Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija Mambo / Joomla CMS sistema (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 239834 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbARS 3.8.0.12
mob
LG Nexus 4
sta je neki prefix  Smile tu bi trebalo da ti ide ... jos_ ... mada ako si u instalaciji promenio onda tu stavis isto ...

sta ti izbaci ... contection error ili ?
Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2617
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S4
sta je neki prefix  Smile tu bi trebalo da ti ide ... jos_ ... mada ako si u instalaciji promenio onda tu stavis isto ...

sta ti izbaci ... contection error ili ?
 Smile

Znam na sta mislis, promijenio sam naziv prije, zato sam napisao neki prefix, nebitno koji, na to sam mislio.  Smile
A izbaci mi Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbARS 3.8.0.12
mob
LG Nexus 4
hm pa nema tu onda velike filozofije Smiley

neki od ovih 5 ti nije dobar ...
Citat
var $host = 'localhost';
var $user = 'moje user';
var $password = 'mojpasword';
var $db = 'ime baze';
var $dbprefix = 'nekiprefix_';

proveri lepo... poozvi podrsku pa pitaj ako ne znas ...

btw obati paznju obicno naziva baze bude ako joj ti das recimo ime "baza" .... "tvojnalog_baza" ... a isto tako za usera ... "tvojnalog_user" ...

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Arandjelovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy S 2
Interesu je me neki modul sa kojim bih mogao da ubacujem tekstove i pisao za njih akorde za gitaru, i po kategorijama bih stavljao grupe i u njima pesme i akorde... Pa me interesuje neki takav modul

Pozdrav svima !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
to o cemu ti pricas sigurno nije modul ... za pocetak razgranici osnovne stvari ...

e sad druga stvar ... pojasni malo u cemu je problem sa tim akordima da bi znali kako da ti pomognemo ... ipak mi smo ovde zbog joomle nismo muzicki obazovani svi Smile ok svi smo culi ovaj skino ovu pesmu dza bu akorde kurce palce svira covek ko zmaj i slicno ... al sta je tu problem Smiley  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Arandjelovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy S 2
Ok ovako, meni treba sta je to vec (modul, komponenta ili sl.) Koji bi mi pomogao, olaksao da ubacim na primer kategorije na sajtu npr: crvena jabuka, kerber, plavi orkestar, generacija 5... i u te kategorije pod kategoriju tj. pesme i onda bih ja tu lako ubacivao tekst i akorde !

Sa strane u Meni ili Top Meni da stoji akordi za gitaru ili akordi nije bitno i onda kada se klikne na to izadje na glavnom panou ovo i cemu sam vam pricao gore !

Pozdrav, hvala na pomoci !!!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
za to sto hoces ne treba ti nikakvo olaksanje ... vec bilo koji cms u ovom slucaju izbrao si joomla-u ... sto je po meni super izbor jer je i sam koristim ...

e sada kako ces to uraditi ... pre svega preporucujem ti da procitas kratak tutorijal cini mi se oko 50strana sa puno slika sto znaci treba ti sat vremena da ga lepo proucis ... od Milosa Pavlovica ... gde ces shvatiti kako joomla funkcionise a samim tim i dobiti odgovor na pitanje ...

al evo napisacu ti i ja ovde ... znaci udjes u admin panel ... izaberes section manager ... kao sekcije napravis sta zelis znaci recimo crvena jabuka itd isl ... pa onda ako ti treba pesma kao folder ides category manager ... i tu napravis pesmu ... a kategoriju smestis u sekciju scrvena jabuka ... i zatim kao clanak (article) napises tekst koji stavis u kategoriju te pesme ... napises akord koji opet stvas u tu kategoriju pesme ... i zavrsio si posao ...

za menu ... odes u manu manager ... napravis novi ili iskoristis postojeci zavisi sta koristis ... recimo main menu imas uvek ... i tu ides new ... pa dobijas onu listu ... izaberes article i onda izaberes secrtion blog layout ili category ili samo article list ... znaci sta hoces da prikazes od toga ... da li listu akorda i tekstova ... da li pesama ... da li grupa ...

e sad ... ako ti je potrebno vise pod kategorija ... to sa joomlom 1.5 neces moci tako ... znaci moraces da sacekas joomlu 1.6 koja je u beta3 fazi Smiley ... ili da iskoristis fenomenalnu k2 komponentu ... kazem fenomenalnu zato sto sam video mogucnosti ... video na delu ... i objasnjenje od lika koji samo na joomli i radi ... dok nisam stigao sam malo da se "igram" sa njom

Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 32
Zastava Arandjelovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy S 2
Hvala na pomoci procitao sam onaj tutorijal i sve sam skapirao... ali postoji sledeci problem sa K2 imam Joomla 1.15.18 i ja K2 instaliram bez problema sve radi lepo mi izadje tamo u kompnentama, medjutim kad ja napravim u njoj kategoriju, item itd... I odem da je postavim u Main meni ili bilo gde, ja to postavim i na stranici mi se sve lepo prikaze ali iznad svega toga stoji po meni neka greska koja izgleda ovako :

Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in C:\xampp\htdocs\xampp\Touristas\components\com_k2\helpers\route.php  on line 73

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\xampp\htdocs\xampp\Touristas\components\com_k2\helpers\route.php on line 74
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG Nexus 4
iz samog php-a ova greska govori sto se vidi i samim citanjem da odredjenim funkcijama nisu prosledjeni ocekivani parametri ... o cemu se tacno radi mozes pogledati u odrejdenom fajlu na odredjenoj liniji ...

zasto se to desava ... ne znam ...

ali kad se tako neka greska pojavljuje na svezu instalaciju to je veoma cudno ... zato ti preporucujem da reinstaliras komponentu ... a mozda cak ako si predhodno nesto menjao isporbavao po joomli ... krenes na svezu instalaciju ... jer to ne bi smelo da se desi ...

btw joomla je 1.5.18 a ne 1.15.18 Smile

i da ... ako se prolem ponovi ... pogledaj u k2 doc ... da li ima nesto dodatno sto si preskocio ... mada sumnjam ... jer ko sto rekoh nesto je tu izmenjano ili nije instalirano kako valja  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k310i
Imam problem prilikom prebacivanje baze sa lokala na server.Ima sajt koji vec duze vreme lepo radi, u medjuvremenu sam u lokalu dodava nekoliko stavri koje bi sad hteo da postavim na sajt.To sam radio vise puta i znam da exportujem i inportujem bazu,medjutim sad imam problem sto mi sufiksi baze nisu isti, ne znam kako.Na lokalu mi je jedan na sereru drugi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.