Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:31:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska ~ leglo mrznje  (Pročitano 13797 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Z4 drugarski pozdrav   Smile  - tražiš vijesti kakve pašu tvojim konstrukcijama i širenju mržnje , time samo stvaraš probleme , ali to nije moj problem .Ima i lijepih vijesti koliko hoćeš ali ja nisam vidio da si ikada i jednu prenio.
Ako si ih vidjeo, zasto ih ti nisi postavio? Postavljao si teme o sudjenju srpskim zlocincima, ja ni jednu "lijepu vijest" od tebe nisam vidjeo...

Z4 drugarski pozdrav
leglo mrznje...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Z4 drugarski pozdrav   Smile  - tražiš vijesti kakve pašu tvojim konstrukcijama i širenju mržnje , time samo stvaraš probleme , ali to nije moj problem .Ima i lijepih vijesti koliko hoćeš ali ja nisam vidio da si ikada i jednu prenio.
Ako si ih vidjeo, zasto ih ti nisi postavio? Postavljao si teme o sudjenju srpskim zlocincima, ja ni jednu "lijepu vijest" od tebe nisam vidjeo...

Z4 drugarski pozdrav
leglo mrznje...

živ bio jarane  Smile Smile  , objektivnost i insinuacija su 2 različita pojma .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 974
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Dinamo hrvati manje idu u Srbiju (uglavnom poslovno) , ili nikako ne idu , dok s druge strane oni dolaze po rješavanje svojih pitanja sa papirima , obnovom kuća i dolaze u sukob sa komšijama jer nisu se stavovi u glavama promjenili ( sve je isto samo se ne puca ) , kao što vidiš npr. na ovom forumu je  Hrvatska proglašena genocidnom tvorevinom , a ovo je ništa šta ima po drugim forumima jer ovde SF ipak drži koliko toliko balans . Ljudi čitaju , ne treba puno za raspirit mržnju puno je teže stvorit normalan tok komunikacije , ali to je duga priča , dubiozno je ......  Smile Smile

Ima istine Hrvati ne moraju da idu u Srbiju sve mogu rijesiti od kuce, dok mi moramo ici da rijesimo neka osnovna pitanja
 pa nas jos vozaju, moji su iz Krupe i jos nista nisu rijesili,nema sanse prodati imanje i kuce...   
To nije tacno! Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 21:45:41 od SrdjanRS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Moj otac je rođen u Korenici,moj deda takođe,tako da o Hrvatskoj nisam gledao samo na TV.Moja tetka imala je probleme u Zagrebu gde živi,od toga da je morala da potpisuje lojalnost državi Hrvaskoj,do toga da su joj komšije zvale policiju zbog
toga što joj je prezime bilo ispisano ćirilicom na vratima,najgore je što je policija došla na poziv i preporučili joj da promeni
pismo.Toliko o vama.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Rekoh ja... leglo mrznje...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Moj otac je rođen u Korenici,moj deda takođe,tako da o Hrvatskoj nisam gledao samo na TV.Moja tetka imala je probleme u Zagrebu gde živi,od toga da je morala da potpisuje lojalnost državi Hrvaskoj,do toga da su joj komšije zvale policiju zbog
toga što joj je prezime bilo ispisano ćirilicom na vratima,najgore je što je policija došla na poziv i preporučili joj da promeni
pismo.Toliko o vama.

jeli tetka i dan danas u zg?? kako je prošlo to sve , koji je nastvak.

Rekoh ja... leglo mrznje...

Sizife samo žeži ionako je irelevantno za Hrvatsku ono što ti guraš   Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 21:58:28 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
A u Beogradu imam druga koji je Hrvat,cela porodica i majka i otac,iz Dalmacije,znam ga od malih nogu i nikad niko mu
nije prebacio što je Hrvat,slavi svoj božić,uskrs i nema nikakvih problema niti kome od nas to smeta.Imam i dva drugara koji su poreklom Slovenci i oni žive kao i mi ostali Srbi,kako nama tako i njima.
A vi komšije kažite da li znate neke Srbe u vašim gradovima,da li se s njima družite,da li ih posećujete za slavu itd.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 974
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nije to problem imam i ja jarana Hrvata i rodbine Hrvata,nisu svi isti al sistem im je dobar nedaju ljudima da se vrate svojim kucama, da ih prodaju  to se zove etnicko ciscenje 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Dalmatinac te nije istjerao iz kuće 1990 i pucao ti po familiji u Beogradu , a ovamo se vodio rat , 170 000 je istjerano nesrba iz okupirane krajine po 100 ti put ponavljam , halo jel se čujemo , halo  Smile Smile

Nije to problem imam i ja jarana Hrvata i rodbine Hrvata,nisu svi isti al sistem im je dobar nedaju ljudima da se vrate svojim kucama, da ih prodaju  to se zove etnicko ciscenje 

to veze nemaš . Hrvatska je obnovila kuće ( više od 60% ) a vlasnici ih prodaju protuzakonito jer su prilikom dodjele obnove potpisali da pristaju na 10 godina rok za izuzeće od prodaje , jer su sve dobili džaba i novo.

a ti meni reci koliko je hrvatskih kuća obnovljeno od Dervente do Broda , jel ijedna majke ti .....  Smile Smile

Z4 drugarski pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2007, 22:10:52 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Dalmatinac te nije istjerao iz kuće 1990 i pucao ti po familiji u Beogradu , a ovamo se vodio rat , 170 000 je istjerano nesrba iz okupirane krajine po 100 ti put ponavljam , halo jel se čujemo , halo  Smile Smile

to veze nemaš . Hrvatska je obnovila kuće ( više od 60% ) a vlasnici ih prodaju protuzakonito jer su prilikom dodjele obnove potpisali da pristaju na 10 godina rok za izuzeće od prodaje , jer su sve dobili džaba i novo.

a ti meni reci koliko je hrvatskih kuća obnovljeno od Dervente do Broda , jel ijedna majke ti .....  Smile Smile

Z4 drugarski pozdrav  Smile
Nisi mi odgovorio da li znaš nekog Srbina,ako je neki preostao u tvom gradu.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 19:31:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.