Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija Mambo / Joomla CMS sistema (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 239768 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
kako je uopste doslo do toga  Smile ne razumem celu situaciju ... a opet jednostavno isprazni tu bazu ... drop all tables ... i zatim imort novu ... i sve je ok ... proveri samo konfiguraciju cini mi se da tamo ima promenljiva koja regulisa prefix baze ... pa zameni Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k310i
Citat
kako je uopste doslo do toga  Smile ne razumem celu situaciju ...
Tako sto sam na lokalu i na hostu radio posebne instalacije joomle.
Na hostu je ful sajt kako treba a u lokalu sama testirao sve i svasta tako da tu ima samo ono sto hocu da dodam.Medjutim u lokalu mi je prefiks jedan a na hostu drugi.I sad kad ubacim bazu koju sam radio na lokalu on je ne vidi na hostu.
Citat
proveri samo konfiguraciju cini mi se da tamo ima promenljiva koja regulisa prefix baze ... pa zameni
To sam nasao i kad promenim on vice prefiks koji je na hostu ako bi promenio na neki drugi vukao bi taj drugi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
To sam nasao i kad promenim on vice prefiks koji je na hostu ako bi promenio na neki drugi vukao bi taj drugi.
Ne razumem ovo bas najbolje ... ali da kazemo ako sam dobro skapirao to je skroz logicno ... ako mu promenis prefix logicno da ce on vuci druge tabele ...

s druge strane ... svuci taj sajt u local ... izmenjaj na njemu prefix ... pa zatim importuj novu bazu u to ... vidi sta se desava .. testiraj jednu varijantu drugu ... mada ako si samo testirao instalirao module komponente i slicno ... uzmi skini trenutni sajt ... instaliraj sve sto treba direktno na njega ... proveri je l sve ok ... pa digni ...

u principu svaki put kad nesto testiras ... testiraj na tome sto radis ... u localu mislim naravno ... ali tako ces imati uvid u to ... a ako stavljas na svezu instalaciju pored ovakvih problema kakve sad imas ... moze ti se desiti da nesto jednostavno ne radi ... nesto se sukobljava ili jednostavno ne pronalazi nesto sto treba pronadje isl

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ne razumem ovo bas najbolje ... ali da kazemo ako sam dobro skapirao to je skroz logicno ... ako mu promenis prefix logicno da ce on vuci druge tabele ...
Dobro si razumeo
Citat
testiraj na tome sto radis ... u localu mislim naravno ...
Glavni problem je ocigledno taj sto nisam svukao bazu glavnog sajta i sve radio dalje u lokalu.Sada mi je to malo veci problem da ispravim posto sam dosta stavi ubacivao u bazu.Na lokalu sam radio prodavnicu kao i forum.Prodavnicu sam resio sad je ostao forum.Za ubuduce cu znati kako i sta da radim...Ovo je dobra skola da nesto naucim,a imao sam ih vise
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
aj ovako ... tebi treba sadrzaj sa stargo ... a funckionalnost novog ... ili jos nesto?

ako sam u pravu ... mozda ti je onda najlakse da skines tabele jos_content jos_categories jos_sections ... ili kakav ti je vec prefix importujes ih u tu gde ti je funkcionalan sajt odnosno to sve sa forumom ... i verovatno resen problem ...

jer koliko sam skapirao ti si odradio sve novo ... samim tim ti sa starog treba samo to ... uz malo cackanja to mozes kolko nocas sve zavrsiti i staviti u fazu rada ...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 
Kako da mi joomla zapamti korisnike, tj. pri novom otvaranju da ga odma registruje kao korisnika, a ne da mora uvek iznova da se kuca korisnicko ime i lozinka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
 Smile mora se ulogovati ... ni tebe burek ne prepoznaje sam od sebe vec se logujes  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k310i
aj ovako ... tebi treba sadrzaj sa stargo ... a funckionalnost novog ... ili jos nesto?

ako sam u pravu ... mozda ti je onda najlakse da skines tabele jos_content jos_categories jos_sections ... ili kakav ti je vec prefix importujes ih u tu gde ti je funkcionalan sajt odnosno to sve sa forumom ... i verovatno resen problem ...

jer koliko sam skapirao ti si odradio sve novo ... samim tim ti sa starog treba samo to ... uz malo cackanja to mozes kolko nocas sve zavrsiti i staviti u fazu rada ...  Smile
Upravo sam to i uradio...Tako da je sve gotovo.To je po meni isto bili jedno od resenja ako ne i jedino.Nije vazno kakao sam uradio bitno je da sad radi kako treba.Hvala ti u svakom slucaju
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 
Smile mora se ulogovati ... ni tebe burek ne prepoznaje sam od sebe vec se logujes  Smile

Na burek sam se ulogovao jednom i nikad vise, cim ga otvorim odmah me prepozna, a na ovaj sajt moram se stalno logovati bez obzira sto kliknem na opciju "upamti me"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.