Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija Mambo / Joomla CMS sistema (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 240782 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
na placu sam ... ne mogu sd traziti ne zgfodno mi je na ovom lapu usao sam samo na sec ... al evo nesto iz prvog trazenja ...

http://www.evolt.org/article/comment/17/60265/index.html
http://www.webdesign.org/web-programming/php/cookies-remember-me.9107.html

a za joomlu koliko sam video malim trazenjem to ma po defaultu ... verovatno trebas cekirati u administratciji ... pod mod_login ... a trazis kao remember me ... ili na srpskom zans i sam cemu moze da lici ... e sad da bi usera pamtilo on mora da stiklira kao so si i ti ovde  Smile

mislim da ti ovo pomaze Wink
http://tools.yootheme.com/free-stuff/yoologin
« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 18:50:52 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Nece da mi udje u joomlin admin panel kao da strana ne postoji i to nakon sto sam zabranijo uclanjivanje u portal javlja mi Error 9 (net::ERR_UNEXPECTED): Unknown error. i da stranica ne postoji Smile
IP sačuvana
social share
Im a Gamer i have Many lives
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
pre svega sto radis na live-u ... pravi backup ako nisi siguran ... za ovo cu ti pogledati veceras kad se zavrsi tekma ako budem imao vremena ... a za to vreme mozes pogledati da nema slucajno toga u configuration.php ... pa ako nadjes nesto nalik tome a da je '1' stavi '0' ... eventualno u bazi ... al ko sto rekoh da ne pricam sada bzvz cucemo se kasnije ...

backup backup backup i mirna kuca ... sto pre naucis bolje za tebe ... a verujem da nema onih koji to nisu na svojoj gresci naucili ... al na srecu po tebe to radis vezbe radi tako da jos bolje  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 
Kad vec pomenu backup, da li ga je potrebno raditi, ako ga vec mozes izvuci u cpanelu hosting provajdera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
da ... obavezno ... sa tim od cpanela sam cuo puno puta problem ... ovako svuces samo bazu fino ... mozes i svaki dan ako je projekat ozbiljniji ili nedeljno ili nakon unosa ili kako ti je vec zgodno i napravis plan ... a fajlove ako ne izmenjujes dovoljno da cuvas kad podignes odnosno od zadnje izmene i nema frke ...

evo skoro ja sam napravio veliki propust ... dozvolio sam da mi udje neki viruscic mojom greskom sa flesa ... ftp je bio sacuvan u filezili ... i sajt mi je pao posle 30-60 min neverovatno  Smile sva sreca pa sam o tome citao ranije ... tako da sam samo vratio backup zarazenog fajla i nastavilo je da sljaka ... al moglo je doci i do vecih posledica ... a zamisli da nisam imao taj backup ... zvati host pa namestati ... jos ako podrska nije tu istog momenta  Smile ipak je bolje drzati stvar u svojim rukama ... po meni bar  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 

Hvala ti za ovo, odradilo je, sada me pamti automatski, mada trebalo je i u onom standardnom mod_loginu, ali ne znam zasto nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 
Da li ovaj plugin moze da odradi stvar http://www.lazybackup.net/ ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
izgleda fino ... ima jos jedna koju bas prepoucuju svi na jomla zajednici ...msm forumu ... al iskreno ne mogu da se setim ... samo ona sluzi jos nekim stvarima ...

mada ja nekako najsigurniji sam kad odradim rucno ... mada sto da ne ... probaj ... pa javi utiske ako uzmes Smiley

Smile

btw veci sistemi ozbiljniji portali i slicno ... obicno rade na vise server ... tako i burek cini mi se ... i konstanto se kopira sadrzaj baze ... tako da ceo sistem dodje kao backup pa ti vidi Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
pre svega sto radis na live-u ... pravi backup ako nisi siguran ... za ovo cu ti pogledati veceras kad se zavrsi tekma ako budem imao vremena ... a za to vreme mozes pogledati da nema slucajno toga u configuration.php ... pa ako nadjes nesto nalik tome a da je '1' stavi '0' ... eventualno u bazi ... al ko sto rekoh da ne pricam sada bzvz cucemo se kasnije ...

backup backup backup i mirna kuca ... sto pre naucis bolje za tebe ... a verujem da nema onih koji to nisu na svojoj gresci naucili ... al na srecu po tebe to radis vezbe radi tako da jos bolje  Smile

Naso sam PHP configuracion ali tamo ne mogu nista da menjam.... Da li neko zna kako mogu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Im a Gamer i have Many lives
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.