Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija SMF 1.1.x foruma! (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 344829 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
interesuje me nesto sto nije cisto vezano za ovu temu ... ali rekoh pre cu u njoj dobiti odgovor ...

interesuje me bridge za joomla 1.5.x i smf 1.1.7 .. naisao sam negde na 1.5.x i 2.0 ... ali to mi ne odgovara ili bi sa njim mogao i 1.1.7? ima li neko predlog? savet? pre svega sf ... trazio sam na joomla Extensions site-u ... kao i pretraga na smf site-u .... e sada pojavili su mi se jos neki rezultati pretrage za koje sam ranije cuo da je doslo do nekakvog sukoba licenci i da bridge-a nema od nzm kog datuma dal 2006e ili 2007e ... da li sada sve ok radi i koristi se ili su ovo neka budzenja ili sta vec ...  Smile  Smile

misljenje konkretno u vezi ovoga .. .http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=283664.0 ...  Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 01:01:09 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
Fman kako cujem uskoro ce stabilna verzija 2.0 , strpi se malo...pa ce ti to raditi posao...

Mada, cuo sam hvalospeve i za ovu beta verziju Smiley

Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 01:03:59 od milosp5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
Smiley fala  Smile konkretno to me manje muci ... vise me interesuje ovaj bridge ... pre svega ... jedna registracija ... jedan login .... to se radi ssi a posot o tome ne znam takoreci nista (doci ce vreme i za to da se nauci Smile) interesuje me konkretno kako ovo radi neki saveti oko toga svega ...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Nisam eksperimentisao posto sve manje i manje simpatisem joomlu u poslednje vreme...
Cuo sam od par ljudi da ovaj simple brigde radi bez problema na 2.0... skoro sam googlao i nasao dosta razlicitih resenja, ali mi se ni jedno nije svidelo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
Nisam eksperimentisao posto sve manje i manje simpatisem joomlu u poslednje vreme...

zasto? ako mozes kratko obrazlozenje, ovde ili na joomla temi ...

... probacu danas sutra ako budem imao vremena da vidim kako ovo radi ... nije mi nista hitno niti nista ozbiljno vec samo hocu da isprobam kako i sta radi ... tako da cu naci smf 2.0 ... pa probati na njemu ... mislio sam da drugacije radi zato sam i pitao za verziju ... ali ako je kako sam dobro skapirao na brzaka nije mi bitno koja je verzija kad cu ponovo instalirati ...

hvala svima na odgovorima!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Zato sto danas postoji jako puno drugih cmsova koji su daleko kvalitetniji...
Joomla ima mnogo problema... preobimna je, a od tih osnovnih funkcija vecina nije nesto sto je potrebno ili neophodno, postoji gomila dodataka li vrlo mali broj je zaista kvalitetan, postoji dosta tema od kojih je vecina losa... mnoge stvari koje su iole kvalitetne moraju da se plate...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung e250,Nokia N73
Kako da namestim da mi google indeksira svaku str smf foruma, da ne dodajem sve rucno, ako to uopste moze  . . . ?

Da ne otvaram novu temu:
Da li na googlu imaju prednost sajtovi sa placenim domenom i hostingom, ili ih rangira "nit po babu nit po stricevima" ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kako da namestim da mi google indeksira svaku str smf foruma, da ne dodajem sve rucno, ako to uopste moze  . . . ?
On i sad indeksira tako.
Citat
Da li na googlu imaju prednost sajtovi sa placenim domenom i hostingom, ili ih rangira "nit po babu nit po stricevima" ?
Na Googlu imaju prednost sajtovi koji rade i postuju SEO preporuke. Free hostovi uglavnom ne rade, mnogi od njih imaju blokirane spidere da ne bi opterecivali masinu, vecina free domena i redirekcija radi tako da ne propusta botove da kupe sadrzaj i sl. Jos jedan od razloga zasto niko normalan to ne koristi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Samo ja znam sta neznam

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC B33
Jedno pitanje, instalirao sam mod static page, ali nigde ne mogu naci sad gdje da radim sa njim, da li u administraciji pravim stranice ili kako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
U administraciji imas "Edit static pages"
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.