Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija WordPress 2.0x CMS / Blog sistema  (Pročitano 284883 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ne kazem da znam mnogo, ali sam se odmakao malo od one "dibidus" pocetnicke granice...
Kazes da znas mnogo, citiram "iako dobro znam css"

Citat
Jos nesto, fajteru izvini za off, ali, da li mogu i gde da dobijem novi avatar, jer mi se trenutni ne svidja, a ni ponudjeni...
A da procitas pravilnik?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung e250,Nokia N73
Citat
Kazes da znas mnogo, citiram "iako dobro znam css"

Znam ono basic... Sto je dovoljno da se snadjem, za pocetak...  Ali ucicu jos...

Icitao sam....

Citat
Mogućnost slanja zahteva za personalizovane avatare trenutno je isključena i tako će ostati do daljnjeg.
U toku je razvoj rešenja koji će ovaj problem rešiti trajno. Dok proces ne bude završen, molimo Vas za strpljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Znam ono basic... Sto je dovoljno da se snadjem, za pocetak...  Ali ucicu jos...
Tebi je to dovoljno da se istrcavas sa onakvim izjavama i da nudis ljudima placene usluge...
Vec bar 10 puta sam ti rekao da se ne zaleces i da ne lajes mnogo nego da ucis...
Al tebi to ne dopire do glave, ocigledno...
I opet cu za par dana da procitam neki tvoj biser poput onog.. ma sta ti sada rekao...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung e250,Nokia N73
Citat
I opet cu za par dana da procitam neki tvoj biser poput onog.. ma sta ti sada rekao...

Neces, budi siguran...  Smile Sada imam malo drugaciji pogleda na sve to... Koristicu forum, samo kada nikako, ni pored duze pretrage, sam ne mogu da resim problem...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple IPhone 3GS,
Nepostoji osnovno znanje za bilo koji jezik, ustvari tesko da iko ima a da zna sta sve koji programski paket nudi u kompletu.... - Parafraziram izjavu mog profesora koji je jako veliki strucnjak

Sta ocu ovim da kazem, to da svak mora procitadi bar po jedan dobar prirucnik iz oblasti kojom se bavi da bi se upustio u neki poso. Kad je slucaj o web to je mnogo sire
1 HTML i CSS
2 PHP i MySQL
3 JS XML (AJAX) - Optimalno

ja na primer imam problema sa dizajno i za to se ne nerviram punom imam koleku i kolieginicu zaduzene za to
PHP i MySQL mogu samo da kazem da usavrsavam ve vise od 4 godine i skoro svaki dan se susrecem da provalim po neku caku vise, xml poznajem jako dobro ali ajax najcesce kradem Smiley ....

Jednostavno moras da svatis da kad ti kazemo da ucis, ustvari cinimo dobro djelo i usmjeravamo te na pravi put, to da prihvatis a ne da se ljutis. Ok ponekad smo grubi u odgovorima ali cilj je isti.

Poenta moje price jeste da moras da naucis da jednog dana kad se mi koji smo tebi odgovarali na probleme i ti imadnes znanja da nam pomognes, das savjet ili tako nesto jer nepostoji programer koji sve zna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung e250,Nokia N73
Citat
Nepostoji osnovno znanje za bilo koji jezik, ustvari tesko da iko ima a da zna sta sve koji programski paket nudi u kompletu.... - Parafraziram izjavu mog profesora koji je jako veliki strucnjak

Sta ocu ovim da kazem, to da svak mora procitadi bar po jedan dobar prirucnik iz oblasti kojom se bavi da bi se upustio u neki poso. Kad je slucaj o web to je mnogo sire
1 HTML i CSS
2 PHP i MySQL
3 JS XML (AJAX) - Optimalno

ja na primer imam problema sa dizajno i za to se ne nerviram punom imam koleku i kolieginicu zaduzene za to
PHP i MySQL mogu samo da kazem da usavrsavam ve vise od 4 godine i skoro svaki dan se susrecem da provalim po neku caku vise, xml poznajem jako dobro ali ajax najcesce kradem Smiley ....

