Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija Mambo / Joomla CMS sistema (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 257237 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Note 3
Losa mi je joomla, skoro unistena, pa sam sve to odradio rucno, tako da za sad sve radi savrseno.Migrator nije hteo da odradi posao, tj. on napravi sql fajl ali kod importovanja ne radi, prijavi gresku. Najjednostavnije je da se na istu bazu instaliraju joomla sistemi sa razlicitim extenzijama i svaku od tabela skidati i prepravjati joj extenziju pa vracati ili je seckati na vise delova. Meni provajder dozvoljava da vratim samo dva mega pa sam kopirao tabele ili ih seko. Ako neko prebacuje jos_user  mora da prebaci i jom_core_acl_aro i jom_core_acl_aro_groups i na kraju da dopise also kolonu u tim tabelama jer i tu kolonu koristi joomla 1.5, nju ne koristi 1.0 verzija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Da si malo potražio po Googlu video bi da ima nekoliko fora da se bez problema "uvuku" backupovi baza veći od 2 MB (i više GB)... Samo si se namučio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Note 3
Da sam znao da mogu potražio bih na netu kako to da uradim(hvala na obaveštenju, još uvek mi je to potrebno). Ne znanje je najveći ljudski problem.

Pa problemima nikad kraja. Koristim extenziju ads 2.2.2 i imam problem sa prikazivanjem slika koje se postavljaju u oglasima. problem je što neće da prikaže te slike, proveravao sam direktorijum gde ih smesti i sve je uredu, napravi manje sličice od zadate i smesti je gde treba samo je ne prikazuje. Pd 100 puta 1 prikaže, nemam pojma šta bi moglo biti u pitanju, imal ko ideju?

To se dogadja i na 1.0.15 i na 1.5.7, cak sam menjao i teme, tj dve instalirane teme i jednu njegovu koja je bila podefaultu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Postoje dva programa za koje znam da rade. Sami uploaduju bazu u delovima i ne moraš da se mučiš ručno. Pogledaj npr. ovo i ovo .
« Poslednja izmena: 06. Okt 2008, 16:59:22 od LazniCarScepanM »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
LG Optimus L9
Ljudi molim vas za pomoc, jedan lik mi non-stop hakuje sajt. Instalirana mi je Joomla 1.5.7 i on mi stalno upada i menja mi index.php u templateu i menja mi pass od admina. Stavio sam maximalno jak pass od vise od 10 znakova, brojeva i slova ranih velicina i nista. Odradi posao za bukvalno minut! Ako mozete recite mi molim vas kako da zakrpim rupu.
IP sačuvana
social share
potpis
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Note 3
Pa ne zna on tvoj password, probaj da promenis podatke pristupa sql bazi, podatke za ftp pristup, pa kad to promenis onda promeni i admin password i prekontrolisi korisnike  koji su registrovani na tvoju joomlu pa vidi kakve privilegije imaju. Mozes i iz sql-a da pregledas, postoji mogucnost da ga nema medju userima koje vidis u joomli.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Note 3
Imal ko predstavu gde se nalazi ono podesavanje u joomli 1.5.7 koje je bilo u global configuration u joomli 1.0.15? Ne mogu da podesim linkove, dal ce da se vide ili ne, rejting nokog texta, dugmad za napred, nazad. Sve je skoro izbaceno. Ima li neka komponenta ili modul da se naknadno instalira ili sta?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lood 100%

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung 
Imal ko predstavu gde se nalazi ono podesavanje u joomli 1.5.7 koje je bilo u global configuration u joomli 1.0.15? Ne mogu da podesim linkove, dal ce da se vide ili ne, rejting nokog texta, dugmad za napred, nazad. Sve je skoro izbaceno. Ima li neka komponenta ili modul da se naknadno instalira ili sta?

Nađi "Article Manager" u glavnom meniju admin panela pa onda desno pronađi "Parameters"
IP sačuvana
social share
When you assume, you make an ass out of u and me.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 152
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
LG Optimus L9
sve sam menjao i opet me hakne za minut. Mislim da koristi nekakav exploit, ali nisam siguran...
IP sačuvana
social share
potpis
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC 
Probaj ovde da nadjes odg JoomlaSerbia
Ako joomla salje novi pass na mail,kao smf...promeni i to(pass za e-mail) Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2008, 12:34:59 od milosp5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.