Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 98
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija phpBB foruma (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 123858 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia n70
pa pokusao sam ali nisam siguran da li je to a ova deskripcija mi se cini najbolje za ovo sto ja hocu sta mislis
This hack makes it so that forum titles and descriptions can be language dependent.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Pa procitas sve.. i probas..
Verovatno jedan mod ne moze da uradi to, ali kombinacija 2 moze...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
SF da li bih mogao da izbrsem podatke iz tabele phpbb_search_wordmatch jer mi ona najvise zauzima prostora na hostu. Umesto toga sam mislio da postavim ovo kao sto ima burek da mi pretrazuje google sajt. nasao sam ono za postavljanje  da pretrazuje moj domen, ali bih vise voleo da postavim da mi to radi pogodak. Ako moze ovo sto mislim, da li mozes da mi kazes gde da nadjem onaj kod sto se ubacjuje od pogodka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
SF da li bih mogao da izbrsem podatke iz tabele phpbb_search_wordmatch jer mi ona najvise zauzima prostora na hostu. Umesto toga sam mislio da postavim ovo kao sto ima burek da mi pretrazuje google sajt. nasao sam ono za postavljanje  da pretrazuje moj domen, ali bih vise voleo da postavim da mi to radi pogodak. Ako moze ovo sto mislim, da li mozes da mi kazes gde da nadjem onaj kod sto se ubacjuje od pogodka?
mozes... ali je pitanje kako ce to raditi...
ja to radim jer server ne moze da izdrzi pretragu... ali podaci koje google izbacuje su daleko od relevantnih Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I was born intelligent - education ruined me.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1275
Zastava /dev/null
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Desire HD
zar u phpbb ne postoji plugin za search koji mozhe da se disable ili uninstall
IP sačuvana
social share
Most Java developers wear glasses because they don't C#.
Consultant is someone who takes a subject you understand, and makes it sound confusing.
Any fool can use a computer. Many do.
There is only one satisfying way to boot a computer.
If you don't know how to do something, you don't know how to do it with a computer.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Ne bih rekao da moze da se iskljuci tek tako, ali svejedno to je 2-3 linije koda koje se stave pod komentar...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
primetio sam da gugl bas ne radi najbolje, zato i pitam gde bi mogao a nadjem od pogodka isto to da mi radi. Mislim da bi on to bolje odradio. Da li znate gde to da nadjem?
Uradicu back up baze, pa cu porbati i videti kako ce to da ide. Meni pretrazivacio ionako ne skeniraju reci iz te tabele, vec verovatno tamo gde su uneti celi tekstovi, mislim preko pph-a. Mozda sam se malo sada zapetljao sa ovim, ali mislim da znate sta hocu da kazem. U kom falu da stavim i koje liniej da stavim pod komentar ako moze pomoc Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Da li znate gde to da nadjem?
Osevapio bi se kada bi poceo citati sta pise... 4 poruke iznad: http://www.pogodak.co.yu/corpo/customforms.jsp
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 98
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.