Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: SMF 1.1.x - instalacija i upotreba - (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 184420 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
aham, a samo mi reci kako da stavim da je hidden?
To je vec stvarno elementarna stvar...
Kod:
style="visibility: hidden; display:none"
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Pa da pocnemo sa onom cuvenom ,,Potrebna mi je pomoc"

Naime u toku jucerasnjeg dana mi je NN osoba obrisala forum, backup baze imam...ali foruma ne.

Sta me muci:
1.Direktorijum ,,forum" je zakljucan... nisam u mogucnosti da mu pristupim,da ga obrisem, niti da mu menjam dozvole...koje btw i ne postoje vec stoji crta. Jel to ubacen neki fajl unutar direktorijuma koji je to uradio, ili je do necega drugo.
2.Instaliranje SMF 2.0  RC1.1, koji je jos uvek u beta verziji...? Naisa sam na komentare da je ok...sad nisam bas siguran sta mi je cini?

Testirao sam nocas 2.0 i mogu Vam reci da mi se dopadaju nove funkcije, ima bas dosta sitnica...koje ja verovatno ne bih koristio sve...al opet koje drugi korisnici zahtevaju.

Pozdrav
« Poslednja izmena: 02. Jul 2009, 08:49:10 od milosp5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
1.Direktorijum ,,forum" je zakljucan... nisam u mogucnosti da mu pristupim,da ga obrisem, niti da mu menjam dozvole...koje btw i ne postoje vec stoji crta. Jel to ubacen neki fajl unutar direktorijuma koji je to uradio, ili je do necega drugo.
Ako neće da se briše, u pitanju su korisničke permise. Verovatno si probao da brišeš iz FTP-a? Probaj iz C-Panela, ako neće, pozovi provajdera pa neka ga oni brišu. U medjuvremenu, ako nećeš da čekaš, ubaci fajlove u neki drugi folder ... mada, može posle da zeza sa backupom.

2.Instaliranje SMF 2.0  RC1.1, koji je jos uvek u beta verziji...? Naisa sam na komentare da je ok...sad nisam bas siguran sta mi je cini?
Sve dok je beta, nije 100% OK
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Verovatno samo promenjen user vlasnik direktorijuma... zovi host.
Citat
Lutrija... tvoj izbor... ja nikad ne instaliram nista ispod final verzije...
Citat
Testirao sam nocas 2.0 i mogu Vam reci da mi se dopadaju nove funkcije, ima bas dosta sitnica...koje ja verovatno ne bih koristio sve...al opet koje drugi korisnici zahtevaju.
Kad korisnici budu bili odgovorni za taj forum, mogu da zahteaju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC 
Hvala Vam  Smile

1.Nadam se da ce provajder da resi

2.Verujem da cu ici na stabilnu verziju, jedino me mori sto sam nasao finu temu za 2.0 ...al dobro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Nego sad ja nešto da pitam a do sada nije bilo:
Kako da izvedem da mi forum bude bez Kategorije i bez Boards i da početna stranica kreće od pojedinačnih tema?

Da pojasnim, (malo me bune nazivi - kategorije ima i WordPress, hahaha, teme su i templejti ...) .... znači... kao kad bi "Burek" počinjao na index.php strani sa "Web development ~ Hosting ~ Web zarada " (da nema iznad njega "Tehnicki deo foruma".

I kad neko klikne "HOME" da opet dodje tu, da ne ide mnogo visoko po hijerarhiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Bez neke vece modifikacije to nije moguce... tj, moguce je izmeniti gde ce da vodi home, napraviti index.php koji ce zapravo biti index foruma, ali ima dosta da se radi... a nema potrebe... ima mnogo takvih foruma... ako se ne varam, vanilla to ima jako fino reseno npr...

Naravno, mislim da postoji mogucnost da se tako nesto uradi i kroz ssi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Plašio sam se da nisam dobro tražio. I meni se učinilo da ima mnogo da se budži (ili da je nemoguće), pa sam se ponadao... nemam pojma čemu, nekom loop-u ili brisanju dela koda i ćao...

Iz onoga što si naveo u nastavku vidim da si dobro skapirao šta hoću... da zapravo iskoristim smf ili phpbb sa svojim jakim engine-om za komentarisanje samo jedne konkretne teme... Ne bi mi trebala baš nikakva hijerarhija: ni kategorije, pa čak ni Boards... da ceo forum bude u funkciji samo jednog topic-a (sa svim svojim prednostima: registracije, uploada fotografija uz komentar, slanja pp, komentarisanja profila, itd)... Nešto izmedju bloga i foruma!

Ali očigledno to nije bila ideja (ni u rezervi) kreatora ni jednog od dva navedena foruma. A šteta jer dobro izgledaju, i lako se integrišu u WP. Još ne odustajem, prelazim na poslednju ideju u tvojoj poruci (SSI)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple IPhone 3GS,
ljudi jako mi je hitno, trenutno nisam u mogucnosti da se zakacim na host dje mi je forum jel neko moze da mi posalje sql upit za 10 zadnjih aktivnih tema unaprijed hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Koristi ssi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.