Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хрвати за одузимање фреквенције ТВ Прва  (Pročitano 12651 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Citat
Jer se prva pre neki dan zamerila RTS-u zbog koncerta pa se nece smiriti dok je ne uniste...

Objasni, za nas koji smo se kasnije uključili u program ....

U trenutku dok je isao uzivo koncert Zdravka Colica na Uscu, RTS je objavio nekoliko puta upozorenje da prva TV pusta koncert Zdravka C. iz Sarajeva. Gotovo istog momenta sam prebacio na prvu i isao je neki film. Nemam pojma od kada su pustali to obavestenje ali su nakon tog koje sam ja video, pustali to jos jedno 10 puta. Na prvoj je bio neki film, jebem li ga koji. Na pink music-u je isao koncert Zdravka u Sarajevu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
a za Marka se zna da je dugogodisnji fan Karleuse! Smile
Pa moram da je podrzavam kad je "nasa", ipak joj muz igra za Zvezdu.  Smile

Salim se, kao i vecina ljudi, ne mogu da je smislim. Samo sto to ne znaci da opravdavam nekog mazgova koji je pljuje samo zato sto je dobar sa drugom zgadijom(Seka). Da mu je Karleusa dala pare, verovatno bi pljuvao Seku.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson X8
Citat
Jer se prva pre neki dan zamerila RTS-u zbog koncerta pa se nece smiriti dok je ne uniste...

Pustili snimak Colinog koncerta iz Sarajeva, dok je na RTS-u isao direktan prenos koncerta iz Beograda! Smile
Njihovo je pravo da pustaju sta pozele Smiley Koliko znam i Cola je rekao da je prva otkupila tj koncert iz sarajeva i da nije prekrsila ni jedan zakon. A brate ko je vama kriv sto ne razlikujete Beograd od Sarajeva Smiley .
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 13:21:29 od Fantastiko015 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
Citam komentare i nmg da verujem kako pljujete coveka.
Verovatno se sprdao sa nekim koga idealizuju... Smile

Anea se naprimer nervira zato sto joj dira Krkobabica, a za Marka se zna da je dugogodisnji fan Karleuse! Smile

Nasmejao si me...

Odlicno  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat

U trenutku dok je isao uzivo koncert Zdravka Colica na Uscu, RTS je objavio nekoliko puta upozorenje da prva TV pusta koncert Zdravka C. iz Sarajeva. Gotovo istog momenta sam prebacio na prvu i isao je neki film. Nemam pojma od kada su pustali to obavestenje ali su nakon tog koje sam ja video, pustali to jos jedno 10 puta. Na prvoj je bio neki film, jebem li ga koji. Na pink music-u je isao koncert Zdravka u Sarajevu.

Tako je to kad se svadjaju balegari.  Smile

RTS vs. Pink vs. B92,a sad se u kafansku tucu prikljucio i FOX.  Smile

Zapoceli turnir "Kako napraviti najgori program u istoriji televizije,a istovremeno sto vise isprozivati konkurenciju".
Ko veli-kad smo vec najgori u regionu,daj onda bar da napravimo malo zabavu od toga. Smiley

Trenutno je tesko reci ko je najbolji,odnosno najgori.

RTSov dugogodisnji kec u rukavu su prastare i glupe serije i emisije,Pink je sa svojim Grandom i sapunicama uvek bio jak,ZNJ 92 je pocela zestoko da uzvraca udarce uz "Vojnikovu ljubav","Valtera","Most" i ostale prastare SFRJ/Tiiiiito/Partizan govnarije,a FOX se ubacio u igru uz americke filmove,ne B,nego Z produkcije,i gomilu emisija punih ili jeftinog senzacionalizma ili lazne brige za tudje zivote i sudbine(jbg,ucio je od najboljih-CNN  Smile ).  Smile

Tako da...Pocinje opaka trka do titule najjadnije televizije.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 14:30:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
On je zgadija. Pljuje Karleusu zato sto mu je Seka(koja nije nista bolja od doticne) kucni prijatelj. Sale su mu proste i bezukusne, a verujem da mu je sve sto kaze i pita neko napisao tj. da ih i ne izmislja on. Ali prolazi mu. Vecina Srba ne voli Karleusu, Bokija, politicare, Hrvatsku, Ameriku itd. pa mu posle svake sale aplaudiraju u fazonu "Ako si im rekao, hebo si im kevu"...

Vise mi se svidjao dok je vodio "Kes taksi", tada mi je cak bio i interesantan.  Smile

Da.

Inace (nas) Srbe nije tesko kupiti. Promjenis ime u Prva Srpska.. stavis emisije "Ja volim Srbiju", voditelja koji zajebava Hrvate i oprosteno je sto se radi o nepopularnom FOX-u kao i prije.

