Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:23:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Христос је све  (Pročitano 34141 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Velika je nama plata na nebesima za to.

Пријатељски - пази да не останеш без плате. Рабове (робове) обично не исплаћују  Smile

A sto se tice tumacenja mozes li ti da popravis auto ako nista o njemu neznas ili da naucis azbuku ili bilo sta bez ucitelja.

Могу да седнем и да расклопим ауто па да видим шта и како ради. Не треба ми неко ко ми не дозвољава да тај ауто уопште погледам изнутра пунећи ми уши како је он "протумачио" шта је у њему.

I tebi neko mora Bibliju da tumaci.

Ма јок, за разлику од тих безмозгаша, ја имам свој мозак па ћу лако протумачити шта пише. Не треба мени неко да ме убеђује у неке глупости које немају везе са оним што је написано само зато што њему то одговара.

A sto se tekstova koje sam ti poslao naravno da ih ne mozes citati jer su i oni duom Bozijim pisani kao i Biblija.Nju su pisali obozeni ljudi zato i ne razumes.

А јес' могуће је... Библију и могу да читам, она је доста јаснија али ове "обожене" текстове теже  Smile

To je samo dokaz da su oni svetitelji a ne obicni ljudi.

Мени је то само доказ да су они добри демагози и да могу лако да обрлате неук народ.

Dokle ce se nastavljati ta zabluda sa Hristom kao Bogom? Kako niko ne vidi nelogicnost u nacelu "Ne pravi sebi drugoga idola do Boga svoga", a onda se Bog zaboravlja a slavi se njegov "sin", Bogo-covek? Bog je jedan i nema ime i prezime, nije Isus Hrist vec Bog. A to sto je na skupu u Nikeji, a i kasnije kroz rad dogmatizovanih hriscanskih sluzbi nadjeno pomirljivo "objasnjenje" u vidu svetoog trojstva, nikom nista...

Ма друже Coolrunner, не разумеш... ти то не тумачиш лепо  Smile

Треба теби један поп да ти све то лепо растумачи, а ако се и даље будеш правио "тумачем", има доста лож-уља за ломаче  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2006, 02:56:59 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Пријатељски - пази да не останеш без плате. Рабове (робове) обично не исплаћују

Da znas da se bojim.

Мени је то само доказ да су они добри демагози и да могу лако да обрлате неук народ.

Stvarno su dobri kada su jednog Teslu,Ajnstajna,Dostojevskog,Gogolja,Tolstoja i na kraju Nikolaja uspeli da prevare.

Могу да седнем и да расклопим ауто па да видим шта и како ради. Не треба ми неко ко ми не дозвољава да тај ауто уопште погледам изнутра пунећи ми уши како је он "протумачио" шта је у њему.

Zasto onda i ne napravis auto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Stvarno su dobri kada su jednog Teslu,Ajnstajna,Dostojevskog,Gogolja,Tolstoja i na kraju Nikolaja uspeli da prevare.

Па ја и кажем да су добри. То није била иронија.

Zasto onda i ne napravis auto.

Фале ми делови а црква држи монопол над њима  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
@Joco, a da probas da ne preskaces nezgodna pitanja, vec da probas da mi odgovoris?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
Citat
@Joco, a da probas da ne preskaces nezgodna pitanja, vec da probas da mi odgovoris?
a ne ne ,ne moze to tako,morash da postavljash samo ona pitanja pitanja na koja su "svetliji" vec dali odgovor,pa ne moze se naci citat u bibliji bash za svako pitanje. Smile
U stvari,kad bolje razmislim,dosta si ti pitao...ali poshto si dobar dechko,policemo drvlja vodm malo da te ugushi dim pre nego te dohvati vatra sa lomache.toliko mozemo da ti uchinimo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Imaa odgovori na svako pianje samo nemam ja.Nisam ja svepametan.Ali ucejem drui i ja se ucim.Hvala vam na tome i Bog vas blagoslovio.

