Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Hrvatska ne može u EU ako ne prizna da su fojbe bile masakr"  (Pročitano 14218 puta)
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Srpski Politički Forum a 12 strana se razglaba o fojbama, o kojima barem 90% vas, a sigurno i više, nije do sad znalo ili još uvijek ne zna ni šta ta riječ "fojbe" znači  Smile

Stvarno me impresionirate!

Pošto vidim da volite se baviti tuđim problemima, slijedeći put kad budem imao neki ozbiljan problem u životu dat ću vam ga da se s njim pozabavite! Smile

Pa zar nemate važnijih problema ili stvari u životu neg razglabat o nekim "fojbama" koje su se desile u mjestima gdje vjerovatno nikad niste bili, nit ćete ikad biti, a sigurni ste da su se desile baš tako kako vi mislite...?!?!?!?

Puna zemlja problema, ali hajdemo se tješit, susjedu mislite da je crkla krava pa idemo sad o tome na 12 strana. A u biti krava ne da nije crkva...
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 07:18:50 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80
da nije Pisava.... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung GALXY S3
Ne opravdavam stradanje nevinih ali niko ne može očekivati da se okupator, koji je pusput činio i velike zločine poražen isprati sa cvijećem i uštipcima... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa u čemu je onda razlika okupatora i osloboditelja ako su i jedni i drugi činili zločine nad nevinim narodom.Zločin je zločin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Pošto vidim da volite se baviti tuđim problemima, slijedeći put kad budem imao neki ozbiljan problem u životu dat ću vam ga da se s njim pozabavite! Smile
Pa mi se vec bavimo tvojim problemom (zabadanje nosa u sve i svašta) ! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Sta su rekli hrvati oce priznati?
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
BlackBerry Torch
Citat
Pa mi se vec bavimo tvojim problemom (zabadanje nosa u sve i svašta) ! Smile Smile Smile

Oj rinaka, rinaka, crni rinaka Smile
Pa zar ne vidiš da je trenutni rezultat u zabadanju nosa u sve i svašta 13250: 742 za tebe  Smile
Priznajem bolji si  Smile

rinaka
Krajnje beznadezan
Poruka: 13250

Sale Nadj
Hronicar svakodnevice
Poruka: 742

Nego da se vratimo na temu.
Pošto Pisava očito nije crkla već nam još uvijek daje mlijeka, kako ti vidiš da će ove fojbe djelovati na ulazak HRV u EU?
Ja mislim da je to ono nešto kao svrab koji traje 3 sekunde, počešeš se i prođe, poslije ga se više i ne sjetiš.

--------------------

I ajd sad ISKRENO bez gledanja u Google ili šta slično odgovori(te) na pitanja: Što su to fojbe?

a) uvale
b) zamke
c) ritače
d) vrtače
e) špilje
f) staje
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 22:50:50 od Sale Nadj »
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat

Oj rinaka, rinaka, crni rinaka Smile
Pa zar ne vidiš da je trenutni rezultat u zabadanju nosa u sve i svašta 13250: 742 za tebe  Smile
Priznajem bolji si  Smile

rinaka
Krajnje beznadezan
Poruka: 13250

Sale Nadj
Hronicar svakodnevice
Poruka: 742

Nego da se vratimo na temu.
Pošto Pisava očito nije crkla već nam još uvijek daje mlijeka, kako ti vidiš da će ove fojbe djelovati na ulazak HRV u EU?
Ja mislim da je to ono nešto kao svrab koji traje 3 sekunde, počešeš se i prođe, poslije ga se više i ne sjetiš.

--------------------

I ajd sad ISKRENO bez gledanja u Google ili šta slično odgovori(te) na pitanja: Što su to fojbe?

a) uvale
b) zamke
c) ritače
d) vrtače
e) špilje
f) staje
Nešto si pobrkao , ja sam na Srpskom forumu a ne na Hrvatskom , pa ti vidi ko zabada nos !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Nešto si pobrkao , ja sam na Srpskom forumu a ne na Hrvatskom , pa ti vidi ko zabada nos ! 
Зависи колики је нос...ако је сале као пинокио онда је он у предности! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ne znam dali je pinokio , ali da zabada nos u tuđe stvari to je ocito , ja ni u snu ne bih otišao na Hr forum , ne znaci da Sale nije dobro došao , da pace !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.