-off

Slicno za Kusturicu. Vidim ovde na anketi  je najpopularni a jebes mi sve ako 20% posto tih ljudi koji su kliknuli voli njegove filmove.
Meni je Kusta vazda bio EPIK tj. gigant umjetnosti. Ostalima je to "neka ciganija koju stranci vole" (mada su cigani glavni u 2 od 10 njegovih filmova, tj. 1 od 4 nagradjivana).. al eto poznat je vani  a izabro je srpstvo.. to Kusto, nas cetnice..
(naravno da imponuje sto je izabrao srpstvo i vjerujem da je to iskreno uradio)
« Poslednja izmena: 03. Jul 2011, 14:47:35 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2411
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 12.0.742.112
Citat

Hah,za ovo nisam cuo. Smesno  Smile
No tema - cuj oduzimanje frekvencije  Smile. Siiiiiiiiiiigurno  Smile Smile. Mogu oni da se zale mozda na uklanjanje same emisije,ali odakle im uopste pomisao da traze oduzimanje nac.frekvencije ? pa nije kompletna televizija "anti - hrvatski nastrojena " (ili kakvu god vec glupu terminologiju upotrebljuju).
A sto se tice samog Ivanovica slabo ga gledam,zanimljiviji mi je bio dok je  vodio Kes Taxi. Glupo mi je optuzivati ga za plagijat ,to je klasican late night talk show,ima ih koliko hoces... Ni ponavljanje fora nije toliko strasno,ipak smo mi znatno manja zemlja od SAD (gde ovaj koncept showa dominira),i koji svakako imaju vise tema o kojima se mogu pricati vicevi ,a i oni se hronicno sprdaju na racun Sare Palin,i sam Conan O Brien je bar 2,3 nedelje pricao o Svarcenegeru i njegovom razvodu. Druga je stvar sto je ta fora sa Karleusom(" nismo imali vremena ") direktni plagijat, to je Jimmy Kimmel u svom talk showu radio sa Matt Damonom.
A i zanimljivo je to sto Prva trenutno na svom programu ima jos jednu emisiju koja je,koliko vidim ,isto cista kopija  americkog showa. Emisija Zene je cista kopija The View-a,koji ide vec 14 godina valjda. I da ,obe emisije su glupave  Smile
IP sačuvana
social share
Roses are red. Violets are blue. I have a gun. Get in the car.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
Hrvati nam tj Prvoj ne mogu nista. Imaju i oni svoje momente itekako. Da ne zaboravimo bombardovanje i njihove komentare vezane za vedro nebo  Smile
Sem toga odgledah reprizu danas Ivanove emisije i vidim i cujem da ih je opet ipsrozivao zajedno sa B92 i RTS-om.
Moja podrska Ivanu Ivanovicu i njegovoj emisiji. Obozavam je  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 
RRA obustavila prostupak protiv Prve; Pinku zbog "Trenutka istine" kazna 750.000 dinara
Beta | 13. 07. 2011. - 16:16h izmena vesti 16:43h | Foto: D. Danilović | Komentara: 9

Republička radiodifuzna agencija (RRA) saopštila je danas da je obustavljen postupak za oduzimanje dozvole televiziji Prva zbog emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".
RRA kaže da nije bilo govora mržnje: Ivan Ivanović

"Na osnovu izveštaja svojih službi i izjašnjenja emitera, Savet RRA je zauzeo stanovište da u navedenim emisijama nije bilo govora mržnje niti elemenata kršenja Zakona o radiodifuziji", piše u saopštenju.

Demokratska zajednica Hrvata bila je zatražila od Saveta RRA da se Prvoj oduzme pravo na nacionalnu frekvenciju zbog, kako je navedeno, uvreda na račun katoličke crkve i govora mržnje prema hrvatskom narodu u emisijama "Veče sa Ivanom Ivanovićem" 29. aprila i 6. maja.

Iz RRA je danas saopšteno da je njen Savet "prihvatio uveravanja da bez obzira na prirodu emisije 'Veče sa Ivanom Ivanovićem' ne samo što neće biti povredjen Zakon o radiodifuziji i Kodeks emitera, već će urednički kolegijum Prve ubuduće s dužnom pažnjom voditi računa da ne bude pređena granica dobrog ukusa".

RRA je uputila i apel svim kablovskim operaterima da u svoju ponudu uvrste programe regionalnih i lokalnih emitera na područjima za koje ti emiteri imaju dozvolu.

"U nedostatku zakonskih ovlašćenja da ovu problematiku reguliše obavezujućim aktom, Savet će se obratiti Ministarstvu kulture kako bi se pronašao zadovoljajuvći model regulisanja ove problematike i pre donošenja novog seta medijskih zakona, a u skladu sa dobrom evropskom praksom", navodi RRA.

Kako je najavljeno iz RRA, vlasnička struktura svih nacionalnih emitera biće u najkraćem roku objavljena na njenom sajtu, u skladu sa odlukom Saveta.

Kazna za "Trenutak istine"

U saopštenju RRA se naglašava i da je po njihovoj prijavi Prekršajni sud u Beogradu povodom emisije "Trenutak istine" emitovanoj oktobra 2009. godine izrekao televiziji Pink kao pravnom licu kaznu od 750.000 dinara, dok je odgovornom licu od 40.000 dinara.

"Sud je ovom odlukom stao na stanovište da navedeni program, kako je to navedeno u prijavi RRA, protivan odredbama Zakona kojima se štiti fizički, mentalni i moralni razvoj dece i omladine", navodi RRA.

U "Trenutku istine" uveče 7. oktobra 2009. godine jedna učesnica je navela da ju je otac seksualno zlostavljao u detinjstvu, a Savet RRA je potom pokrenuo prekršajni postupak smatrajući da je televizija Pink "emitovanjem navedene emisije prekršila član 68 Zakona o radiodifuziji u kojem je istaknuto da je emiter dužan da poštuje određ‘ene programske standarde".

Tim članom se ne dozvoljava emitovanje programa čiji sadržaji mogu da škode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju dece i omladine, kao i obaveza označavanja takvih programa i emitovanja samo noću između, od ponoći do 06.00.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.