemo samo da se iskvarimo, što se dobrim delo i desilo. Što se mene tiče daleko im lepa kuća, i da ih naše oči nikad više ne vide.

Апсолутно си у праву, само што морамо да прво рашчистимо с њима неке ствари, вратимо оно што је наше, па тек онда можемо комотно да их пустимо низ воду.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sasvim je sigurno, da bi i jednom i drugom narodu, bilo najbolje da postoje u odvojenim suncevim sistemima! Medjutim, ne pitamo se ni mi ni oni, ko bi sta zeleo, vec ko sta mora.   Kada bi se apsolutno zatvorile granice i Balkan podelino na dva dela, Hrvate ne bi spasilo ni more, a nas cak ni Rusija Smile
Mreza medjunarodnih odnosa, na globalnom planu je dosegla toliki nivo komplikovanosti, da je nemoguce, povuci se iz tog sistema, bez stravicnih posledica.   Dokaz za to vam je i ova izfabrikovana globalna kriza.   Da se desilo samo 20 godina ranije, Evropa je ne bi toliko ni osetila, a o ostatku sveta, da ni ne govorim.   Nasa sreca je u tome sto mi nismo u nekim medjunarodnim monetarnim sistemima,.  .  .  .   sto znaci da ne mozemo da poginemo u rusenju solitera, ako zivimo u baraci, nekoliko ulica nize.  
No, da se vratim na nas i Hrvate.   Nisam pristalica stava da je Bog prvo stvorio Srbe, pa tek onda je i On nastao.   Cinjenica je da smo prvi, koji smo temeljno kodifikovali norme; kao i da smo zenama dali pravo glasa pre Svajcarske, koja je to ucinila tek 1971.   godine.   Medjutim, sto se tice izvornih Hrvata, mora se imati u vidu, da je 90% tog stanovnistva poubijano za vreme velikog tridesetogodisnjeg rata, koji je harao Evropom i zavrsio se Vestfaldskim mirovnim ugovorom 1648 godine.   Proucavao sam istorijske arhive, vecine drzava koje su u tom ratu ucestvovale, pa kao merodavno uzimao samo podatke koji se poklapaju.   Naime, za vreme tog rata, postojala je vojna formacija pod nazivom "panduri", koji su bili sacinjeni od pripadnika Hrvata.   Ta formacija je delovala sirom Centralne Evrope, a najveci pokolj i pljacku je ucinila gradu Magdenburgu.   Niko nije mogao da im stane na put, jer su se pre svega plasili.   Medjutim, kada su panduri krenuli ka Madjarima, bili su poubijani, sve do jednog.   Kada se proculo, da pandura vise nema, mnogi banditi iz drugih zemalja Centralne Evrope, medju kojima su bili najbrojniji Italijani, krenuse u osvetu.   Opljackali su sve, a 90% stanovnistva, ili poubijano, ili zarobljeno i odvedeno.   Ceni se da je Hrvata pre tog poslednjeg dogadjaja bilo oko 170.  000.   Postavlja se pitanje, da li je bilo moguce, za prostali narod, da sacuva svoj identitet, a da se ne utopi u mesane brakove, ili neke druge procese, koji bi ugrozili njihovo poreklo.  

Problem izmedju nas moze da se resi na tri nacina: Prvi- da jedni drugima sve zaboravimo (posto je bilo zlocina na obe strane):
                                                                     Drugi- da se vecno ne podnosimo, dok ne postanemo anus EU:
                                                                     Treci- da se medjusobno poubijamo, ili da se nekom smucimo, pa da nas neka treca zemlja, dezintegrise i na nasem mestu ne postavi neki trzni centar, ili parking.  

