Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatska ~ genocidna tvorevina diskusija  (Pročitano 41428 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ovako malo da se izjasnim na ovoj temi...Hrvatska je za one genocidna tvoretina koji nemaju nista sa njom koje je nisu nikada podrzavali nikada svojom drzavom zvali... za nezavisnu Hrvatsku su glasali vecina naroda koji su u njoj zivjeli.

Hrvatska po Srbiji nije nikada smijela dobiti nezavisnost jer o tome kako ja vidim jedino su Srbi imali pravo da odlucivaju. RSK je Beograd zacrtavao i po nekim granicama gdje cak i Srbi nisu vecina a ni ti gdje ima povijesnih cinjenica da je to ikada Srpsko bilo....Koliko je genocidna ta Hrvatska vidi se i poslje rata gdje se Srbima grade kuce,koliko toliko ali se grade...Hrvatska je priznata od svih strana pa tako je i od Srbije priznata kao samostalna drzava...Ako
pricamo o zrtvama mozemo jedino da kazemo da je hrvata najvise stradalo u Hrvatskoj i to veliki dio civila...tko je tu genocidan ja se pitam?

Skoro svi Hrvati su krajem 91. protjerani iz RSK i tu je se desio prvi genocid...a ne kako neki naglasavaju Oluju.....

Srpski narod je imao izbor...opet naglasavam plan Z 4,da je on privhacen od strane RSK politicara nikada Oluja se nebi desila i Srbi bi mogli zivjeti gdje su i prije 95 zivjeli samo uz to da dopustaju da se Hrvati vrate u svoje kuce i stanove...

@Vlado...mozemo mi govoriti da je Hrvatska punjena propagandom ali kada dodjes jednom na zapad i pogledas malo kako su stranci to sve vidjeli onda ces vidjeti da je ta Hrvatska propaganda bliza njihovim razmisljanjima nego ona koja se Srpskim stanovnistvu prezentira...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
citiram temeljmo pravilo ovoga podforuma:

Sve poruke koje budu sirile medjunacionalnu mrznju bice obrisane bez obzira na smer u kome su upucene.

Zar nazivanje zemlje Hrvatske od kuda sudionici ovoga foruma pišu genocidnom ne potiče mržnju prema Hrvatima. Mislim vlado vodi ti forum kako hoćeš ali svojim stilom pokazuješ da si rasista i šovinista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Srpski narod je imao izbor...opet naglasavam plan Z 4,
Da imali su izbor, ali nisu prihvatili, jel to razlog da se pocine takve strahote...

Sve poruke koje budu sirile medjunacionalnu mrznju bice obrisane bez obzira na smer u kome su upucene.

Zar nazivanje zemlje Hrvatske od kuda sudionici ovoga foruma pišu genocidnom ne potiče mržnju prema Hrvatima. Mislim vlado vodi ti forum kako hoćeš ali svojim stilom pokazuješ da si rasista i šovinista.
Ja samo branim svoja saznanja. Ja se ne klanjam ni svom ocu, kad mislim da sam u pravu, a ne Hrvatima. Sto neko smatra da je uvrijedjen to je njegov problem. Ja ne sejem mrznju nego teme, zasnovane na jakim dokazima i argumentima.

Ja bih  trebao da se uvrijedim kada tiger2005 kaze:

krajem 91. protjerani iz RSK i tu je se desio prvi genocid...
nije li to isto? Samo sto sam ja kopao malo dublje pa sigurno imam bolje i jace dokaze nego tiger ili bilo ko drugi. Sumnjam da bilo koji zlocin moze parirati onome sto su uradili Hrvati... tesko da mozes naci nesto sto ce nadjacati Oluju, a ne jos + ono sto sam ja stavio u temi. U onoj temi se ni ne govori o Oluji, nego o genocidisanju prije Oluje... Oluja je genocid i zlocin za sebe...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Srpski narod je imao izbor...opet naglasavam plan Z 4,
Da imali su izbor, ali nisu prihvatili, jel to razlog da se pocine takve strahote...

I nema sto da se uvrijedis kada kazem da je krajem 91. pocinjeno etnicko ciscenje jer je cijelo nesrpsko stanovnistvo protjerano sa svojih ognjista i njima nije nudjena alternativa...

I neslazem se sa tobom u vezi Oluje...lijepo ti opet kazem Vlado,vise je Hrvatskih civila poginulo u Hrvatskoj i tu je cijela prica skoro duplo vise nego Srba...

Ja samo branim svoja saznanja. Ja se ne klanjam ni svom ocu, kad mislim da sam u pravu, a ne Hrvatima. Sto neko smatra da je uvrijedjen to je njegov problem. Ja ne sejem mrznju nego teme, zasnovane na jakim dokazima i argumentima.

Ja bih  trebao da se uvrijedim kada tiger2005 kaze:

krajem 91. protjerani iz RSK i tu je se desio prvi genocid...
nije li to isto? Samo sto sam ja kopao malo dublje pa sigurno imam bolje i jace dokaze nego tiger ili bilo ko drugi. Sumnjam da bilo koji zlocin moze parirati onome sto su uradili Hrvati... tesko da mozes naci nesto sto ce nadjacati Oluju, a ne jos + ono sto sam ja stavio u temi. U onoj temi se ni ne govori o Oluji, nego o genocidisanju prije Oluje... Oluja je genocid i zlocin za sebe...

