Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 98
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija phpBB foruma (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 123970 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Citat
"Instalacija phpBB" suvišna, jer je to na hiljadu mesta elaborirano, kako na njihovom sajtu, tako i na faq i na forumu phpBB. Pa si je ipak pokrenuo.
Nema instalacije na srpskom + znam da 95% vas prvo upali eksplozivni svemirski modulator pa onda pita kako ovo radi i cemu sluzi.
U crtanim filmovima cuveno kao sindrom "a sta ce se desiti ako ja pritisnem ovo crveno dugme.. boom".
Citat
Ne možeš uvek i za sve da nadješ uputstvo, a nekada nemaš ni vremena: evo, odeš negde na letovanje, izgubiš pasoš, i šta ćeš prvo da uradiš: proučiš Zakon o putnim ispravama jugoslovenskih državljana, Uputstvo za sprovodjenje zakona, tumačenja MUPRS (ako ih nadješ), Zakon o inostranim poslovima, Bečku konvenciju o diplomatskim i konzularnim odnosima, Zakon o prebivalištu i boravištu, Zakon o JMBG... ili odeš u naš konzulat da pitaš kako da se vratiš kući? I za mnoge druge stvari možeš da googlaš do mile volje, ali ajde.
Niko od tebe ne trazi da objasnis naucnim metodama monalizin osmeh, nego da procitas uputstvo za ono sto koristis... takodje nikog ni ne zanima imas li vremena ili nemas, ako se mislis time baviti nadji vremena ili batali. To nisu stotine i stotine stranica sitno kucanog teksta, to je pola sata posla da sve procitas i jos pola sata da sve proveris... ako ti to sto radis nije vredno sat vremena truda i 3 minuta razmisljanja, nije ni meni ni bilo kome drugom, pa ne bvidim zasto bi ti neko pomagao.

Citat
ako si otvorio forum i tu visiš non-stop da bi od učesnika foruma napravio "jebenu stranu" onda imaš opasan problem. Ako si samo ponekad malo nervozan, onda budi moderator viceva!
Ja samo skrecem paznju na nesto sto je ocigledno, ne otkriva toplu vodu, samo izvlacim zakljucke.
Ti sebe ne dozivljavas ko jebenu stranu.. ok.. ne dozivljavaj, ja sebe ne dozivljavam ko nekog inkvizitora...
Da mne duzim bespotrebno, pojednostavicu... mozete da procitate uputstvo ili da ga ne procitate, od toga ce zavisiti da li nesto znate ili ne znate da radite, od toga ce zavisiti da li ste covek ili jos jedan biser koji je odlucio da ima forum ili portal a mrzi ga 10 minuta da mu posveti.
Moj zadatak je da vam ukazem da stvari radite na pravi nacin... nekome je dovoljno reci "procitaj uputstvo", nekome treba malo vise a neko to nece uraditi ma sta se desilo.
Ok, ne mora...
Ja kada nekom kazem da je (npr) debil, ne kazem to zato sto ga mrzim, ne kazem to zato sto me je povredio ili uvredio vec to kazem iskljucivo zato sto se ponasa ko debil, zato sto njegovi postupci sa kojima sam ja upoznat odgovaraju postupcima debila.

Dakle, ako se ikad desi da meni treba tvoja pomoc, ja cu tebe pitati konkretno, i ono sto dobijem kao odgovor cu uvazavati i proveriti na dovoljno mesta pre nego sto krenem u raspravu, ako uopste za njom bude bilo potrebe posto se trudim da se ne petljam u ono u sta se ne razumem.. ako me to zanima, prvo se potrudim da pocnem da se razumem pa onda da pocnem da se raspravljam.

Umesto sto se raspravljas u situaciji u kojoj apsolutno ni na koji nacin ne mozes biti u pravu, mogao si sesti i procitati uputstvo.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2006, 17:47:03 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako instalitrati phpbb u web page maker-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Pa instaliraj ga normalno u neki folder, a na web stranici stavi hiperlink na root foldera gde ti je phpBB. Ako sam dobro shvatio pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Web page maker je HTML editor, ne vidim sta tu imas da instaliras.. njime mozes da modifikujes template, nista vise...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala obojici Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uploadovao sam phpBB sa total comanderom na prvoj strani je napisano za CuteFTP sta da radim??? Smile

P.S izvini SF za ono juce Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2006, 10:26:13 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Nema veze cime si ga uploadovao, procedura je ista...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a gde treba ono CHMOD Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Rucno iz command line (npr)
chmod 777 uploads
chmod 777 cache
chmod 777 templates_c
chmod 777 mainfile.php
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Rucno iz command line (npr)
chmod 777 uploads
chmod 777 cache
chmod 777 templates_c
chmod 777 mainfile.php

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 98
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.