Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija SMF 1.1.x foruma! (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 347643 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 59
Zastava Kg
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Na 4 mesta sam nashao charset, i na sva chetiri ubacio UTF-8, ali i dalje isto...

Ch, c, dj se ne vide... dok se npr. sh vidi.. :/
IP sačuvana
social share
"If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Kako ti je uspelo da nadjes na 4 mesta to mi tek nije jasno....
Kontaktiraj host, mozda oni imaju resenje, ne znam sta bih ti drugo rekao na slepo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 59
Zastava Kg
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
E ovako, jurio sam malo po netu, i nashao da je reshenje ovo:
http://www.sveit.com/forum/viewtopic.php?t=1282

E, lepo ja to po uputstvu pejstujem dati kod u notped, popunim shta je potrebno, i sachuvam kao "change_tables.php" E sad, ne znam da li to tako treba, ali ja to lepo uploadujem na root servera, i pokrem iz browsera.... i nece :/

Gde greshim, if anyone knows ? Smiley
IP sačuvana
social share
"If you have an apple and I have an apple and we exchange these apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have an idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Jesi popunio tacno podatke za mysql?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 59
Zastava Kg
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pa pazi, error koji mi izbaci je:

Citat
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/zimizom/public_html/change_tables.php:1) in /home/zimizom/public_html/change_tables.php on line 9

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host '<localhost>' (1) in /home/zimizom/public_html/change_tables.php on line 11
Unknown MySQL server host '' (1)

I tu kolko kapiram kazhe da ne valja server host, (localhost, jelte), ali mi nije jasno kako obzirom da localhost i treba, shto i jasno pishe u Server Settings u admin panelu na forumu...

A ovo ostalo datebase name, user i pass, je tachno popunjeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple iPhone 4
hm... a da nisi greskom upisao <localhost>?
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 59
Zastava Kg
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
hm... a da nisi greskom upisao <localhost>?
Uh jesam.  Smile

Al' opet mi izbacuje error, samo sad drugachiji :

Citat
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/zimizom/public_html/change_tables.php:1) in /home/zimizom/public_html/change_tables.php on line 9

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'zimizom_smf1'@'localhost' (using password: YES) in /home/zimizom/public_html/change_tables.php on line 11
Access denied for user 'zimizom_smf1'@'localhost' (using password: YES)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Onda podaci ocigledno nisu tacni.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 59
Zastava Kg
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ok, forum sam kao shto pomenuh instalirao preko fantastico-a, tako da mi je on sam zadao podatke za bazu, e sad sve sem pass-a sam proverio u server setings na forumu, a pass sam pokushao da skontam preko broja karaktera, al' ond aochigledno nisam ubo Smiley

E sad, je l' postoji neki nachin da proverim koji mi je pass baze, mozhda u phpmyadmin-u ili negde drugo ?

Josh jednom se izvinjavam shto sam dosadan, al' mi uzhasno trebaju nasha slova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Ti si genije.. pokusao si da pogodis randomly generated password na osnovu broja karaktera...

skini Settings.php i imas u njemu sve podatke...

S tim sto ti to verovatno nece vratiti yu slova...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 145 146 148 149 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.