Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija WordPress 2.0x CMS / Blog sistema  (Pročitano 280747 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Dobro- shvatio sam. Zato sam i hteo da ih juce obrisem. Necu da pitam kako jedan sajt sa malo tema losije radi od onog sto je pretrpan... nije ni bitno.

Trenutne teskoce su sto ne mogu da pristupim preko FTP, javlja se greska i sto sam juce kad sam i probao da sve obrisem nije se nista desavalo. Ja zelim da to ocistim i vidim sta je i kako je.

Zao mi je sto sam malo dosadan  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Poenta je da sebe ne dovodis u situaciju da isprobavas gomilu gluposti na necemu sto je "finalni proizvod".

A to sto nesto radi ovako a nesto onako ... nema tu nista neobjasnjivo ... sve moze da se vidi kada se dobro analizira situacija od pocetka...

Zato se nista nikad ne radi na live sajtu.... posebno u tim slucajevima kad mozes lako da napravis klon na localhostu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Dobro, tebi je sve jasno. Meni opet ne ide u gavu da to sve odjednom pobrljavi bez mog uticaja. Ostavicu da prenoci pa se nadam da ce sutra biti bolje.

Reci mi klon u localhost- na sta si tacno mislio?

P.S. opet dobijam u ftp No response- time out poruku [i to odmah cim sam klikuo na Connect]
« Poslednja izmena: 07. Sep 2008, 16:25:17 od pilot »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Tacno sam mislio da napravis identicnu kopiju sajta na svojoj lokalnoj masini... ili na nekom drugom serveru... ili na istom serveru, ali odvojeno od maticnog sajta.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Pametno Smiley [al me plasi da bi kao i na finalnom proizvodu jedno vreme radilo a posle krah...]

Ja sam u medjuvremenu probao na onom drugom sajtu tipa portfolio uradio RSS feed i to sam namerno povuko sa avionskog sajta i to radi ko zmaj! I jos sam pogledao- pune sest ipo strane sa temama a sajt stvarno radi besprekorno [mozda sadrzaj nije neki kao i dizajn ali nikakve teskoce ne postoje].

Vise ne znam sta da mislim ni da pitam... hvala na zivcima i stpljenju  Smile

P.S. glupo da kazem al sta bi ti uradio da se tebi to desli [nelogicno pitanje jer tebi to ne moze da se desi]
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Moralo bi prvo da mi se desi da bih znao da ti kazem Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50

Nadam se da nece da se desi... javljam se ako nesto iskrsne.

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Evo ga konacno proradio RSS  Smile Smile Smile a naravno i FTP  Smile

Znaci sam poludeo i sam se izlecio... razmisljam o novom zanimanju- Internet Vracara... ono u fazonu kad ne krene sajt da radi dobro onda se malo baja oko hard diska, baca se krilo slepog misa preko monitora...

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nista mi se cudnije nije desavalo- pokusam da obrisem temu koja se ne vidi a ima je medju temama i nece. Imam utisak da je neka teza stvar u pitanju.

Ja mislim da ovo što ti se dešava nema veze sa tobom. Ja sam juče platio WP-Vybe temu za jedan sajt i jedva čekao da je uploadujem! Al 'oćeš! Kad hoću da je aktiviram izgleda kao da nema CSS fajla?! Uploadovao sam je tako 5x misleći da nešto nije do FTP-a?! Ništa! Onda instaliram WP na localhostu, probam temu.. ovde radi???!! Opet pregazim na serveru sve fajlove wordpressa, naravno, najnovija verzija... isto! Instaliram na serveru (pod tim domenom) još jedan Wordpress u drugom folderu... Opet ne valja! Probam neke druge teme-one rade?!

Na istom serveru imam još dva domena (znači ukupno 3). Ajde kad već imam tu prednost, da probam i ostale domene... Na drugom domenu sve radi normalno. Na trećem neće da ga j..š! Isto kao u prvom slučaju. E da, i ne prikazuje mi sve teme! Nakon svega sam ubedjen da je provajder nešto budžio (garant) nakon što je nedavno bilo onih hakerskih upada na sajtove ministarstava i skupštine. Pretšostavljam jer znam da su se svojevremeno uzvrteli kada se to dešavalo (ono SQL injection itd) Onaj jedan domen kod koga mi radi Vybe je zapravo napušten i služi da vrši redirekciju na novi domen, a i da se ja igram po potrebi. Nega verovatno nisu štitili pa radi!  Smile

Pa mozes ako imas neki PlugIn. Ja to imam kod mene. Vidi sajt.

E kad bi ti znao koliko sam ja često kod tebe na sajtu?!Pogledao sam i sajt tvoje supruge i blog ćerkice! Jednom davno si mi pomogao nešto oko zaglavlja u Photoshopu  Smile (u medjuvremenu sam naučio i ja sve što mi treba) ali od onda obidjem tu i tamo letletlet, čisto da vidim jel izmišljen neki novi avion  Smile Zezam se, dopala mi se kod tebe Option tema pai sam je prebudžio da se uklopi u deo sajta koji  je već postojao u html-u pa sad izgleda ovako....
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 05:07:56 od LazniCarScepanM »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.