Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hriscanstvo I homoseksualizam - Leviticus 20:13  (Pročitano 47270 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC One
Neko je mozda forumski inventar a neko forumska luda.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Ne, nista nije komicno nego tuzno. Sada se potvrdilo da je ova persona nista drugo do klasican kontras zeljan paznje. Prvo diskriminise ljude a onda zarad nekih svojih poriva krene da ih brani od nazovi diskriminacije samo da bi se raspravljao.

Lazljivi diskriminator. Na stranu sto su mi vec dosta puta stizale privatne poruke gde su mi pojedinci pisali da znaju doticnog i da se covek vratio iz USA kao clan sekte. I da su sva ova njegova lupetanja posledica bas toga. U neu ruku mi ga je i zao ali sa druge strane da je inteligentan kako se predstavlja nikada ga ne bi uzeli pod svoje.

I sada je mnogo jasnije zasto ni jedan jedini argument doticnom ne dopire do mozga, klasicno ispirnje istog kao posledica.
Ovakva laganja za mene nikada nece biti tuzna, nego samo komicna. Komicni su pokusaji da se tvoje laganje i pateticno izvlacenje delova recenice iz konteksta nazivaju argumentima. Komicno je da se osoba koja se hvali diplomom pravnog fakulteta ne shvata elemntarna znacenja prekrsajnog zakona i u potpunosti ignorise cinjenicnu stvarnost predstavljenu slucajevima koji su se desili i nastavljaju da se desavaju......
Citat: Makros_Crni
Ovo mi je promaklo

" Moje misljenje o homoseksualizmu ( koje do sada nisam iznosio ) je potpuno negativno, pegla mi se baca na pomisao o istopolnoj seksualnosti, ali opet ponavljam da oni nemaju odgovornost za to. "
Sve je tebi promaklo, a ne samo citiranje mojih reci koje tebi uopste nisu jasne bas kao sto je slucaj shvatanja postojanja diskriminacije.

Elementarna prirodna prava coveka ( koja apsolutno nisu u bilo kakvom sukobu sa bilo kakvim zakonom ) da izjavljuje sta mu se svidja a sta ne samo ti i forumski inventar mozete da dovodite u vezu sa diskriminacijom.

Napisao sam desetine postova u kojima kristalno jasno isticem da zakonski lgbt populacija nije u bilo kom obliku i formi odvojena i drugacija od ostalih seksualnih opredeljenja i sada u nedostatku inteligencije da to proprati dobijam lupetanja da sam ja neko ko diskriminise.
Opet ponavljam to meni ne moze da bude nista drugo nego smesno.

Nije bitno šta si pisao o odnosu zakona prema homoseksualzmu. Bitan je tvoj odnos, gađenje koje osećaš i javno iskazuješ. To je ono što te čini diskriminatorom.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Nije bitno šta si pisao o odnosu zakona prema homoseksualzmu. Bitan je tvoj odnos, gađenje koje osećaš i javno iskazuješ. To je ono što te čini diskriminatorom.
Ne da je zakon jedino bitan, nego je jedino zakon o odnosu prema homoseksualcima tema na kojoj ti konstantno krsis zakon o diskriminaciji.

Koji to zakon u Srbiji mene moze da kazni zato sto je za mene gadljiva samo pomisao na istopolni seks ?!?

Koji to zakon moze bilo koga da natera da mu se nesto svidja ili ne ?!?!?

Blage ti veze sa pravom nemas, pricaj ti nekom drugom kako si ti " legalno dosao do diplome pravnog fakulteta ".
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Ni jedan, ali tvoj licni odnos prema homoseksualnosti zadrži. Dok je tako, ti si diskriminator u duši, ali zakon to ne zanima dok ta diskriminacija ne dobije spoljašnju manifeataciju kroz određeno ponašanje, u konkretnom slučaju kroz tvoju izjavu.

Čim si to uradio nisi više bio samo diskriminator u duši, već zi postao i diskriminator po slovu ustava, zakona i drugih akata koji štite dostojanatvo.

Uvredljivo je za bilo koju grupu reći da neko njihovo ponašanje izaziva gađenje (tebi se povraća pri pomisli na homoseksualni čin). Zato ubuduće kontrajcije koje osećaš u stomaku dok razmišljaš o homoseksualnom odnosu ( mada mi nije jasno zašto uopšte razmišljaš o golim muskarcima koji imaju seks), zadržiš za sebe, za zakon i okolinu nije bitno kakav si u duši, već kako se ponašaš.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ni jedan, ali tvoj licni odnos prema homoseksualnosti zadrži. Dok je tako, ti si diskriminator u duši, ali zakon to ne zanima dok ta diskriminacija ne dobije spoljašnju manifeataciju kroz određeno ponašanje, u konkretnom slučaju kroz tvoju izjavu.

Čim si to uradio nisi više bio samo diskriminator u duši, već zi postao i diskriminator po slovu ustava, zakona i drugih akata koji štite dostojanatvo.

Uvredljivo je za bilo koju grupu reći da neko njihovo ponašanje izaziva gađenje (tebi se povraća pri pomisli na homoseksualni čin). Zato ubuduće kontrajcije koje osećaš u stomaku dok razmišljaš o homoseksualnom odnosu ( mada mi nije jasno zašto uopšte razmišljaš o golim muskarcima koji imaju seks), zadržiš za sebe, za zakon i okolinu nije bitno kakav si u duši, već kako se ponašaš.
Nastavljas da demonstriras apsolutno neshvatanje sta je prekrsajni zakon koga sankcionise i zasto.

