Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 11:12:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska i Albanija pozvane u NATO  (Pročitano 39838 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
onda je to osjećaj da smo zauzeli možda i najljepši kutak europe
да је леп јесте ... али да је најлепши у Европи ... мало претерујеш .... то је веома субјективно мишљење .... мени је на пример Грчка обала непревазиђена ... само немој да претерујеш кад те молим .... признајем леп вам је кутак али дефинитно није најлепши у Европи .... али разумем те, сваком је своја земља најлепша ... мени је Србија најлепша на свету иако нема море али далеко да је Србија најлепша земља на свезу или у Европи, наравно мени јесте .... али не бих никада одвалио то тако нарцисоидно као ти! Smile

Smile

govorim o osjećajima ljudi, a ne o nekim činjenicama, jer to ne postoji. grčka je fenomenalna, ali nema miris dalmacije Smile
onda nisi bio na grckim ostrvima, Krit, kefalonija, Ios,mikonos, a dalmacija je prelepa. steta sto ju je knez Pavle pripojio Hrvatskoj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
govorim o osjećajima ljudi, a ne o nekim činjenicama, jer to ne postoji. grčka je fenomenalna, ali nema miris dalmacije
као што рекох, осећаји су субјективни ...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
a dalmacija je prelepa. steta sto ju je knez Pavle pripojio Hrvatskoj

lepo ja kazem... prokleti Karadjordjevici...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Citat
govorim o osjećajima ljudi, a ne o nekim činjenicama, jer to ne postoji. grčka je fenomenalna, ali nema miris dalmacije

ne znam zašto uopće raspravljamo o ovome, kad sam nešto sasvim drugo imao na umu, ali dobro. za mene, ljepša i od grčke. kolko je grčka izvikanija i nema puno veće prihode i broj posjetitelja od hrvatske, 11 mlrd € naprema 7, i 15 milijuna gostiju naprema 11. stižemo ih za 5-6 godina.

« Poslednja izmena: 08. Apr 2008, 15:18:08 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
a dalmacija je prelepa. steta sto ju je knez Pavle pripojio Hrvatskoj

nisu hteli nista lose tim potezom da ucine. samo malo da umire hrvate koji su podivljali  pred 2.sv. rat. Knez Pavle je hteo da im da neke ustupke ali..nije znao sa kim ima posla.. napravise oni NDH...udruzise se sa Hitlerom...i evo opet to rade..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

ne znam zašto uopće raspravljamo o ovome, kad sam nešto sasvim drugo imao na umu, ali dobro. za mene, ljepša i od grčke. kolko je grčka izvikanija i nema puno veće prihode i broj posjetitelja od hrvatske, 11 mlrd € naprema 7, i 15 milijuna gostiju naprema 11. stižemo ih za 5-6 godina.

idi vidi grcku,ucini sebi uslugu. A Kuba, Kuba je fenomenalna
« Poslednja izmena: 08. Apr 2008, 15:27:35 od mononoki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Citat
to se zove optimista! ucini sebi uslugu, idi na neko Grcko ostrvo ove godine!

ma kakva grčka, nisam lud. posjetio sam atenu tri puta, bio na kreti, obišao jednom kompletnu kopnenu grčku i dosta, nisam željan za neko vrijeme.

znači ta grčka, već sad zarađuje manje od hrvatske po glavi stanovnika. da vidimo još neke paralele, hrvatska obala 5.835 km (obala 1.777 km, otoci 4.058 km), grčka 13.676 km (s otocima), grčka 131.940 km2, hrvatska 56.542 km2, grčka 11 milijuna ljudi, hrvatska 4.5 milijuna, grčka GDP (PPP) per capita 30.500 USD (2007.), hrvatska 15.500 USD (2007.). stižemo ih  Smile

još da vidimo autoceste...grčka 880 km autocesta, hrvatska 1.163 km  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2008, 15:30:15 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
to se zove optimista! ucini sebi uslugu, idi na neko Grcko ostrvo ove godine!

ma kakva grčka, nisam lud. posjetio sam atenu tri puta, bio na kreti, obišao jednom kompletnu kopnenu grčku i dosta, nisam željan za neko vrijeme.

znači ta grčka, već sad zarađuje manje od hrvatske po glavi stanovnika. da vidimo još neke paralele, hrvatska obala 5.835 km (obala 1.777 km, otoci 4.058 km), grčka 13.676 km (s otocima), grčka 131.940 km2, hrvatska 56.542 km2, grčka 11 milijuna ljudi, hrvatska 4.5 milijuna, grčka GDP (PPP) per capita 30.500 USD (2007.), hrvatska 15.500 USD (2007.). stižemo ih Smile

još da vidimo autoceste...grčka 880 km autocesta, hrvatska 1.163 km Smile
opasan si ti !mislis da ako izneses neke brojke, da si uverljiviji?samo autoput na Kritu je duzi nego u Hrvatskoj.A ne znam ko ti je ovaj arapski hronicar ali je cinjenica da Srba ima vise nego Hrvata tako da ubuduce manje lazi a vise cinjenica!
« Poslednja izmena: 08. Apr 2008, 15:38:34 od mononoki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
za mene, ljepša i od grčke
о томе ти причам, сваком је своја земља најлепша, као што рекох мени је Србија 100 пута лепша од Хрватске и Грчке заједно ... али то је субјективно, јел разумеш?Не кажем ништа лоше за далматинско приморје, чак шта више ићи ћу тамо на лето код једног другара, него ме мало испровоцирала твоја нарцисоидна изјава "најљепши кутак Европе" ... само сам то хтео да ти појасним, да нешто што је теби лепо не мора да значи да је најлепше на свету ... само толико ...не мораш одмах да се копрцаш ... Далмација јесте лепа  Smile

Citat
Конкретно Александар ... поготову кад је укинуо Србију 1.дец.1918 ... Иначе Србија за време краља Петра је била најнапреднија Србија икада!Дакле, нису сви Карађорђевићи били наопаки као онај несретни Александар, мученик, није имао појма шта ће нам направити!
« Poslednja izmena: 08. Apr 2008, 16:01:21 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat: mononoki

opasan si ti !mislis da ako izneses neke brojke, da si uverljiviji? samo autoput na Kritu je duzi nego u Hrvatskoj.
Smile
Ti si još opasnija, s takvim nebulozama
Konkretno, grčki otok Kreta je dugačak 260 km, a širina je oko 60 km
Hrvatska ima oko 1200 km izgrađenih autoputeva
Izračunaj, matematičarko, koliko dužina HR autocesta možeš staviti na Kretu ...  Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2008, 16:17:18 od Dinamo-ZG »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 11:12:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.