Ako neko ima jos predloga, neka obavezno javi.  .  .  .  .   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Postavlja se pitanje, da li je bilo moguce, za prostali narod, da sacuva svoj identitet, a da se ne utopi u mesane brakove, ili neke druge procese, koji bi ugrozili njihovo poreklo. 

sto isto vazi za srbe samo sta ste vi bili 500 g.
pod turcima i imali ste zakon prve bracne noci
ali nece te blatit neko ko je cist nego neko ko je
blatnjaviji od tebe jer mu je tako lakse
kako ono vi kazete sjasi kurta da uzjasi murta
sve je receno u ovom stihu
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat: Mistreated
Citat: nikola34
Ne mozes ti moj narod poniziti sa svojim glupavim porukama koliko te moj narod u borbi moze prehebati  Smile

Ovo je jedna od boljih odvala koje sam cuo. Smile

Smile Smile Smile
Ne jedna od boljih - najbolja ... no pitanje je da li će dežurni pacijenti sa psihijatrije to shvatiti
mislim na one s ovog foruma koji non-stop 24 sata dnevno, pišu o Hrvatskoj

Nikolu za budućeg predsjednika Hrvatske!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Postavlja se pitanje, da li je bilo moguce, za prostali narod, da sacuva svoj identitet, a da se ne utopi u mesane brakove, ili neke druge procese, koji bi ugrozili njihovo poreklo. 

sto isto vazi za srbe samo sta ste vi bili 500 g.
pod turcima i imali ste zakon prve bracne noci
ali nece te blatit neko ko je cist nego neko ko je
blatnjaviji od tebe jer mu je tako lakse
kako ono vi kazete sjasi kurta da uzjasi murta
sve je receno u ovom stihu

Apsolutno se slazem sa Vama! I ne samo pod Turcima, vec i ya vreme cara Dusana, kada se Srbija prostirala preko celog Balkanskog poluostrva,.... tada se identitet mesao i sa Grcima. Ne blatim, jer to vazi za mnoge narode,... pa i Hrvate i Srbe. To je nesto sto je sasvim normalno. U prilog Vasoj tvrdnji: ako su sloveni plave kose, svetle puti,... od kuda toliko crnpurastih Srba!? Pa bas zbog Turaka i Grka!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Glavni problem svega jeste cinjenica da i jedan i drugi narod ima svoju istinu,svoju pricu iz svog subjektivnog ugla.Dakle nama je servirana jedna prica,opet Hrvatima neka druga.Kao i sve u zivotu,istina,prava istina je negde izmedju.To moramo da priznamo i mi i oni...
Ali svakako sam ponosan na svoj narod sto je spreman da do te istine dodje ako je to ikako moguce,dakle mi se "osvrcemo" oko sebe,otvaramo oci i pokusavamo da sagledamo i ono jako jako lose sto smo nekome uradili kao narod.Ustvari spremni smo da priznamo i javno osudimo nekoga ko je u ime celog naroda,pod plastom srbstva i srbije,sa nasim grbom i zastavom na uniformi cinio zlocine,u ime svh nas.To je lose,to je neposteno,nismo mi genocidan narod,nismo mi nikakvi agresori ili ljudozderi,i imamo dovoljno politicke svesti da priznamo zlocine tih "junaka" koji su te zlocine pravili.Da ih priznamo,osudimo...Pa smo cak toliko svesni svega da smo spremni i javno da se izvinjavamo drugim narodima za to sto je neka budala radila stavljajuci nasu zastavu na uniformu.Mi se sa takvima obracunavamo,hapsimo ih i jano osudjujemo.Naravno da i kod nas postoje oni koji zatvaraju oci,koji ne zele to da vide,i koji na kraju krajeva te iste "heroje" brane i javno podrzavaju...
A kod vas (hrvata) je problem sto je cela nacija takva.Vi ne zelite da priznate svoje greske,ne zelite da priznate da je takodje neka budala pravila zlocine i genocide u ime vase "slobode".Niko u Hrvatskoj to nije spreman da javno kaze i prizna.Ne zelite da osudite svoje zlocince,cak ih javno podrzavate.
Dok nase rukovodstvo i predsednik javno izrazava zaljenje i javno se izvinjava za ono sto je radjeno,vi zatvarate oci pred istinom,i pricate svoju subjektivno skrojenu istinu.Pravite udzbenike pune lazi i obmana,jednostavno ne postoji politicka svest o tome.I dalje ste u onom ratom ludilu,i za vas i dalje postoji samo jedna istina.Mi smo spremni sa sagledamo stvari mnogo objektivnije i hladnije glave.Tesko nam je,i mi teske volje priznajemo i vama se izvinjavamo,ali necemo da zmurimo,istina je takva i gledamo joj u oci.Vi to necete,ne mozete,ne zelite...
To dovoljno govori o vama,odnosno o nama.To je vasa sramota,a ne nasa.Pozdrav
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:36:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.