Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija Mambo / Joomla CMS sistema (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 239483 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
HTC Sensation
Kako se uopste vrsi uredjivanje sajta u joomli?
Gde se logovati sa username-om i passwordom?
Ima li neki tutorijal ili upustvo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG Nexus 4
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Koristim joomla1.5 na loachostu...sve lepo instalirano...sve lepo radi..e sad trazio sam neki modul koji ce mi pokazivati slike male(200x200)kao slideshow a kad kliknete na sliku ona se uvelica u normalnu velicinu i moze da se nastavi da se gledaju ostale slike(vrte se kursorom levo desno) koje se nalaze u tom folderu gde su smestene.Nasao sam modul http://extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/images-rotators/5453 skinuo ga i on lepo radi.E sad gde je problem. MEnu su trebala dva takva modula na razlicitim pozciijama koji pozivaju slik eiz dva razlicita foldera i to sam odradio ali kad kliknete na jedan modul i pojavi se uvecana slika kad nastavite da ih listate u tom uvecanom prozoru one su sve izmesane iz oba foldera, Ne znam kako ali to se desava kako da to resim. Mozda da koristim dva razlicita modula , ili ovo moze da se sredi, ako predlazete razlicite module koji bi bio isti sa ovim mojim zahtevima, posto sam skinuo jedno 10 i probao svi imaju nesto sto mi ne odgovara.

HVala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b7
mob
Apple Iphone 3g
Како да наместим да кад објавим чланак на сајту да има "Читај даље" када се то притисне да одведе до целог чланка???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Touch Pro
u articles imaš gore settings i stavi da je uključeno "read more"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 4
moras postaviti read more "liniju" ispod teksta koji zelis da se prikaze ... misim na deo koji ce biti prikazad ... a ostatak ispod linije tek se vidi klikom na nju ... to dugme ti je odmah ispod editora ...

a za prikaz kategorije moras izabrati blog layout  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

da, to sam ja, malo sam posrnula...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia E72
Pre izvesnog vremena sam upgradovala Joomlu na Joomla! 1.5.22 Stable. I posle tog upgrade-a (inace sam upgrade radila preko Update Managera). I sve je islo super, cak mi JoomFIsh nije radio pre upgrade-a, ali posle toga radi super.
Ali mi se javljaju dva druga problema. Kad sam u back end-u, kad idem na Menus pa na moj glavni meni uopste mi ne prikazuje spisak mojih menija. U front endu je sve super, vidi se, radi, ali ne mogu da ih menjam ili dodajem, jer ih uopste ne vidim.
Drugi problem je sto mi je, isto u back endu, nestala default komponenta Banners. Uopste nema  kad udjem u Components. U front endu se vide baneri, ali opet, ne vidim da ih promenim niti menjam..

Sta moze da bude problem? Inače, ne mogu da vratim na prethodnu verziju, jer mi je bitno da imam engleski na sajtu, a JoomFish nije radio na prethodnoj verziji.
IP sačuvana
social share
Moja Virtuelna Galerija
~~Best times are yet to come~~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pozdrav svima..

ovako trebao bih kalendar (module,plugin.. svejedno) ... koji se jednostavno ažurira u backendu i da samo pokazuje dvije vrste termina, kao npr crvenim slovima kad je zauzeto i zelenim kad je slobodno.. nikakve druge dodatne opcije mi ne trebaju za bukiranje,rezerviranje itd.. trazio sam i isprobao dosta tih modula i komponenti, ali nikako nisam dosao do toga sto mi treba.. sa kodiranjem sam nazalost preloš... ukoliko netko zna gdje mogu naci tako nešto bio bih zahvalan..

pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

-Dabre idu kobre. -Ko bre? - Da bre!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Siemens c 45
kako da uklonim ovaj prazan sidebar
http://img641.imageshack.us/img641/4444/55550488.jpg

sve sam module pogasio i pokusavao preko css-a da sklonim ali ne ide. pomoc?! Smiley
IP sačuvana
social share
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Nema to veze sa CSS-om, moraces da pogledas u php fajlovima, tipa index.php ili u nekom drugom fajlu i da izbrises taj div tag ili tako nesto. Nisam skoro radio u Joomla!-i, pa ne znam napamet.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 152 153 155 156 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.