Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija SMF 1.1.x foruma! (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 341922 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kako si na indexu foruma podesio(izmenio) da ti se ovako prikazuje broj tema i poruka kao i ove tri ikone ispod toga
BoardIndex.template.php , ima deo koji se odnosi na postove i na teme, samo sredis tu tabelu kako tebi odgovara...
Citat
Takodje me interesuje gde se trazi da izmenim izgled prozora kada se nesto citira
/Sources/Post.php - QuoteFast
Citat
Gde se menja, da mi pokaze u dnu foruma upozorenje kao sto je ovde, da je neka tema stara ili zakljucana..
Display.template.php , za locked nije problem, doda se samo div koji se prikazuje ako je uslov ispunjen... za starije teme mislim da mora da se pise funkcija i u /Sources/Display.php koja ce da proverava da li je poslednja poruka starija od 6 meseci jer to direktno iz tpl ne moze...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N78
kako da namestim da posle odredjenog broja slova u caps loku izbaci ono upozorenje? Ja sam nasao skriptu ali ona radi tako da odmah izbacuje upozorenje cim se pocne neka rec sa velikim slovom

ja sam uzeo ovu skriptu ali kao sto sam objasnio ...

http://www.howtocreate.co.uk/jslibs/htmlhigh/capsDetect.html
IP sačuvana
social share

Nije vazno Ajnstajne i da znam odgovor nista mi ne vredi.
Dozvoli te da se predstavim Pera kojot genije. Genije, nema drugog, suuvi genije
Postovani, poruka primljena ali malo nejasna molim razjasnite, pametnjakovic mladji.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Prilagodi ovaj mod za phpBB, jednostavno je a radi ok posao: http://www.phpbbhacks.com/download/467
Samo ubacis sta treba u index.template.php i sta treba u post i display...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N78
ok probacu hvala  Smile
IP sačuvana
social share

Dozvoli te da se predstavim Pera kojot genije. Genije, nema drugog, suuvi genije
Postovani, poruka primljena ali malo nejasna molim razjasnite, pametnjakovic mladji.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N78
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

function storeCaret(textEl) {
   if (textEl.createTextRange) textEl.caretPos = document.selection.createRange().duplicate();
}

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

joj samo mi kazi u prevodu na smf  Smile gde treba da se stavim ono sto ide ispod ovoga ja nikao ne mogu da neadjem nesto slicno tome sto pise tu

(izvinjavam se zbog duplog posta tek nakon sto sam postovao sam vide sta sam uradio)
« Poslednja izmena: 18. Jun 2007, 01:36:53 od koki007 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
A jednostavno ga dodaj u head negde, ja sam napravio da poziva eksterni javascript da se ne bi ucitavalo svaki put...

Kod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html><head>
...
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://forum.burek.com/Themes/default/posting.js"></script>
...
</head>
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N78
Hvala ti do neba SF  Smile pomogao si mi ni sam ne znas koliko  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
Kako si na indexu foruma podesio(izmenio) da ti se ovako prikazuje broj tema i poruka kao i ove tri ikone ispod toga
BoardIndex.template.php , ima deo koji se odnosi na postove i na teme, samo sredis tu tabelu kako tebi odgovara...
Citat
Takodje me interesuje gde se trazi da izmenim izgled prozora kada se nesto citira
/Sources/Post.php - QuoteFast
Citat
Gde se menja, da mi pokaze u dnu foruma upozorenje kao sto je ovde, da je neka tema stara ili zakljucana..
Display.template.php , za locked nije problem, doda se samo div koji se prikazuje ako je uslov ispunjen... za starije teme mislim da mora da se pise funkcija i u /Sources/Display.php koja ce da proverava da li je poslednja poruka starija od 6 meseci jer to direktno iz tpl ne moze...

Da li postoji neki gotov  mod(kod) za nesto od ovoga sto sam pitala, posto sam videla na jednom drugom smf forumu da ima sve isto cak i boju teksta , pa i za ovo sto se interesujem..
Da li je moguce da je neko uspeo da napise isti kod za sve sto ima kao i kod tebe..
Ako znas da negde postoji nesto sto mogu da uzmem kao pomoc , bila bi ti zahvalna..  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Da li postoji neki gotov  mod(kod) za nesto od ovoga sto sam pitala, posto sam videla na jednom drugom smf forumu da ima sve isto cak i boju teksta , pa i za ovo sto se interesujem..
Koliko je meni poznato, ne...
Citat
Da li je moguce da je neko uspeo da napise isti kod za sve sto ima kao i kod tebe..
Moguce je... jedno vreme je cak bila moda da svako napravi po jedan svoj forum koji ce biti sto je moguce slicniji bureku i sto se izgleda i sto se tema tice...
Nije to toliko tesko... svako to moze da "skine" ... malo znanja html-a i css-a...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ako se osecas dobro, ne brini, procice...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 578
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230i
SF, dali mozes da mi kazes kako se tacno zove ova skripta, koja je verzija... Ali ova skripta od Bureka, ne ona stara 1.1.2. sugava!? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.