Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HowTo: Instalacija Mambo / Joomla CMS sistema (Jedina tema za pitanja...)  (Pročitano 238358 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
LG Nexus 4
ne radi se da li bi se greska pojavila ... ne bi ... jer greske verovatno nema cim se problem pojavljuje u svezoj joomli ...

ubaci taj backup prober radi u local (wamp xampp sta god) ... baza ... fajlovi ... namesti configuration.php kako treba i udji ... instaliraj ili uradi bilo sta i vidi sta se desava ... ako sve prodje ok ... host mora da ti resi sta je ...

al to je cisto do tebe da se osiguras i proveris dok ti ne jave ako te ne mrzi ... vidis sta se desava ...
ali cim se to desava na cistoj joomli potpuno isto ... sigurno je do njih
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Mail provajderu ne znaci da ces znati jeli do njih ili ne.. u sustini niko od njih ne zeli u to da ulazi previse detaljno... Trebao bi to probati na nekom drugom hostu, gde sigurno znas da nekom tvom drugaru joomla sajtovi ili nesto drugo, malo naprednije, radi kako treba...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Imam jedan sajt urađen u joomla i sad treba na njega da ubacim jedan formular (u pitanju su neke prijave i ima dosta polja za unos). Formular sam odradio u Adobe LiveCycle Designer-u. Da li je moguće njega da ubacim na sajt takvog kakav jeste, pošto nešto ne funkcioniše email submit button koji sam stavio na kraju formulara (dugme je podešeno na koji mail da šalje, ali ne radi), ili mora drugim putem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
LG Nexus 4
a sta dobijes kad odradis u tome? kod? nesto sam na brzaka googlao ... xml fajl ili?

kako funkcionise onda ta forma preko toga kad napravis ?

da li si pokusao da napravis to sto hoces preko joomline native komponente? kada ides preko usera i postavis ga u meni kao stavku ... dobijas formu ... samo rasporedi kako zelis?

da li si pretrazio extenzije?

imas recimo "Jumi" ili "DirectPHP" preko kojih mozes ubacivati kod koji zelis direkto u article ... ili u neki modul kako vec zelis zavisno od potreba ... ako ti nesto znaci  Smile

btw gde ti ne radi submin button? kako si probao i u kom smislu ne radi?  Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2009, 14:59:14 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch Pro
uploaduj fajl posebno i ubaci ga u joomlu wrapperom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson W950, Z1010
@Fman: Zaboravio sam da kažem da sam formu sačuvao kao statični pdf, a evo, malopre sam video da može i da se sačuva kao dinamička xml forma. Međutim i to ima ekstanziju pdf. Submit ne radi kad otvorim formu preko Acrobat Reader-a. Ako neko polje koje sam stavio kao obavezno za popunjavanje i kliknem na submit, kaže da barem jedno polje koje je obavezno, nije popunjeno, a kada popunim sva potrebna polja i kliknem na submit, na trenutak se pojavi peščanik i to je to. Joomla sam skoro počeo da koristim (verzija 1.5.15) sa još par kolega i jako teško se snalazimo, ali smo uspeli nekako da sklopimo sajt i sreća u nesreći je što nije loše ispao s obzirom na to kol'ko nas ga je radilo i šta smo očekivali Smile. Ovo za native, misliš kao kad se radi forma za registraciju korisnika na sajt?
@mikx: Jel može malo detaljnije objašnjenje, ako nije problem? Zbog gore navedenih razloga Smiley Hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
LG Nexus 4
to sa pdf-om mi nikako nije jasno ...
koliko poznajes rad mail forme uopste?

ona mora imati "formu" koju ce korisnik popuniti ... i nesto sto ce tu formu procesuirati ...
konkretno predpostavljam da pricamo o php-u ...

tu ces naci ono o cemu ja pricam ... mada to nije dobro za to sto ti hoces ... jer se tako salje sadrzaj jednog "box-a" il nazovi kako vec ... na adrsu koju stavis za tog korisnika ...

korisnije resenje je ovo koje ti je dao mikx ... a njega ces izvesti tako sto ces napraviti to sto sam spomenuo gore ... klasicnu formu za slanje mail-a ... jedino sto ce onda ona morati imati action="tvojskript" ... i onda ce ti se izbaciti neka stranica kako vec namestis ... jedino ako ne probas i to da cackas kroz wraper da bi ti ostalo u joomli ili ne znam sad kako bi moglo jos ...

da li si pretrazio extenzije? ima li neka korisna za forme?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Iskreno, zaista ne znam kakav to alat nekakve forme te vrste cuva kao pdf...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Hvala vam svima na strpljenju i pomoći. Baciću se na tutorijale, da više ne davim ovde, a evo slikovito objašnjenje za formular o kojem pričam. Znači, u pitanju je program Adobe LiveCycle Designer iz paketa Adobe Professional 8. Na slikama se vidi situacija kada su neophodna polja popunjena, kada nisu popunjena i interfejs programa u kojem sam radio formu.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

formular.JPG
(35.88 KB, 630x758)
formular2.JPG
(54.6 KB, 803x739)
formular3.JPG
(339.63 KB, 1678x1021)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
To nije previdjeno za upotrebu na web stranam vec za pravljenje dobrih formulara za pdf.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 168
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.178 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.