Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija SMF 1.1.x foruma! (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 360204 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Imam problem sa forumom kad zelim da napravim tj.  da odvojim top teme  od ostalih i lock pretrazio sam google citav i nasao sam par stvari sto mi treba ali kad to pokusam uraditi i uplodati na ftp izbaci mi greske a ovo je sto sam nasao je:

Kako odvojiti top teme od ostalih?

Otvori MessageIndex. template. php (Themes/default/MessageIndex. template. php)

Nadji:

Code:
foreach ($context['topics'] as $topic)
{

Zameni sa:

Code:
$stickybar = false;
$normalbar = false;
foreach($context['topics'] as $topic)
{
if($topic['is_sticky'] && !$stickybar)
{
echo'<tr class="titlebg"><td colspan="', empty($options['display_quick_mod']) ? '7' : '8', '"><b>Top Teme</b></td></tr>';
$stickybar = true;
}
else if(!$topic['is_sticky'] && $stickybar && !$normalbar)
{
echo'<tr class="titlebg"><td colspan="', empty($options['display_quick_mod']) ? '7' : '8', '"><b>Teme</b></td></tr>';
$normalbar = true;
}

sve fino uradim i sad kad spremim i uplodam na ftp i sad kad udem na forum izbaci mi greske koristim SMF  1.1.6 na default temi jezik hrvatsk  pocetnik sam u ovome ako nije problem da mi se objasni Hvala .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Sensation XL
Ako hocesh separator izmedju top i obichnih tema, imash gotov mod... LINK
A ako to ne zhelish reci shta hocesh da uradish pa da nadjemo neko reshenje...  Smile
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ako hocesh separator izmedju top i obichnih tema, imash gotov mod... LINK
A ako to ne zhelish reci shta hocesh da uradish pa da nadjemo neko reshenje...  Smile
samo zelim da mi bude kao ovdje na bureku nista vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 168
Zastava Indjija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson w810i
kako da na neku obicnu vec uredjenu html stranicu postavim login formu za moj smf forum?mislim da je ovo adresa login forme nekiforum.net/forum/Themes/default/Login.template.php?ne znam da li to moze da se uradi kao IFRAME ali to mi se bas i ne svidja,jel ima neko bolje resenje?

Imam jos nekoliko pitanja
kako da namestim da clanovi mogu koristiti opciju hide tag?
hteo bi da zabranim gostima da citaju odrdjene teme ali da mogu da ih vide kad udju na pocetnu stranu?U podesavanju foruma probao sam sa opcijom "dozvoljene grupe"  i izabrao sam opciju da gosti nemogu pristupiti toj temi.kad se udjem na forum kao gost te teme uopste nema a kad se ulogojem ta tema se pojavi.znaci hteo bi da se ta tema vidi ali da joj mogu pristupiti samo registrovani clanovi.
hvala
« Poslednja izmena: 30. Okt 2008, 19:30:57 od view »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud srbin je proklet jednom ga ubijes on hoce opet
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
Citat
Pretpostavljam da si ubacio ovaj mod?Oko podesavanja ne znam,jel nisam koristio.
Citat
hteo bi da zabranim gostima da citaju odrdjene teme ali da mogu da ih vide kad udju na pocetnu stranu?U podesavanju foruma probao sam sa opcijom "dozvoljene grupe"  i izabrao sam opciju da gosti nemogu pristupiti toj temi.kad se udjem na forum kao gost te teme uopste nema a kad se ulogojem ta tema se pojavi.znaci hteo bi da se ta tema vidi ali da joj mogu pristupiti samo registrovani clanovi.
Ne vidim kako mozes da zabranis teme.Predpostavljam da pricas o forumima i podforumima...Allowing guests to see all Boards but not entering
« Poslednja izmena: 30. Okt 2008, 21:42:36 od milosp5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hakuna Matata

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2682
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
@view
Skoro nista od ovoga ti netreba po mom misljenju, ali mozda i gresim, jer neznam kakve je vrste tvoj forum tako da:

kako da namestim da clanovi mogu koristiti opciju hide tag?- Instaliraj Mod - Link
Evo mod-a koji ti omogucava da stavljas permisiju tj dozvolu ko i kakve bbc tagove moze da koristi - Link

Posle instaliranja Hide tag moda vidi koji fajlovi su izmenjeni i ukoliko ima Jezickih fajlova onda je verovatno
engleski promenjen vidi sta je tamo dodato i to prekopiraj u tvoj jezik koji koristis ako koristis.

btw. za ovo drugo pitanje sam se pogubio tako da neznam odgovoriti za sada ali ima drugh koji ce pomoci "SF" "Vodis li na pivo" Smiley
IP sačuvana
social share

Always follow the WWW rule:
What did you try? What did you get? What did you expect?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 168
Zastava Indjija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson w810i
evo sad cu da instaliram mod za hide tag a ovo drugo sam vidjao na nekim forumima koji imaju npr. Download ili Vip sekciju i kad hoces tome da pristupis izadje poruka da tom delu foruma imaju pravo pristupiti samo vip clanovi ili npr. samo registrovani clanovi a da to mogu videti obicni neregistrovani gosti ali da nemogu pristupiti...ufff i ja sam se malo izgubio u objasnjavanju.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Sensation XL
Citat
kako da na neku obicnu vec uredjenu html stranicu postavim login formu za moj smf forum?mislim da je ovo adresa login forme nekiforum.net/forum/Themes/default/Login.template.php?ne znam da li to moze da se uradi kao IFRAME ali to mi se bas i ne svidja,jel ima neko bolje resenje?
Trazhish SSI (server side includes)... Imash u ovoj temi post bash o tome...

Citat
Rekoshe ljudi imash mod....

Citat
Na pochetnoj strani se ne nalaze teme vec forumi, a ako hocesh da uradish sa forumima to shto pishe...to regulishesh u admin panelu...

Citat
Download ili Vip sekciju i kad hoces tome da pristupis izadje poruka da tom delu foruma imaju pravo pristupiti samo vip clanovi ili npr. samo registrovani clanovi a da to mogu videti obicni neregistrovani gosti ali da nemogu pristupiti...ufff i ja sam se malo izgubio u objasnjavanju.
Napravish grupu chlanova, napravish dozvole na odrednjenom forumu da samo ti chlanovi mogu pristupiti.... onda uz malo javascripta napravish i popup sa tim da imash uslov if user.....

IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 168
Zastava Indjija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson w810i
nasao sam ovo za login u ovoj temi
http://forum.burek.com/index.php/topic,159977.msg2078536.html
vidim da si i ti imao isto pitanje kao sto mene sad muci kako da definisem putanju?nisam nista skontao iz SF-ovog odgovora
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC Sensation XL
Lokalna putanja ti je u stvari fizichka putanja do Web sadržaja koji će se objaviti.
« Poslednja izmena: 30. Okt 2008, 23:49:30 od •Vodish li na pivo• »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 414
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.