Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хришћанство је религија љубави  (Pročitano 45264 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48078
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S6 edge+

Citat
Све религије позивају на љубав, а највише ратова је вођено у име религије.
To je tacno ali ja bi rekao zbog otudjenosti od vere.Ako vere govore o ljubavi kada se covek odvoji od vere nastaje mrznja.

Осим тога, неко ко није хришћанин се не може ни удаљити од хришћанства, зар не Smile

Ne može se udaljiti od hrišćanstva ali od Boga svakako da može.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
ova tema bi trebalo da se zove : hriscanstvo kako ga joca vidi je religija ljubavi (kako je joca vidi  Smile  Smile )

ostaje samo pitanje , kako to da vecina hriscana ili "hriscana" ne deli jocine poglede ... ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Joco
Ja sam rekao kako primam tako i dajem. Ja protiv tebe nemam nista.Smile
ALi protiv religije i kvazi vernika imam sve.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Joco
Ja sam rekao kako primam tako i dajem. Ja protiv tebe nemam nista.Smile
ALi protiv religije i kvazi vernika imam sve.

A ja kako dajem tako i primam.Ljudi su uglavnom prema nama onakvi kao sto smo mi prama drugima ili kao sto smo prema sebi.Vidis ja znam da ce vecina prema meni biti kakav sam i ja prema njima.A ako je tako ja cu se truditi da budem dobar prema njim da bi bio dobar sa njima.Cak i ako ne budu dobri prema meni u pocetku kasnije vremenom ce to svakako biti.Ko ne voli da se prema njemu ophodis lepo? Ja protiv religije nemam nista ma bilo koje kao ni prema ljudima koji su okutni i zli.Ja odvajam dela i od coveka.Tako da cu uvek osuditi delo ali ne i samog coveka. Smile
Vidis ti zivis u Americi i zamisli da ja sada na osnovu par upoznatih Amerikanaca kazem da su svi takvi i da mrzim Ameriku.Ne ja ne mrzim ameriku,ja samo mrzim to sto oni rade.Molio bi sve koji zele da komentarisu ovo posledelje to urade tako sto ce se drzati  teme  Ne treba nista generalizovati.Nismo mi svi isti

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ova tema bi trebalo da se zove : hriscanstvo kako ga joca vidi je religija ljubavi (kako je joca vidi Smile Smile )

ostaje samo pitanje , kako to da vecina hriscana ili "hriscana" ne deli jocine poglede ... ? Smile

Ја сам сумњичав према свим догмама, а према хришћанским и највише, барем што се тиче верских догми (сада су много горе оне идеолошке).
Међутим, ти си контрадикторан. Нападао си хришћанство управо због тога што проповеда љубав, јер сматраш да то слаби људе. Сада ти је то "како Јоца види". О спрдању са туђим уверењима тим неким смајлићима нећу ни да говорим.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Hriscanstvo u teoriji vera ljubavi u praksi ista gotovo kao i sve druge.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Hriscanstvo u teoriji vera ljubavi u praksi ista gotovo kao i sve druge.
Na žalost to je tačno.Mnogi ljudi na zemlji se izjašnjavaju kao vernici religije koji uči ljubav,a onda isti ti vernici učestvuju u najvećim zločinima.
Zato je svet ovakav kakav jeste.Puna zla,patnje i stradanja.
Vrlo malo je pravih vernika koji žive tu veru,možda tu treba da pravimo razliku.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Mozda. Ima dobrih vernika iz svih religija ali to je mali broj. Ljudi su licemeri sta da se radi.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 73
Pozdrav svima, pomaze Bog! Sad vidoh temu pa malo prosetah po njojm i reko daj da i ja nesto napisem...I ja došavši k vama, braćo, ne dođoh s visokom riječi ili mudrošću da vam javim svjedočanstvo Božije. * ap. Pavle, Kor.2.1!

Hristos je ljubav, hriscanstvo je vera ljubavi! Evo kako apostol Pavle opisuje ljubav >

13 Himna ljubavi.

1. Ako jezike čovječije i anđeoske govorim, a ljubavi nemam, onda sam kao zvono koje ječi, ili kimval koji zveči.

2. I ako imam dar proroštva i znam sve tajne i sve znanje, i ako imam svu vjeru da i gore premještam, a ljubavi nemam, ništa sam.

3. I ako razdam sve imanje svoje, i ako predam tijelo svoje da se sažeže, a ljubavi nemam, ništa mi ne koristi.

4. Ljubav dugo trpi, blagotvorna je, ljubav ne zavidi, ljubav se ne gordi, ne nadima se,

5. Ne čini što ne pristoji, ne traži svoje, ne razdražuje se, ne misli o zlu,

6. Ne raduje se nepravdi, a raduje se istini,

7. Sve snosi, sve vjeruje, svemu se nada, sve trpi.

8. Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati.

9. Jer djelimično znamo, i djelimično prorokujemo;

10. A kada dođe savršeno, onda će prestati što je djelimično.

11. Kad bijah dijete, kao dijete govorah, kao dijete mišljah, kao dijete razmišljah; a kada sam postao čovjek odbacio sam što je djetinjsko.

12. Jer sad vidimo kao u ogledalu, u zagonetki, a onda ćemo licem u lice; sad znam djelimično, a onda ću poznati kao što bih poznat.

13. A sad ostaje vjera, nada, ljubav, ovo troje; ali od njih najveća je ljubav.

IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Apel za pomoc! Pomozite rad narodne kuhinje u Prekovcima!

Poklonite racunar deci Kosova!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.