Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija Mambo / Joomla CMS sistema (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 256392 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Tytn
Ovako kao prvo riječe je o J!1.0.15, a radi se o slideshow komponenti i modulu....treba mi različito prikazivanje na 2 različite lokacije...tj. slideshow ne može prikazivati različite slike na istoj stranici...jer ako kopiram komponentu dobit ću samo isto prikazivanje....e sad :
jel treba promjeniti prefixe same komponente u bazi
pa je spremiti pod dr imenom
promjeniti sve u xml fajlu da bi te dv komponent radile odvojeno kao različite ????hvala svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Note 3
Pa najbolje edituj instalacioni fajl, promeni mu naziv komponente, modula, i obavezno dodaj neki prefix za sql, resimo ako je sadasnji jos_slide neka bude jos_2slide.Na tu foru sam ja resavao kod mene taj problem sa drugom komponentom, samo sve zavisi okliko je obimna, treba vremena promeniti sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Tytn
Pa najbolje edituj instalacioni fajl, promeni mu naziv komponente, modula, i obavezno dodaj neki prefix za sql, resimo ako je sadasnji jos_slide neka bude jos_2slide.Na tu foru sam ja resavao kod mene taj problem sa drugom komponentom, samo sve zavisi okliko je obimna, treba vremena promeniti sve.
Ok...sad je com_slide i mod_slide...menjam u  com_2slide i mod_2slide ...izmenim xml fajl (tamo stoje prefix-i) ..mjenjam svugde ustvari reč slide s 2slide ??? (npr promenim slide.php u 2slide.php...tako i unutar fajla)...jel to to ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Mozda nisam u toku, ali zar ne ide menjanje prefiksa jos_nesto na jos2_nesto? Ako uradis jos_nesto u jos_2nesto, ti pravis novu bazu?
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Note 3
Pa ne pravi novu bazu, pravi novu tabelu koja nema isti naziv kao predhodna. Ako odradi jos_ u jos2_ onda menja extensiju sajta, tj nije ista kao i predhodne tabele. Ako pravi jos_(a tu stavi nesto recimo "slide") onda dobije tabelu koja je pod prefiksom jos_ i razlikuje se od iste takve koja je u jos_ po "slide".
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Note 3
Ok...sad je com_slide i mod_slide...menjam u  com_2slide i mod_2slide ...izmenim xml fajl (tamo stoje prefix-i) ..mjenjam svugde ustvari reč slide s 2slide ??? (npr promenim slide.php u 2slide.php...tako i unutar fajla)...jel to to ?

Bas tako, kad budes pokrenuo instalaciju dobices istu komponentu i isti podul koji rade nezavisno. Nemoj nesto da propustis, vodi racuna. Bolje radi temeljno nego posle da trazis propust.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2009, 22:47:14 od djgorandj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Pa ne pravi novu bazu, pravi novu tabelu koja nema isti naziv kao predhodna. Ako odradi jos_ u jos2_ onda menja extensiju sajta, tj nije ista kao i predhodne tabele. Ako pravi jos_(a tu stavi nesto recimo "slide") onda dobije tabelu koja je pod prefiksom jos_ i razlikuje se od iste takve koja je u jos_ po "slide".

Shvatam, bilo mi je nesto drugo na pameti... Smile
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Zna li netko komponentu pomoću koje ja i moji korisnicu možemo dodavati MP3 fajlove, preslušavati i dodavat opis MP3-ca. Ako nema direktna komponenta za to, možda postoji nešto kao VIDEO komponenta koja omogućava upload mp3 fajlova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
HTC Sensation XL
Pa nadji neki file upload plugin, samo namjesti u podesavanjima da se moze uploadovati i .mp3 file...
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Al htio bih da ima mp3 player, jer recimo docman nema mp3 player
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.