Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 345 346 348 349 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija SMF 1.1.x foruma! (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 360011 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Procitaj. Dosta je bilo.
Priznajem samo sam pravila procito a ovo ostalo nisam ok da ne duljim zahvaljivam se na pomoci   Smile

@ SF uradio sam napravio sam (malo mi treba samo objasniti i onda sve ide  Smiley)
« Poslednja izmena: 25. Nov 2008, 21:19:57 od Strule325 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Zatrpavate temu totalnim glupostima, koje ne znate samo zato sto vas mrzi da procitate manual i malo progooglate...
Prave se desetine stranica na kojima ima mozda svega par korisnih komentara i gde se potrosi ogromna energija bespotrebno, pa kad neko sa pravim problemom dodje, niti imaju volje da pitaju, niti je meni/nama do odgovaranja.

Dakle sa takvom praksom zatrpavanja prekidamo ovde i odmah.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ja imam jedno pitanje konkretno...

postavio sam u boards odredjenom korisniku da bude urednik ali on ne vidi dodatne opcije za moderiranje. Kad ga ubacim u posebnu grupu koja nema veze sa porukama on dobije opcije ali u svim forumima ne samo u onom kome je urednik?  Jel imao neko slican problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Sistem permisija mora da se podesi pravilno...

Ako taj board ne koristi globalne permisije, moraju se podesiti pravilno permisije za sve grupe...
Ako board koristi globalne permisije, one treba da budu podesene kako treba, globalne permisije za grupu moderatora treba da budu podesene kako treba i clan koji ima status moderatora ne bi trebao da bude clan neke grupe kojoj su zabranjene neke stvari za moderatora... Imas opcije da dozvolis - ne dozvolis - zabranis... ako je zabranjeno u jednoj od grupa ne bi trebalo raditi bez obzira na podesavanja ostalih...

U svakom slucaju... na default forumu... ako se nekom dodeli status moderatora i ta grupa dobro podesi sto se permisija tice, sve bi trebalo da bude ok...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Kako da izmenim slike od icq-a i yahoo-a, posto sam stavio to ispod potpisa i stavljam da mi budu drugacije slike, e sada kada kliknem desni klik i view image
ja dobijam ovaj link http://status.icq.com/5/online2.gif i ovaj http://opi.yahoo.com/online?u=ravac_nscz%40yahoo.com&m=g&t=0
jel mi mozes SF reci gde se ova funkcija vrsi da napravim zasebno sliku kao kod ostalih slika da bude u image direktorijumu, kontas  Smile
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ako se ne varam sources/Load.php sadrzi informacije o tome...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Sensation XL
Kako da izmenim slike od icq-a i yahoo-a, posto sam stavio to ispod potpisa i stavljam da mi budu drugacije slike, e sada kada kliknem desni klik i view image
ja dobijam ovaj link http://status.icq.com/5/online2.gif i ovaj http://opi.yahoo.com/online?u=ravac_nscz%40yahoo.com&m=g&t=0
jel mi mozes SF reci gde se ova funkcija vrsi da napravim zasebno sliku kao kod ostalih slika da bude u image direktorijumu, kontas  Smile

Pazi, one jesu u direktorijumu images, samo shto cesh ti klikom na view image vidjeti URL, dok je u code to relativna putanja po defaultu...
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
One nisu u images nego se vuku remote... ostale jesu u images.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Sensation XL
Nisam to znao...
Mislio sam da su sve slike kompletno za smf unutar direktorijuma koje se dobiju u paketu...
Tnx... Smile
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pretpostavljam da je jedini moguc nacin konverzije SMF u IPB putem njihovog (IPB) sajta i taj luksuz kosta 60$.

Ukoliko neko, slucajno, zna kako da zaobidjem ovo placanje, bila bih mu vise nego zahvalna (znam da moze rucno da se prebaci, ali to je neverovatan posao).
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 345 346 348 349 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.