Jednostavno moras da svatis da kad ti kazemo da ucis, ustvari cinimo dobro djelo i usmjeravamo te na pravi put, to da prihvatis a ne da se ljutis. Ok ponekad smo grubi u odgovorima ali cilj je isti.

Poenta moje price jeste da moras da naucis da jednog dana kad se mi koji smo tebi odgovarali na probleme i ti imadnes znanja da nam pomognes, das savjet ili tako nesto jer nepostoji programer koji sve zna

Hvala ! Evo trenutno ucim wp sa njihovog sajta, i izuzetno je lepo odradjeno... Takodje malo treniram da deffault temi Smiley

Citat
Parafraziram izjavu mog profesora koji je jako veliki strucnjak

Ti ucis web dizajn u skoli, fax-u ? Nekad' se i ja zapitam sta dalje posle srednje, jer mi se ovo izuzetno svidja, a koliko ja znam, ne postoji fakultet specijalan za ovo...  Smile Ili gresim ? Kako ste vi ucili ?

P.S.
Kada sam vec sliku uploadova da pokazem Fman-u na msnu, evo i vi vidite (radi se o mojoj temi, od koje sam inace dig'o ruke, dok ne steknem basic znanje o wp-u) Bukvalno je radjena od 0...

http://img197.imageshack.us/img197/73/12981408.jpg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple IPhone 3GS,
Citat
Ti ucis web dizajn u skoli, fax-u ? Nekad' se i ja zapitam sta dalje posle srednje, jer mi se ovo izuzetno svidja, a koliko ja znam, ne postoji fakultet specijalan za ovo...  Smile Ili gresim ? Kako ste vi ucili ?

programiranje ucimo sam na FAX-u, mada sam vise stamostalno mnogo prije toga ucio i to je bilo kad smo pocinjali C da radimo, sto se naravno odnosi na sve programske jezike Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG Nexus 4
btw kad ste poceli o tome ... samo da dodam ... od ove godine postoji ogledni smer u srednjim skolama ... "web designer" ... nisam siguran da li ima jos negde ali u grafickoj koja se nalazi na novom beogradu ima ...kako ce raditi i sta i koliko se isplati ne znam .. mislim da bas i nece biti korisno upisati to ... ali eto cisto kao info ...

a takodje u istoj skoli ... na drugom smeru za koji ne znam tacno ime su dobili samo predmet web dizajn ... i to ce ove godine raditi valja ... tj u 3. godini ...

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung e250,Nokia N73
Citat
programiranje ucimo sam na FAX-u, mada sam vise stamostalno mnogo prije toga ucio i to je bilo kad smo pocinjali C da radimo, sto se naravno odnosi na sve programske jezike Smiley

A pre fax-a si ucio sam ?

SF, kako si ti ucio ? Sam, ili neki fax i to ?

Citat
btw kad ste poceli o tome ... samo da dodam ... od ove godine postoji ogledni smer u srednjim skolama ... "web designer" ... nisam siguran da li ima jos negde ali u grafickoj koja se nalazi na novom beogradu ima ...kako ce raditi i sta i koliko se isplati ne znam .. mislim da bas i nece biti korisno upisati to ... ali eto cisto kao info ...

a takodje u istoj skoli ... na drugom smeru za koji ne znam tacno ime su dobili samo predmet web dizajn ... i to ce ove godine raditi valja ... tj u 3. godini ...

Ovo je bas dobro ! Mada ne verujem da ce imati dovoljno interesovanja...  Smile Ali svakako izuzetno je otvoriti takav smer...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple IPhone 3GS,
Ja bi to da se pitam, a ne daj boze da budem presednik koje drzave nardo bi me radi sledec pljuvo, cim djete krene u skolu upoznavati ga sa racunarom lagana a vec nedje u 4 davati da radi konkretne sitne probleme i da dok zavrsi osnovnu skolu nauci OFFICE paket osvnocni Web dizajn, Osnovno umrezavanje racunara i naravno resavanje matematickih problema kroz neki programski jezik a u srednjoj skoli bih sve sto je vezano smjerova za tehniku ubacio da svi uce detaljno programirnaje, i digitalnu elektroniku ... samo mogu da predpostavim kakvi bi djavoli mogli izaci odatle  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.