Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvati bi se ili ne bi vratili u Srpsku!  (Pročitano 12241 puta)
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Sigurno je bio nekakav provokator,govorio im je "tisucu" ili imao Dinamov grb na retrovizoru....U glavnom ce bit da nije ubijen sto je Hrvat, nego si je sam kriv  Smile....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Evo da i ja prenesem šta sam čuo, povratnik Hrvat koji je izdahnuo u kliničkom centru u BL je umro od posljdica rana koje mu je zadao nepoznati počinilac, ali razlog kako navodi naša policija je koristoljublje, znači lopova ima svugdje i ja se nadam da će ga uhvatiti i da će odgovarati za učinjeno dijelo, a povratnici su uvijek prvi na udaru pljačkaša iz razumljivih razloga, jer lopovi vole prvo njihove kuće da protresu a kasnije starosedalačkih!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502
Da je bio pametan,nikad se ne bi vratio tamo od kud je potjeran..Pokoj mu duši.. Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2007, 23:59:47 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Ima svakavih budala,pa cak i onih koji misle da batinama mogu sve resiti,a ne misle kako to moze nekome (pa i njima) zagorcati zivot.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Da je bio pametan,nikad se ne bi vratio tamo od kud je potjeran..Pokoj mu duši.. Smile Smile
ili svojevoljno napustio Srpsku u to doba!  A što se tiče ubice ja vjerujem da će ga uhvatiti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21

ili svojevoljno napustio Srpsku u to doba!  A što se tiče ubice ja vjerujem da će ga uhvatiti!

..... otišao svojevoljno sa kesom u ruci jer mu se šetalo sa kesom u ruci po bijelome svijetu , bio je takav tip , boem .......  a možda je bio i ustaša ili proustaša , to je neka nova varijanta na forumu .Pro kao profesionalni , baš ono proustaša , ne običan - nego pro ....

....i svi oni koji svojevoljno odoše iz tzv. RSK do ljeta 1995. , isto boemčine , umjetnici , uzeli kese i odšetali bezveze .....

Citat
a povratnici su uvijek prvi na udaru pljačkaša iz razumljivih razloga, jer lopovi vole prvo njihove kuće da protresu a kasnije starosedalačkih!

ovo će mi bit defaultni odgovor na svaki incident , ako se desi u Hrvatskoj .... samo ovo pejstam i ete ga , ja sam svoje rekao  i to je to , istina živa  .....  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Pa Srpska većini Hrvata nije bila po mjeri, kad su vidjeli kako je Hrvatska preko noći postala jednonacionlna država i kako su u njoj može udisati hrvatski vazduh, piti hrvatska voda, a nestašni Srbi digli pobunu prvo ovi u HR, pa mi u bosni i npravili da se može udisati sprski vazduh i piti srpska voda, ovi u bosni većina ih nije htjela to , a ja kao što sam reako da se pretvaram da sam Hrvat samo da bi se neko ovde u Bosni osjećao kao da je u Hrvatskoj ja to neću! Zaboravite!  Napda na povratnike u Hrvatsku i Federaciju je daleko veći od 1996 do današnjih dana nego  u Srpskoj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Pa vi nemate koga napadat , nitko se ne vraća jer nema zašto .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Eto vidis to tolerantno drustvo koje nas uci da provodimo demokratiju....Ubise ga sto je Hrvat a i ostatak teksta je meni jako,jako zanimljiv...

Citat
"To ubojstvo je posljedica ozračja koje je u Republici Srpskoj stvoreno protiv nesrba", navodi se u priopćenju HSP BiH.

Ako su gdje zasticeni povratnici onda je to u Krajini. U RS uopste ne postoji mrznja prema povratnicima. Naravno da ne opravdavam zlocin. Ako je nacionalno nastrojen, onda je to obracun izmedju susjeda ili nesto sl. Mada sumnjam da je i to. U RS apsolutno ne postoji nikakvo razlikovanje nacionalnosti osim na podrucju Srebrenice, ali za to sigurno RS nije kriva.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ti Vlado tvrdis da je tako u RS, a ja tvrdim da je isto tako u HR...OK  Smile Smile..
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.