samo da ne ispadne placipickic i cankovic kao i selefije u maoci...neo nije mi jasno zasto moderatori forsiraju ove teme, a moje lokuju, jel vi mislite da su bosnjaci kao vecinski narod maciji kasalj???znaci pozeljne su teme o razvaljivanju BiX, a ne mou moje teme o ukidanju rs, krsite mi elemntarna ljudska prava i podrivate ustavni poredak BiX...
Па ово је прва тема о хрватима,а ти си као несрбин до сада поставио ИКС (није БиИКС) тема о БиХ. Ред је да и њих мало испоштујемо.Опет ти понављам да ви нисте већински у БиХ.Ако мени не вјерујеш потражи у Уставу БиХ гдје то пише или нађи у било којем званичном документу гдје то пише.Вас има више него срба,а поготово хрвата (мада је то упитно без пописа доста вас је вани побјегло) али то није већина у БиХ. Уставни поредак чега???
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali. Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi! Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori. Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni. I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli! Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani. Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
U principu ja se kao delikatan covek ne mesam u bratske odnose Hrvata i muslimana - hrvatskog cvijeca , ali referendum je ipak najvisi izraz demokratski izrazene narodne volje i zato ga podrzavam . ... A jos kad imamo i cvrsto obrecanje Hrvata da ce mirno da se razidju od svog hrvatskog cvijeca ... ... Bas su ti samozvani ,, bosnjaci ,, maleri , i Hrvati im dadose pedalu i nogu u dupe ....
,, Zgazili su ih , kao zadnju cigaretu ,
ostavili ih , kao da su list na vetru ,
a oni naivni , mislili su da ih vole ,
i da su im preko potrebni ,, ....
« Poslednja izmena: 02. Feb 2010, 23:30:17 od Lepi_Bora »
U principu ja se kao delikatan covek ne mesam u bratske odnose Hrvata i muslimana - hrvatskog cvijeca , ali referendum je ipak najvisi izraz demokratski izrazene narodne volje i zato ga podrzavam . ... A jos kad imamo i cvrsto obrecanje Hrvata da ce mirno da se razidju od svog hrvatskog cvijeca ... ... Bas su ti samozvani ,, bosnjaci ,, maleri , i Hrvati im dadose pedalu i nogu u dupe ....
ajde bre ne laprdaj, najvise te raduje sto mislis da ces i ti moc to isto i sa rs-om...mala, nece moci ove noci, ustvari nikad...
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali. Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi! Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori. Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni. I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli! Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani. Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
ajde bre ne laprdaj, najvise te raduje sto mislis da ces i ti moc to isto i sa rs-om...mala, nece moci ove noci, ustvari nikad...
Ниси у позицији да пријетиш сада си у мањини у БиХ.
Zanimljivo Citajuci ovaj forum imam utisak da smo mi(Bosnjaci) nacionalna manjina u BIH,da zivimo na 1% teritorije BIH,da nas gazite i vi i uje kad god vam odgovara.....a cinjenica je da smo ujama mirnim putem od 95 do danas preuzeli 3 opstine u srednjoj Bosni....
Kakvo crno odvajanje,RS entitet za mnogo manje vaznije stvari ne moze da pravi referndume a uje koje je Franjo prodao zbog RSK i koji su "svojevoljno" pristali na entitet u kojem ce biti manjina kao nesto hoce.....
Znaci BIH Hrvati su zavaljeni zbog RSK i tacka....
Isto tako ove vase mape su smjesne,jer mnogo tih opstina ste dodali ujama a oni nisu vecina u njima...
Mozete podcjenjivati koliko god hocete ali je cinjenica da ce i u opstinama u RS bti slicnih desavanja.... Znaci vrijeme je na nasoj strani a vi podcjenjujte Bosnjake i mastajte da ce te se odvojiti...
Pozdrav iz glavnog grada BIH
« Poslednja izmena: 02. Feb 2010, 23:58:53 od Uragan »
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Zanimljivo Citajuci ovaj forum imam utisak da smo mi(Bosnjaci) nacionalna manjina u BIH,da zivimo na 1% teritorije BIH,da nas gazite i vi i uje kad god vam odgovara.....a cinjenica je da smo ujama mirnim putem od 95 do danas preuzeli 3 opstine u srednjoj Bosni....
Kakvo crno odvajanje,RS entitet za mnogo manje vaznije stvari ne moze da pravi referndume a uje koje je Franjo prodao zbog RSK i koji su "svojevoljno" pristali na entitet u kojem ce biti manjina kao nesto hoce.....
Znaci BIH Hrvati su zavaljeni zbog RSK i tacka....
Isto tako ove vase mape su smjesne,jer mongo tih opstina ste dodali ujama a oni nisu vecina u njima...
Mozete podcjenjivati koliko god hocete ali je cinjenica da ce i u opstinama u RS bti slicnih desavanja.... Znaci vrijeme je na nasoj strani a vi podcjenjujte Bosnjake i mastajte da ce te se odvojiti...
Pozdrav iz glavnog grada BIH
И тачка велиш ти нама??? Шта је у исчекивању хрватског саопштења не желиш говорити точкаццц, јесте превртљиви. Немој више већ сам се устртио при помисли на вашу силу.
Прихватите попис па нећете моћи више да фолирате колико вас где и којом СФ теоремом има ......... цивилизовано решење, капирам да имате малих проблема са разумевањем појма цивилизованост ал мораћете кад тад да научите
Ne znam da li treba da se nacrta ali: Postoji tema o Federaciji BiH i sve vesti u vezi te drzave postujte u toj temi!!! Ovo nije bosanski forum pa da je svaka tema vezana za BiH! Sve se plasim da na bosanskim forumima Srbija ima ovoliko tema! A i da ima, bas me briga!
Lock
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 00:03:11 od RASMC »