Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 98
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija phpBB foruma (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 123973 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ništa mi nije jasno, pa i pre foldera "Uploaded" sam probao naravno ovu funkciju, i nije radila.
A posle sam napravio folder da bi izgledalo sredjenije....ali opet nema logike????
Misli, super je što radi, ali mislim, zbog drugih, koji će ovu našu prepiski jednom koristiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Drugima ce raditi po defaultu bez ikakvih problema Smiley jedini ti imas srece Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
@SF: Koji fajl phpBB2 mogu da menjam da bih na prvu stranicu (index.php) stavio recimo neku fotografiju i neki pozdravni tekst u gornji deo ekrana, pre pregleda foruma i tema? Mislim, da to ne bude u delu banera, jer je glupo da pozdravni tekst stoji na svakoj strani koja se otvori. 

Pretpostavljam da ako postoji fora, onda to treba uraditi i na default skinu i na alternativnom, zar ne?

I da li to mogu sa nekim HTML editorom, to bi bilo super?!

Ne vidim na bureku da je neko pominjao "burning board". Zanima me tvoje mišljenje, onako uopšteno, da ne otvaramo novu temu ako je odgovor tipa "forget it!"?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Koji fajl phpBB2 mogu da menjam da bih na prvu stranicu (index.php) stavio recimo neku fotografiju i neki pozdravni tekst u gornji deo ekrana, pre pregleda foruma i tema? Mislim, da to ne bude u delu banera, jer je glupo da pozdravni tekst stoji na svakoj strani koja se otvori
index_body.tpl
Citat
Pretpostavljam da ako postoji fora, onda to treba uraditi i na default skinu i na alternativnom, zar ne?
index_body.tpl
Citat
I da li to mogu sa nekim HTML editorom, to bi bilo super?!
Bilo kojim.. samo preimenujes .tpl u .html i posle vratis...
Citat
Ne vidim na bureku da je neko pominjao "burning board". Zanima me tvoje mišljenje, onako uopšteno, da ne otvaramo novu temu ako je odgovor tipa "forget it!"?
Ne vlim nemce. Ko hoce placeni forum ... vBulletin ili eventualno InvisionPowerBoard.. mada je vBulletin klasu iznad.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pokušavam već danima da nadjem neki koliko toliko prihvatljiv skin (template). I ništa, sve je to mnogo nadžidžano i uglavnom previše tamno ili napadno. Do sada bih ga napravio.
Otuda i logično pitanje - kako se prave skinovi? Jel postoji neki tweak utility kao za Windows npr.ili mora sve peške?  U samom bb2 u Admin panelu postoji nešto kao Styles Admin/Create, ali mi taj deo ne deluje baš nešto impresivno.

Ono sa index_body.tpl radi! 

Nisam odmah pitao, a trebalo je, koji fajl da editujem ako hoću da stavim baner na stranicu tako da sve vreme bude vidljiv- kao što je vidljiv phpBB logo i " FAQ/ Search/ Memberlist / Usergroups / Profil  /Log out" u vrhu ekrana? Mođda najbolje kao cell background picture, tako da i ove funkcije ostanu vidljive. Svašta sam otvarao ali bez uspeha. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
1. Mora da se pravi peske.. naravno.. sasvim logicno i normalno.
2. Imena fajlova su ekstremno logicna overall_header.tpl je header svih stranica, overall_footer.tpl je footer svih stranica.. dakle njih...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6

THX!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 3300
Imam problem sa Restore Database u phpBB forumu. Naime, imao sam staru verziju na kojoj sam uradio backup i onda sam instalirao ovu najnoviju u drugi folder. Kada radim restore baze iz admin panela samo mi otvori praznu stranicu. Na koji nacin mogu uraditi restore starog na novi forum?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam da li je backup ispravan.. najverovatnije nije jer kad god smo ga mi probali skripta nije radila pravilno backup... trebalo je da uradis backup baze ili iz shella ili preko phpmyadmina ili da trazis backup od svog providera
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 3300
OK. Sreca pa je forum jos aktuelan. Mozes li samo da mi objasnis kako to ide preko phpmyadmina posto sam stvarno nov sto se tice foruma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 98
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.