Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija Mambo / Joomla CMS sistema (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 238626 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
SonyEricsson k310i
Kako postaviti sliku preko slike clanka. Hocu da mi slika u clanku bude sa okvirom koji sam radio u photosopu ali ne znam kako da je uz pomoc css-a ubacim a ne da svaku sliku uradim u shopu pa da je postavljma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung S5600
imam jedan problem na sajtu mi prikayuje sva latinicna slova osim č i ć , jel zna neko u cemu je problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
LG Nexus 4
jedino sto mi pada na pamet ... encoding baze ... stranica ... al mislim da je bila prica ranije davno i nesto vezano dal za samu joomla-u ili za neku extenziju ... bolje procesljaj joomla-in forum za vise info-a  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

P.F.C. - Grobari Jug

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S5600
resio sam problem odma. probao sam sa nekom skriptom za enkoding baze al je pomogla samo za naslov i uvodni deo , a cim stavim read more opet ne prikazuje. Resenje je u tome da je joomlu potrebno instalirati rucno a ne preko fantastika. To je cela stvar ako necete da se zezate  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
Ericsson Galaxy Note
Pozdrav.

Dugo sam koristio verziju 1.5.** ali ovih dana instaliram verziju 1.6 (*** kad pratim trendove) i sada ne mogu da nadjem ni jedan free modul na netu.
I kada neki nadjem, instaliram i umesto recimo horizontalnog menija dobijem link prema sajtu za download, naravno gde se placa.

Jel zna neko gde mogu da se skinu bar neki osnovni moduli ili sablon za 1.6?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
LG Nexus 4
uvek gledaj na joomla extensions ... naravno ... sve okolo je iptanje sta nadjes i kakvog je kvaliteta/sigurnosti ... pa cak je i na extenstions pitanje ...

btw nemoj koristiti 1.6 ... http://webarena.rs naci ces tu clanak bas o joomli ... i odgovor zaston e 1.6 ... mislim da je na delu blog pa Nenad Antic ... u svakom slucaju lako ces naci  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
postavio sam na webspace gotov web sajt koji je treće lice izradilo sa PHP i Joomla i treba još samo da konfigurišem configuration.php da bi se stranica pojavila. treba samo unijeti vrijednosti za varijable:

Kod:
var $user = '';
var $db = '';
var $password = '';
var $host= '';

i tu sve pada u vodu. stotinu kombinacija, ništa ne pali. samo prikaže poruku u browseru:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/user/public_html/configuration.php:1) in /home/user/public_html/libraries/joomla/factory.php on line 566
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

u čemu je stvar i kako ovo rješiti?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
LG Nexus 4
imas na pocetku teme cini mi se uputstvo za postavljanje joomle ... a imas i u top temama ovog foruma kako postaviti sajt ...

ako ti je trece lice odradilo ... a ti nemas veze sa tim ... obicno ide i da ga on postavi/testira ... zavisi kako ste se dogovorili/platili ... najbolje da se cujete sa njim ... kasnije manje boli glava ...

a sto se ovih podataka tice ... oni sami nisu problem ... kao ih ne znas kontaktiraj host podrsku ...
user ti je user na bazi ... db - ime baze ... pw pw za usera ... host - obicno ide localhost ... ako nije proveris sa tvojim hostom

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
Nokia 97
Zdravo svima, jedno pitanje,

moze li mi neko reci kako mogu u joomli kad mi je ukljucen mod rewrite etc... da jedan poseban url prepravim, tacnije treba mi da umjesto: /upustvo.html bude /upustvo.pdf

Hvala unapred, Marko
IP sačuvana
social share
N.Banjica 4ever
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
LG Nexus 4
joomla ima svoj sistem stvarnaj url-ova ... posebne url-ove mozes praviti preko extenzija ... znam da moze preko sh404 sef ... sigurno ... da li moze preko native ili neke druge ne znam ... verovatno i artio sef moze ... a mozes rucno to odraditi ali za to moras naci neki url rewrite tutorial  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.