Naravno da to nije razlog za sve strahote i ja nezelim to opravdavati sa bilo cime...ti ljudi koji to cine ce dobiti vec svoju pravdu...samo Oluja kao operacija nije stvorena da pobije ljude nego da vrati teritoriju koja je bila zauzeta....

Ja znam da nema teorije jedino da se dokaze da su Hrvati uradili veci zlocin nego Srbi u Hrvatskoj (to se najbolje vidi po Haagu)...i ako  pocinje od zlocina koji je se desio sa Olujom onda je to nekorektno i opet naglasujem da je Srpski narod imao izbor...i molim vas recite mi sta je Hrvatska trebala da uradi poslije odbijanja jednog plana koji do tada nijedna strana nije drugoj nudila a niti kasnje...

I molim te Vlado navedi mi sto su Hrvati to ucinili i gdje su i sa cim ucinili vece zlocine od Srba...nemoj samo da pricamo o Jasenovcu..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
tiger... imas temu u topu... i nije jos ni 50% zavrsena... samo vidi strahote, a mozes da zamislis sta ce jos da se postavi...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
tiger... imas temu u topu... i nije jos ni 50% zavrsena... samo vidi strahote, a mozes da zamislis sta ce jos da se postavi...

Vlado meni nije bitno kakve strahote se postavljaju i prikazi kako su ljudi pobijeni i na koji nacin....ubijes covijeka sa metkom isto ti je kao kada ga masakriras...njega vise nikada nece biti! A po statistici, vise od 30% Hrvatske je bilo poruseno...13000 zrtava je na Hrvatskoj strani a da nepricam da jos dan danas ljudi umiru od mina koji su polozene po sumama...
I absolutno me neinteresuju izjave od bilo koje strane ja stvaram moje misljenje o tome sto sam ja dozivio pa onda sto je se o tom ratu pricalo po Svijetu i kako se danas uci o tome...

Kako se zove tema u topu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Tiger i varazdinac... za ovaj obrisani off imamo sex forum...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Zelim pokazati svima da su Hrvati stvorili drzavu genocidom i etnickim ciscenjem Srba iz RSK i da su Srbi imali pravo na RSK isto koliko su Hrvati imali pravo na Hrvatsku iz razloga sto su ih Hrvati etnicki ocistili iz svih nivoa vlasti.

oni se nisu htjeli politički organizirati da bi participirali u vlasti već su se rasporedili na terenu i proglasili tzv.RSK , to je veeeeeelika razlika.Kad kažem oni onda mislim na relativnu većinu a ne na sve , jer ne valja sve stavljat u istu priču.

Živio Komunizam - živjela Jugoslavija  Smile Smile Smile

19 svibnja - Referendum za samostalnost

Građani Hrvatske izašli su 19. svibnja 1991. na referendum o budućnosti Hrvatske. Za samostalnu Hrvatsku glasovanju je pristupilo 83.56 % birača. Za suverenu i samostalnu Hrvatsku izjasnilo se 94,17 % birača.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 22. Dec 2006, 00:42:19 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Živa istina.

Vukovar - nov novcat.. nedirnut
Dubrovnik - isto tako...

Ma kakva razaranja... o čemu pričate ljudi... to se par starih zgradurina urušilo zbog dotrajalosti
Kako se usudjujes... jedan obrazovan covjek kao ti treba da ima vise postovanja prema zvjerski ubijenim civilima. Stidi se.

Ja da se stidim? JA?

E Vlado, Vlado... nakon svega šta sam na ovome forumu napisao... on meni da se ja moram stidit?  E jebem te zemljo Indijo...

On otvara ovakvu temu, bez srama i pardona pljuca po jednoj zemlji i svim njezinim građanima, mrtav-hladan briše postove i zaključava teme u kojima se govorio o ubijenim Hrvatima...

I onda on meni kaže da se ja moram stidit...

Majke ti mile...

Ma nema veze....

Evo, Vlado - stidim se. Stidim se što sam uopće napisao išta na ovom forumu... kad ga moderiraju takvi tipovi...

Pa sad ti radi što hoćeš...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Vlado vidio sam ti temu u TOPu...sta reci ... to je vidjenje sa Srpske strane i pokusaj zlocine Sprskih paravjonih formacija izjednaciti sa Hrvatskom...ali mene to netangira bas mnogo jer samo da odem na www.un.org/icty vidjecu sto dokaza tko je po Jugoslaviji napravio najvece zlocine... a uz to jos 6 zlocinaca zlocinaca setaju po svijetu ili Balkanu...uz to jos mi najvise dokaziva da je se u Hrvatskoj ruseno paljeno,da je Vukovar izgledao gore nego Hirosima...onda jos Ovcara samo da naglasim gdje su ljudi koji su bili bolesni i ranjeni izvuceni pa pobijeni...

Mnogo toga ima sto suprotno od toga pokaziva sto zelis da pokazes na ovome forumu...ali ok je meni to...mozemo mi ovdje o tome tako pricati..dodji malo dalje od Srbije ili RS pa ispricaj to nekome...vidjeces kakve ces reakcije dobiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.