Ako krivite Boga sto nas je stvorio ovakve zasto vi ne postanete onakvi kakvi treba.Ja vas pitao sta zaci biti normalan po vama odnoso kakve bi Bog trelo da nas stvori.I niko nista.Sigurno je Bog pogresio ali samo sto nam je dao slobodu.Trebalo je da as svori kao zivoije ali on nije vec nas je svorio iz ljavi ali mi se ocigledo ocigledo pokazali dostojni te ljuavi.Kada bi ukloili ljude sa ove planete sve bi nastavilo da se razvija normalno,igde ne i bilo problema.Mi smo ti koji svaramo problem.Da li su raditelji krivi ako ih deca ne slusaj,da li je semovor kriv ako predjes na crveno.Da li sam ja kriv ako me neko ubije,da li je zgrada kriva sto je neko rusi.Problemi su u nama i mi reba da se mejamo.Ako ne valja Hrisos odna ne valja ni jedan Bog jel nas je ocigledo svorijo da ne valjamo.Moje misljenje je da nas je o svorio mnogo bolje nego sto smo mi sada.Zamislie sve kakav bi bio da svi ispunjavamo zakone Bozije.Ja sam lico oseto, kada bi i vi pokusali vide li bi.Ali vama je sladje zabranjeno voce.Ili i jabuka koju je Bog rekao da ne jedete.Pa opet njega krivite.Uvek neko drgi nikako mi sami.Neko je isto primetio i postavio temu zasto se neki nikad ne osecaju krivim.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Posto si opet potvrdio moje reci, ja cu biti uporan pa cu ti postavljati pitanje dok na njega ne odgovoris, a drugi ce o tome da svedoce.Dakle, evo opet istog pitanja:

Dokle ce se nastavljati ta zabluda sa Hristom kao Bogom? Kako niko ne vidi nelogicnost u nacelu "Ne pravi sebi drugoga idola do Boga svoga", a onda se Bog zaboravlja a slavi se njegov "sin", Bogo-covek? Bog je jedan i nema ime i prezime, nije Isus Hrist vec Bog. A to sto je na skupu u Nikeji, a i kasnije kroz rad dogmatizovanih hriscanskih sluzbi nadjeno pomirljivo "objasnjenje" u vidu svetoog trojstva, nikom nista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
То ћу да ти одговорим,само дај ми времена да ти нађем одговор.Нисам ја светац па да и одма дам оговор.Морам да проађем код њих.А ако не можеш мене да чекаш ти узми сам па читај.Ако не стрпи се мало да ти нађем.Важи.Нема питање на који свети оци ису дали одговор.Иста су питања била тада као и сада.Ђаво је глуп и увек на исте начие обмањује људе,Све иста питања.Знате колико вас је потавило иста питања?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
Citat
То ћу да ти одговорим,само дај ми времена да ти нађем одговор.Нисам ја светац па да и одма дам оговор.Морам да проађем код њих

Smile Smile

@coolrunner  Smile Smile
ko u glavi nema nishta,mora da trazi tudje citate i to ti je to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Posto si opet potvrdio moje reci, ja cu biti uporan pa cu ti postavljati pitanje dok na njega ne odgovoris, a drugi ce o tome da svedoce.Dakle, evo opet istog pitanja:

Toliko nemas pojma o sustini Pravoslavlja da je to strasno.
Bog-Isus-Sveti Duh to je isto.
Isus se ovaplotio od Boga i postao Bogocovek,isto tako Sveti duh silazi od Boga.

To se zove Sveto Trojstvo

A pomirljivo resenje koje pominjes ima uporiste,i Isusov dolazak je najavljivan u starom zavetu.

@ arlekin
Ko u glavi nema nista taj uzima sve zdravo za gotovo,a decko koji citira shvata sustinu onoga sto citira,znaci decko je iskren i skroman,kaze nisam ja sveznalica i samim tim priznaje da postoji neko pametniji od njega.
A sta vi radite,samo protivrecite i lupetate,sta drugo ocekivati od klovna
« Poslednja izmena: 13. Okt 2006, 15:11:48 od Dutch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:23:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.