Prvo kazes " ni jedan " ( bez obzira na pravopisni masakr nekoga ko se hvali fakultetom ), ali ipak nastavljas sa tvrdnjama kako ja " diskriminisem ".
Kako ja mogu da diskriminisem ako nema zakona koji misljenje smatra diskriminacijom ?!?

Sta ja imam protiv homoseksualnog dostojanstva ?!? Njihova je stvar sta oni rade i ja apsolutno nemam nista protiv njih. Moje misljenje, moji osecaji su moja licna stvar i nisu u bilo kom obliku i formi u sukobu sa zakonom.

O cemu bilo ko moze da razmislja kada mu homoseksualci paradiraju pred nosom ?!?

Toliko si flipnuo da ti stvarno nije jasno sta ti ustvari prikazujes svojim iracionalnim stilom vodjenja debate.
Konstantno guras debatu off topic naturajuci nepostojeci znacaj svojih misljenja......
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Daj mi odredbu tog zakona koja se odnosi na misli. Moje ni jedan se odnosilo na to da ni jedan zakon ne kažnjava zbog toga.

Ali zakon povredom dostojanstva smatra izjavu kojom iznosiš te svoje misli koje su uvredljive za homoseksualce.
Ne smeš govoriti da homoseksualno ponašanje izaziva gađenje. Ivica Dacić je za blaže izjave morao da se izvinjava. Mislim da bi bilo u redu da i ti postupiš isto.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
eyepheelyu nekog kritikuje zbog pravopisa a lik i dalje piše ''samnom'' itd  Smile bukvalno svaki post mu prepun gramatičkih grešaka
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Daj mi odredbu tog zakona koja se odnosi na misli. Moje ni jedan se odnosilo na to da ni jedan zakon ne kažnjava zbog toga.

Ali zakon povredom dostojanstva smatra izjavu kojom iznosiš te svoje misli koje su uvredljive za homoseksualce.
Ne smeš govoriti da homoseksualno ponašanje izaziva gađenje. Ivica Dacić je za blaže izjave morao da se izvinjava. Mislim da bi bilo u redu da i ti postupiš isto.
Da li je tebi jasna razlika izmedju " misli " i " misljenja " ?
Da li je tebi uopste jasno da sam ja rekao da se zakon ne bavi misljenjima ?!? A ne ti, pa da ti imas bilo kakvu osnovu da meni postavljas to pitanje.
Potpuno si odvojen od racionalnog rezonovanja i neopevano lupetas o onome sto sam ja rekao.
Ivica Dacic je izjavio da je homoseksualizam - neprirodan i time rekao da se oni razlikuju od ostalih ljudi, to je diskriminacija.
Ja homoseksualce ne odvajam od ostalih ljudi drugih seksualnih opredeljenja u bilo kom obliku i formi, kako ja licno gledam i kako vidim tu vrstu seksualnost je moja stvar i nije u sukobu saprekrsajnim zakonom.
Niti postoji slucaj da je bilo ko odgovarao za krsenje tog zakona takvom izjavom.......
Citat: abenaz
eyepheelyu nekog kritikuje zbog pravopisa a lik i dalje piše ''samnom'' itd  Smile bukvalno svaki post mu prepun gramatičkih grešaka
Lupetanja o mojim recima ocigledno nemaju kraj.....
Nisam kritikovao njega, samo sam ukazao na cinjenicu da se hvalise diplomom pravnog fakulteta a pise " ni jedan ".
Ja ne isticem vaznost stepena obrazovanja, tako da me zesce zabole sta ces ti reci o mom pravopisu.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Prvo, reći povraća mi se zbog istopolne seksualnosti, nije mišljenje.

Drugo, ako ti kažem moje je mišljenje sa si ti: ( ovde ubaci najgore moguće uvrede koje ti padni na pamet), ne vređa i ne treba biti sankcionisano.

Pazi šta ćeš da kažeš jer nam možeš dati izgovor da saspemo najgore uvrede na tvoj račun bez prava da se zališ jer si reko da izjavljeno mišljenje nije uvreda.

Npr. kada kažeš nekoj trećoj osobi, mišljenja sam da si ti jedna stoka nastala iz incesta tvoje majke sa njenim ocem, koja seksualno zlostavlja svog sina i oralno zadovoljava psa, da li je to uvreda?

U stvari, žalosno je gledati kako se brukaš, zato pročitaj sledeći tekst o uvredi. Obrati pažnju na drugu polovinu, tamo se govori o izraženom mišljenju. Onda pažljivo pročitaj čitav tekst još jednom i možda ćeš shvatiti zašto se ljudi ptema tebi odnose na ovakav način.

uvreda-shalabajzerici.blogspot.com/2011/12/uvreda.html?m=1
« Poslednja izmena: 27. Jun 2015, 14:07:23 od Makros_Crni »
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
Citat
Lupetanja o mojim recima ocigledno nemaju kraj.....
Nisam kritikovao njega, samo sam ukazao na cinjenicu da se hvalise diplomom pravnog fakulteta a pise " ni jedan ".
Ja ne isticem vaznost stepena obrazovanja, tako da me zesce zabole sta ces ti reci o mom pravopisu.
imaju,jesi,nisi,ističeš, ne zabole te
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.