Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: SMF 1.1.x - instalacija i upotreba - (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 184324 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 130
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
Dobro hvala Fman,snaci cu se nekako u pravu si.Necu vise cimati

Ali samo ovo jos da reknem:

mozda ti je lepo najprostije da udjes u cpanel upravo za koji si adresu dobio od hosta ... verovatno tvojdomen/cpanel ... i zatim nadjes fantastico ikonicu ... kliknes i nadjes smf ... i dalje on sve sam radi

to si ti napisao a to je automatsko instaliranje smf i ja to znam i pogledaj post iznad ja jesam to uradio,i radi smf neko vrijem oko pola dana onda se pojavi ovaj error:

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/vhosts/extraworld.coolpage.biz/Settings.php on line 3

eto ga i nece.I nece vise cimati vas ovdje samo da kazem da automatsko instaliranje ne radi dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
sve sto je automatsko moze biti da ne raid kako valja ... receno ovde i sirom neta milion puta jbg ...

koliko vidim ovo ti je za pocetak freehost ... jos jedan razlogda nesto krene po zlu ... ako je za probu bolje radi u locaku ... kao drugo settings.php ti je za vezivanje sa bazom i slicna podesavanja ... proveri u odnosu na default sta je to u tvom sto ne valja ... replace-uj pa vidi ...

evo sad sam malo googlao za t_variable gresku ... prvo na sta sam naisao je da na kraju neke funkcije nije bio ";" semicolon ... pa proveri da ne fali ne gde ... pre svega konsultuj google ...

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 130
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
Sada imam problema sa kako napraviti file writable.Znam downlodirati modove shvatio sam ali pise:

The mod has been downloaded succesfully i pise sa strane Install Mod List Files i kada odem na Install Mod pise da:

This mod could not be downloaded or installed because some of the files are not writable.

Pa se pitam,kako napraviti ih writable.Znam da se moram logovati u File zillu ali dalje neznam pomozite molim vas. Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Moras setovati chmod za taj folder kako treba. Imas uputstvo u top temama. Razumem da ti treba pomoc, ali verujem da ti je jasno da ne mozes ocekivati od nas da te vucemo za rucicu okolo i objasnjavamo ti svaku sitnicu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 130
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
Shvatam Fajteru ali ja sam isao na simplemachines.org i onako kako su mi rekli ja sam uradio ali opet nije writable.

Oni su rekli fajl:644 i folder:755 i ja sam to uradio.

Dobro necu vas vise cimati i dosadjivati slikati cu pomocu web kamere kako ja to radim i pokazacu njima da vide sta nije u redu.

Svejedno hvala ljudi na pomoci pruzenoj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Mozda host nema neke permisije koje su potrebne...
Obzirom da si pokusavao na free hostu, taj scenario je vise nego izvestan.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 117
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N 73
retko koji free host dozvoljava da mozes da menjas permisije tako da ako mislis da se ozbiljno bavis necim kao sto je smf i sl. moras zakupiti host pa onda neces imati te probleme...

IP sačuvana
social share
Dirneš li strast u duši, shvaticeš da istinu bez sumnje nikada neceš naci.....
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 130
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
Ej Fajteru instalirao sam uspjesno SMF 1.1 verziju i dodao srpski jezik.

Jednostavno hosting mi je bio glup ovaj free hostin je extra covjece samo dodas mod i ide odmah usput bez tvoga uputstva ne bih uspio.

Hvala Fajteru!

Izmena:Instalirao sam 5 modova do sada i sve extra radi!Hosting nije valjao!

Izmena:I Fajteru,mozda mozes da mi das link od tvojeme teme ili jednostvno da mi das ovu temu?Extra je!
« Poslednja izmena: 02. Avg 2010, 22:40:11 od Johnny Danger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6s
Ne, naravno, ovo je autorsko delo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 130
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
Ne, naravno, ovo je autorsko delo.

Onda svaka cast kako si je napravio. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.